2018 Guy Alımı
-
Arkadaşlar meclis tatile girdi. Cogu vekil kendi secim bölgesinde. Görüşme imkanimiz olabilir mi acaba ? Etkili bir yontem mi sizce ?
-
@kartel06 bi deneyim hocam yalnız herkes bi şeyler yapmaya çalışsın benimki 20 saniyelik filan
-
@sad38guy Toplu olursa ve itibarı yüksek bir vekil olursa belki olabilir ama o da zor iş . Şu kısa dönemde yapılabilecek 1-2 şey kaldı.
Denemediğimiz gazete ilanı onlardan biri.Bende katılırım ama parayı kim toplayacak,kim öncü olacak.Geçen yıl nasıl oldu bilen var mı? -
@fernando-reges geçen facebookta mehmet hayva isimli yönetici arkadaş organize etmişti bu işi
-
Son 1 hafta ne elimizden geleni fazlasiyla yapmaliyiz. Oturduğumuz yerden yakinmamiz bi işe yaramiyor. Çabalayalim olmazsa sağlik olsun. Gazete ilani bunlardan ilki olsun
-
@fernando-reges aslinda daha demin arkadasin dediği gibi sorun bizim sesimizi duyuramamiz değil. Her türlü biliyorlar ne kadar talep ne kadar istek oldugunu. Cimere mektup attim hem vdk dan hem personel daire bsk. Dan mektup geldi evime.. iste insani sıkıntıya sokan sessiz kalmaları
-
Gazete ilanının maliyeti ne kadar arkadaşlar araştıran var mı
-
ayrica arkadaşlar NACİ AGBAL IN MECLİSTEKİ DANISMANINA ULASABILIR MIYIZ ? ORDAKI DANISMANINA NOT BIRAKMA FİKRİ NASIL OLUR ACABA ?
-
@sa55 Ankara tandoğan metro çıkışının orada bu işleri yapan bir büro vardı sorabiliriz.
-
@sad38guy Elbette biliyorlar hocam Arzu Erdem bizzat kendisi sordu ve aldığı cevap daha yeni aldık oldu.Dolayısıyla bu ilan rica,minnet değil de talimat ve baskıyla gelebilir.Ben geçen sene CB'nın etkisi olduğuna inanıyorum.
-
Arkadaşlar foruma yeni üye oldum bu süreçte elimden geldiğince etkinliklerde etkin olaya çalıştım. Şöyle bir önerim var evet gündem çok yoğun Twitter'da fakat #İİBFlilerdenSANDIKtaBOYKOT gibi bir tag ile geçen seferki etkinliğimiz gibi gündem olursak bence bunu dikkate almamaları gibi bir durum söz konusu olmaz. Hakkımız olan ilan seçimden önce gelmezse sandığa boykot kararımız var şeklinde tepkimizi gösterelim + gazete ilanı.
-
Vekillerden bnce maliye bakanıyla butceyi görüşüp tartısan birilerini secmeliyiz.Bunlar Garo Paylan Aykut Erdoğdu Bülent Kuşoğlu
-
@paretowilfredo @Antimülakat @genclerbirlikli
Gazete ilanı için para toplamak adına bir şeyler yapamaz mısınız?
-
@mataramdatuzlusu kardeşim sana katılıyorum biraz bence sandığı seçimi karıştıralım tag seçiminde hatta senin yazdığın tag bence gayet güzel
-
@sa55 sağol dostum. Bencede öyle eğer seçimden önce ilan gelmezse boykottayız şeklinde hareket edelim böylece CBde sesimizi duyar
-
@zenginmemur Ermeni soykırımı çığırtkanlığı yapan terör sevici insandan yardım mı isteyelim
-
@mahlaki Teşekkür ederim İnşallah size de en iyisini en güzelini nasip eder.
-
Facebook grubunda irving fisher kullanıcı adıyla birisi yarın 21:30 da twiter etkinlik var yazmış hiç burdan konusu geçmemişti burda da bilgilendirme olur heralde
-
Twitter etkinliği için para toplayacağımız hesabı belirledik. Eğer süreç başarılı ilerlerse hedefi büyütüp en kısa sürede gazete ilanı içinde toplarız diye planlandı.
Biliyorum hepimiz işsiz durumdayız ama elimizden geldiğince destek olabilirsek gerçekten güzel olacak.Ziraat bankası:
TR 9600 0100 1946 63231232 5001
Hesap sahibi: Özberk ÜnalFinansbank:
Şube no: 410
Hesap no: 41299190
IBAN: TR56 0011 1000 0000 0041 2991 90
Hesap sahibi: Özberk ÜnalGaranti Bankası
Şube no: 1139
Hesap no: 6690437
Hesap sahibi: Özberk Ünal
IBAN: TR87 0006 2001 1390 0006 6904 37 -
@duryy ben de göndereceğim