Mali Hizmetler Uzman Yrd. - 2017 (Duyum başlığı)
-
Arkadaşlar mhuy ile ilgili hala bir duyum alan yok değilmi? Kpss sonrası iyice soğudum derslerden bir ilan gelsede calismaya başlasak
-
@ekonomist46 priss hocam bu konuda bilgi paylasti, eylul ekim gibi gelir dedi diye hatırlıyorum. Rakam olarak 250 telaffuz ediliyordu.
-
Hani nerde kaldı bu mhuy iki yıldır bekliyoruz Kpss a ya hazırlanmasın yeni gelenler 2 yılda bir artık alımlar guy mhuy 1 yılda süreç oldu sana en erken 3 yılda atanırsın
-
Mhuy beklenilen ilan ama artik isler iyice karısti her yil a gruubna hazirlanan artiyo ama geceb yil toplam ilan 2000 guy 300 vmy 400 sgk olmak üzere 3000 bile olmadi digee ilanlarla.Zaten ise baslama sureside uzuyo artik .Dershane reklami yapanlar fark ettiyseniz hic alimlarin azligini atanmak icin 2 3 yil beklenilmesi gerektigini soylemiyolar
-
Bana da ilk başlarda 1.5 yıl sürceğini söyleselerdi b den hazırlanırdım hiç çaktırmıyorlar valla
-
pusuya yattık bekliyoruz
-
Başlığı görünce ilan geldi sandım
-
@tkys bu gidişle pusuda uyuyakalıcaz:)
-
@safiTÜRK69 yok mu bi duyum falan eylul ayi bitti birde mali hizmetler cok yavas isleyen bi atama surecinide dusunursek bu ilan gelir mi?
-
250 kişilik ilandan söz ediliyo hatta kurumun raporlarında bile var
-
Şöyle haberleri bir tarattım bazıları Ocak,Şubat'tan beri bu ilanı bekliyor.İnsanlar beklemekten bıktı ama şu sıralar gelirse ilaç gibi olur
-
@zenginmemur kardeşim net olcam. Birisine soruyorum alım olacak talep edildi diyor,diğerine soruyorum o talep geri çekildi diyor Bende bitürlü anlayamadım gitti. Anladıgım kadarıyla Bakan nederse o oluyor.Gecen yine MUY için yazdım onun ilanıda Bakan beyde takılıyor..
-
Eylül sonu gelecekti ya ilan.Ne oldu bizim o iş
-
Mhuy alım kaç kişilik olur ve puanlara kaç düşer sizceeeeeee? ?? Fikir alışverişiiii yapalım bi arkadaşlar
-
@irmak bence 200-250 kişi olur. Puan konusunda bir fikrim yok
-
@pareto_wilfredo haber yok mu hocam hiç çok uzun zamandır bekleniyor bu ilan
-
-
@toranj Malesef olacak bilgisiyle kisitli kaldik dostum. Tarih belirsiz.
-
Bugün bir paylaşımın altında gördüm. Mhuy %100 geliyır çok az zamanı kaldı diye.
-
Ben anlamadım bu işi. İçerden arkadaşlarla konuşuyorum ilan gelmeyecek diyorlar. Forumda da sürekli gelecek deniliyor haydi hayırlısı