Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
Sevgili Spk, hakimliğe şurda bir hafta kaldı, beni ona hazırlattın aferin cumartesi BDDK’nın sınavına ikinci kez gireceğim ve bir ay sonra KPSS çalışmaya başlayacağım sen nezaman açıklanacaksın ne zaman mülakatın olacak ay artık şu kalemlerle yazdıklarımız ellerimizin ağrılarının beyin yorgunluğumuzun sınav mücadelesinin karşılığını alalım artık.
-
@criminalawyer şu başlığı hareketlendirmeyin heycanlaniyoruz dostlar ne guzel unutmuştuk
-
Valla ya baska kurumlarin sinavlarina hazirlanmak zorunda kaliyorum bi yandan kpss calisiyorum hicbiri tam olmuyor. Aciklansin artik!
-
@shady1 inan unutmadık yazmayıp sinsi sinsi başlığı izliyoruz olur da biri duyum vs yazar diye
-
@jbsay en son kac gun olmustu basliga yazılmayali hadi bakalim söyleyin
-
@shady1 9
-
@jbsay, içinde söyledi: Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
@shady1 9
-
Başlığın diğer sakinleri @oguzhan24 @piraye @piglet @menkul_kiymet siz neler yapiyorsunuz özledik
-
@shady1 bende beklemedeyim, işe gelip gidiyorum, yoğun olsa da bi yandan yüksek lisansa devam ediyorum. Bu süreçte KPSSnin ipiyle kuyuya inilmeyeceğini öğrendim. Kendimi özel sektör için de geliştirmeye çalışıyorum. Sizleri sormalı
-
@shady1 vallahi bende yüksek lisansta tek dersim var ona gidiyorum kalan günler işe gidiyorum. Arada yurt dışı için toefl çalışıyorum okulları takip ediyorum. Doktora için şartlar tez yazımı vs bunlar yani. Ben kestim umudu gerisi nasip.
-
@menkul_kiymet @oguzhan24 ben de yuksek lisansa gitMiyorum. Hatta hoca madem gelmiyceksin niye tezli kazandin diyo Baskalarnin hakkina giriyomusum ! Cok gereksiz geliyo yuksek lisans filan. Sunum yapacakmisiz da falan da filan . Böyle saçmalıklara enerjim yok. . Basta niyetim bitirmekti ama soguttular resmen. Sinav kovalamaya devam. Bunu meslek edindim baska bi sey yapmıyorum ben dostlar.
-
@shady1 haahaahaa ne güzel dediniz meslek edindik sınavlara girmeyi doğru valla :))
-
@jbsay aslında herkes her şeyi biliyor iki üç kişinin soruşturması için beklemediğimizi. biz de bir umut mücadele ediyoruz.. kapı açılır, sen yeter ki vurmayı bil.. ne zaman bilmem.. o kapıda durmayı bil...
-
@shady1 Yüksek lisans programlarında hocaların insanı akademik kariyerden soğutan bir yanı insanın devam edesi gelmiyor. O kadar teoriye boğulmuş programlarla boğuyorlar ki öğrenciyi insanın 'hocam bunlar gerçek hayatta ne işimize yarayacak?' diyesi geliyor.
-
@burcuburcu maalesef bu işi yapıyorum.
-
@oguzhan24 araştırma görevlisi misiniz?
-
@burcuburcu evet
-
Arkadaslar yarin spk ya twitt mi atsak #spkmulakattarihiniacikla gibisinden. Bos yere bekliyoruz biraz tepkimizi koyalim. Belki ise yarar.
-
-
@ebruuu bugün tekrar sordum çalışan uzmanlardan ikisine onlar da hala soruşturmalar devam ediyor dediler. Ocak ayında başkan değişikliği sonrası belli olur muhtemelen.