BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@elinor-ostrom bir arkadaş bundan önceki sınavlarda hiç gygk sorulmadı demişti yani önceki yıllarda ilanda hiç gygk yokmuş ilk defa bu ilanda yazıyormuş ama arkadaşın rumuzunuzu hatırlayamadım.
-
@luthor yahu sinirden kafa kalmadı Sayıştay değil üst kurul diyecektim dostlar.
Listeleri taradım şu an da 15-20 arkadaş var böyle. -
@luthor iyiymiş:/:/:/
-
@aday-memur pes artık ya.
-
@aday-memur kuruldan kurula geziyorlar, iyi gezmeler
-
Dsyistsy denetçisi olani ifşa edin arkadaşlar burdan
-
@aday-memur Yazık gerçekten ya!
-
@luthor tsk ederim hocam sağolun sizin için de hayırlı olsun
-
@shady1 Yanlışlıkla yazmiş arkadaş.Oyle olsa bende adini yazin diyecektim herkes tanimali onu
-
Bir önceki seneki sınavda herhangi bir okul ayarlanmadığı için sınavda masa dahi olmadığını, insanların soruları kucağında yaptıkları yazılmıştı. Bu sene de sınav kurumun içinde. İnşallah bu sene bir masa sandalye ayarlamışlardır. Aksi takdirde çok sağlıksız ve rahatsız bir sınav olacaktır.
-
Daha önceki sınava dair gkgy kolay ancak alanda farklı sorular olduğu belli oranda sorular .olmadığını ve 50 soruluk test olduğunu yazmislardi
-
@hüseyin aslında BTK nın binası büyük bir bina, yemekhanesi yok mudur, çevre bakanlığı sınavı yemekhanede yaptı meselâ.
-
Arkadaşlar gk gy konuları neler bir de ağırlığı nedir bunlardan hiç bahsedilmemiş?
-
@accosator, içinde söyledi: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
@hüseyin aslında BTK nın binası büyük bir bina, yemekhanesi yok mudur, çevre bakanlığı sınavı yemekhanede yaptı meselâ.
Valla yemekhaneye razıyız. İnş bir akıl eden olur. Diğer türlü insanların boynuna sırtına ağrı girecek. Konsantrasyonumuz sıfırlanacaktır.
-
@mülkiyeli45 ıstedıler ama kurum kendı verecekmiş şüpheye düştüm. Gk gy olan sınav klasık olmaz diye dusunuyorum
-
@odtüsbky, içinde söyledi: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
Geçen sene mühendislik 400. kişi 80'le kapatmıştı ama 2015 ve 2016 puanları geçerli olduğu için talep fazlaydı. Bu sene tek yıl olan 2017'de KPSS'ye giren mühendis sayısı fazla olmadığı için 700 kişilik kontenjan boş kalacak ve 70 puanla insanlar sınava girebilecek. Mühendislere yılın en büyük ikramiyesi çıktı.
İİBF 100. kişi 85'le kapatmıştı. Bu sene 360. kişide her ne kadar p3 olsa da tek yıl olmasından ötürü sadece p3 için girenlerin fazla olmaması ve sadece tek yıl puanlarının geçerli olması hasebiyle 83 puana kadar rahatlıkla düşebileceğini ihtimal dahilinde görüyorum. Bence İİBF'den 80 üstü herkes şansını denemeli. Tek giden posta parası olur. Unutulmamalıdır ki posta başvurusu sınavlarda taban puanı daima düşürür.
Halen sınav test mi değil mi diye şüphe edenlere şaşırıyorum. İlanda yanınızda yumuşak uçlu kurşun kalem getirin diyor. Bu da test olduğu anlamına gelir. 2 gün verilmesinin sebebi de daha rahat sınav günü ve tarihi belirleyebilmeleri. Bir gün İİBF sabah, Hukuk da öğle yapılıp diğer gün Mühendislik oturumu yapılabilir.
-
Hangi konudan kaç soru gelecek dağılımı, sınavın kaç dakika olacağı , yanlışın doğru götürüp götürmeyeceği gibi bir sürü cevabı olmayan soru var. Acaba kurumdan bunlar için bir açıklama/duyuru daha gelir mi?
-
Daha öncede yazdım tekrarlayayım. Sınav yüksek ihtimal test geçen senede bu konular vardı test olmuştuk. Herhangi bir konu dağılımı yok. Gk Gy basit çıkmıştı ama bu sene nasıl olur bilinmez. Kurumun mevzuatına bakmakta fayda var. Oradan geçen sene baya soru geldi. Son olarak üst kurul olduğundan zaten kaliteli olan meslek, teknoloji ve bilişim alanıyla ilgili meslek olmasından dolayı dahada ön plana çıkmaktadır. Kaçırmayın derim.
-
Arkadaslar btk nin internet sitesinde gezerken bişey dikkatimi çekti. Ilanda yazmasada sitesinde soyle bi ibare mevcut ; Sözlü sınav sonrasında 5 gün içinde sonuçlar açıklanır diye. Bununla ilgili bir bilgisi olan var mıdır ?
-
@paca08 Hocam sadece kanuna mı bakalım ? Başka bakmamız gereken yer var mı ?