2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaslar benimde 18 alan 7 gkgy dogrum var. Turkce haric
-
Yaklasık 1.5 aydır aynı soruları tartışıp durduk ancak bu sorular üzerinde ne biz ne de hocalar uzlaşabildi. Sonucların arefesindeyiz artık bugun yarın acıklanacak cok az saha sabredelim.
-
http://www.osym.gov.tr/TR,13436/2017.html
Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı
-
5 tane aktif linkimiz var..evet yorumu olan..
Duyumu olan..heyecan verin biraz.. -
@pareto_wilfredo
hocam, yeni bir bilgi aldınız mı, ya da alabilme imkanınız var mı ? cuma-pazartesi beklentiniz devam etmekte mi aynı şekilde. bugün açıklanma ihtimali veya pazartesinden sonraki bir güne sarkma ihtimali var mıdır ? -
Arkadaslar artık soru cevap tartışmalarının bize bir faydası yok sonuçlar belli bence açıklamasına odaklanalim artık
-
evet doldu link beklenildiği gibi eczacılık sonucu
-
@ugur55
düzeltme:
@paretowilfredo
hocam, yeni bir bilgi aldınız mı, ya da alabilme imkanınız var mı ? cuma-pazartesi beklentiniz devam etmekte mi aynı şekilde. bugün açıklanma ihtimali veya pazartesinden sonraki bir güne sarkma ihtimali var mıdır ? -
@orkaraca bu arkadaşı forumla ilgilenen kişiler lütfen uyarsın veya engellesin.
-
@kadirkadir yav geri vites yapma şimdi.ön iliklemek nedir kardeşim.kimsin sıfatın ne .nasıl böyle bir cümle kurarsın.makamın mevkin ne olursa olsun ama sen ergen psikolojisini atamamışsın.yazık olduğunuz makama üzüldÜm açıkçası gerçekten bu zihniyet biter sanıyordum ama ama işte...
-
Kac link acik
-
LINKCILER SES VERIN
-
@kemoenes son durum ne linklerde ? Bi eczacılık hepsini doldurmamıştır herhalde
-
@turkmanson şimdi güzel kardeşim şöyle düşün 700 ileti yazılmış bir forum sınavdan ber tartışılıyor liste tutuluyor ki bir nebze insanlar kendi yaptıklarıyla kıyaslayıp ortalamayı bir fikir edinsin sonuçlarla ilgili. Siz kalkıp 41. Gün gelip benmde bu kadar doğrum var derken ne amaçlıyorsunuz bugüne kadar nerdeydiniz hocam. Samimiyetle soruyorum.
-
@yasaminizleri olumsuz.
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi aradığının tarih 1985 86 yeni ticaret kanuna göre yorumlayamazsınız, bir önceki kanun ilgili maddeyi arayınız. ayrıca bu maddeyi çok iyi okuduğum için yazıyorum. az daha devam ediniz. aynı kapıya varacağımızı net göreceksinizdir. iyi günler
O ZAMAN BU DA 1956 TARİHLİ TTK :
Madde 276 - Anonim şirketler, ya tedrici veya ani şekilde kurulur. Ani kuruluş, şirket paylarının kurucular tarafından tamamen taahhüt edilmesiyle olur. Tedrici kuruluş, bir kısım payların kurucular tarafından taahhüt olunması ve geri kalan kısmı için de halka müracaat edilmesi suretiyle olur. Madde 301 - Anonim Şirket ticaret siciline tescil ile hükmi şahsiyet kazanır.
-
@refik-soydam anlayacağın dostum ben araştırdıkça dediğin gibi aynı kapıya çıkmak yerine uzaklaşıyoruz
-
Aekadaşlar 5 link var dediniz şimdi eczacılık için mi hepsi
-
F5 yapmaktan gına geldi
-
@darısı-başımıza 4 ü boş