Mali Hizmetler Uzman Yrd. - 2017 (Duyum başlığı)
-
@hebelebe Henüz erken buna yorum getirmek için dostum. İlana yakın olarak netleşecektir.
-
@paretowilfredo hocam ilanlarla ilgili öngörün nedir mhuy guy duy için
-
@umudumol Dostum Yaz sonu MHUY ilanı Ekim gibi sınav. Sonbahar DUY ve MUY bekliyorum. GUY ise mülakat sürecine bağlı olarak eski rutin takviminde Aralık gibi yapılabilir.
-
@paretowilfredo inşallah çok sağolun yine bir umutsuzluk bulutları dolaşırken iyi oldu Allah razi olsun
-
Mhuy 250 muhabbetleri ayyuka çıkmışken gelmeme ihtimali düşük. Yalnız ben puan türünü çok merak ediyorum hangisi ile çıkacaklar acep?
-
@Antimülakat aynen dostum puan turunu bende çok merak ediyorum aslında birde ilanlarla ilgili tek korku geçen yılki gibi olmasi
-
@Priss mhuy alımıyla ilgili gelişme yok mu? inşallah en kısa zamanda ilan gelir
-
Arkadaşlar moral bozmak istemem. 250 kadro bümkodan çıktı doğrudur. Ancak ne oldu bilmiyorum mhuy alımından vazgeçildiğini bikaç yerden duydum. En sağlam duyumumun gerekçesi de yetişmemesiymiş. Ben de mhuy ilanını bekliyorum inşaallah en kısa zamanda gelir
-
@sınavuzmanyrd bundan önceki 241 kşşilik alımda ilanın gelecepinş herkes biliyodu.Bu alımda niye hala daha netlik yok anlayamıyorum.Mali hizmetleedeli yds olayı mesleği merkez uzmanlarla eş tututyo ancak özlğk hakkı niye az?
-
Kardeş bu sorunun cevabı siyasi ve bürokratlarda saklı. Onlar ne isterse öyle yapıyorlar mantık aramak bizi yıpratır
-
@sınavuzmanyrd dostum galiba haklısınız.Bunu araltrımak daha mesleğe girmeden beni yıprattı.Guydada aynı sorunlar var mülakat tarihi netlşk kazanmafığı için bu ilanı bende bekliyırum
-
@zenginmemur Allah hayırlı ve mutlu olacağmız meslekleri nasip etsin kardşm. Bu süreç zordur önemli olan netice. Sabırla tevekkülle çalışmaya devam etmek en doğrusu.
-
@yılmazadam ekime kadar gelir dostum
-
................
-
@paretowilfredo inşallah değişir sağolasın dostum.
-
Herkese iyi çalışmalar arkadaşkar. Mali hizmetler sınavına daha önce hic girmedim olası 250 kişilik bir alımda ilk 5000 icin kesin diyebiliriz peki bunun dışında sıralama ne kadar sarkar p48 6900 sıralama için şansım varmıdır ? 2000 kişi sarkar mı sıralamalar gecen yıllarda nasıl olmuştu ? Konuyla ilgili tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
-
@mikromakro Eğer alım erken dönemde olursa zor dostum. Çünkü daha kimsenin mülakatı sonuçlanmış olmayacaktır. İhtimal her zaman vardır. Ama 2000 kişilik bir sarkma dediğim gibi kısa dönemde olursa alım çok kolay görünmüyor bence.
-
@paretowilfredo anladım sağolun hocam cevap verdiğiniz için hayırlısı olsun
-
Merhaba arkadaşlar bu mesleğin guydan üstünlüğü var mıdır maaş/hak/çalışma/kariyer vb konularda pek bilgim yokta
-
Mhuy un kpss oncesi bile gelebileceği soyleniyordu noldu simdi alimdan vazgecildi haberleri dolasiyo @paretowilfredo neler oluyor bilginiz var mi acaba