Mali Hizmetler Uzman Yrd. - 2017 (Duyum başlığı)
-
kpss a ve kurum sınavları face grubunda yazmışlar hocam
-
@paretowilfredo Mali Hizmetler Uzman Yrd. - 2017 (Duyum başlığı) içinde söyledi:
@yılmazadam Soruşturdum dostum kulağıma öyle bir şey gelmedi sorduğum kanallardan. Ama yine de takipçisiyim durumun. Halen de zannetmiyorum geri çekilme olacağını. Ama tabi net olarak öğrenmek lazım. Bakalım haber aldıkça paylaşacağım.
Sağolasın valla dostum güzel haberler gelir inşallah
-
Mali hizmetler geçen yılda ilana çıkmadı
-
@busus Nerden öğrenmiş acaba o yazanlar?
-
@uzmanyrdd bi fikrim yok hocam. bende üzüldüm o yüzden buraya yazdım bilen var mı diye
-
Hocam söylentilere takılmayın. Bu sene bereketli geçecek gibi kamu alımlarında. KPSS açıklanalı 2-3 hafta oldu, 3 ilan geldi bile. Çalısmaya devam edin siz, bu olmaz başka bir ilan olur.
-
@Priss varmı bı haber mhuy ılanı ne zaman gelır sence
-
@İnmyheart Eylül Ekim gibi en geç ekime gelir
-
@Priss yds şartında bir değişikliğe gitme durumu var mı hocam yoksa aynen devam mı ?
-
@guyan-gelmiş Dostum duyumlara göre tüm kariyer mesleklerde 70 YDS fazla demişler. Düşünün doktora yapacak adama 55 istenirken bizlerden 70 isteniyordu. Bu nedenle 50'ye düşürülmesi gibi bir çalışma olabilir fakat ne zaman olur ya da olur mu belli olmaz. Şahsi fikrim acilen 50 ye düşürülmesidir. Siz yine de bu mesleği tercih ederken 70 isteyecekler olarak tercih edin.
-
@Priss ilan geldiğinde ilanda muhtemelen yazar değil mi 50 mi 70 mi isteyeceği
-
@guyan-gelmiş O ilanda bulunmaz dostum. Meslek ici YDS kosulu icin yonetmelik degisikligi sart. O nedenle takip etmek lazim degisiklikleri.
-
@paretowilfredo EyvAllah hocam ilana kadar inşAllah resmi gazete'de görürüz yoksa benim bu ilana başvurma ihtimalim yok.
-
@paretowilfredo guy mulakati hakkinda bir bilgin yok mu hocam ? Sabir tasi bile catlayacak artik.
-
@Priss @paretowilfredo yanı mhuy a başvurmak ıcın yds sart mı
-
@İnmyheart hayır kardeşim başvuru için değil ortalığı karıştırma meslekteki 3 yıl sonundaki yeterliliği verebilmek için gereken ydsden bahsediyolar
-
@Lex-fori oh ıyı barı gırelım de onu sonra dusunuruz
-
@buyukbuhran Dostum kurum kendini hazir hissetmiyor saniyorum. Yoksa hazirliklarin tamamlandigini dusunuyorum.
-
@paretowilfredo hocam senin bir tahminin var mi ? Ekim bulur mu mulakatin baslaması.Elimizi ayagimizi bagladi bu durum.
-
@buyukbuhran Dostum onunuze bakin calismanizi surdurun. Pranga etmeyin sureci kendinize. Nihayetinde gelecek gireceksiniz. Ve basari sansiniz %50. Bu nedenle calismalariniza ara vermeyin diger sinavlar icin.