GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Arkadaşlar tamam kazanan herkese hayırlı uğurlu olsun herkes emeğinin karşılığını aldı ama benim itirazım var öyle bir sınav yapıyorsun ki ne sorular belli ne cevaplar belli hangi soruyu doğru yaptım hangi soruyu yanlış yaptım kurum neyi doğru kabul ediyor ben bunları bilmek istiyorum. Açıklamaya 18. soruyu herkese doğru kabul ettik demek nasıl bi anlayış 18. soru ne ne bilsin millet gerçekten bu kadar belirsiz bişey olmaz ösym sınav yapıyor optiği bile yayınlıyor ama burda soruları bile yayınlamak yok zaten yapılan sınavda kitapçıklar fotokopi yazacak çok şey var kaçıncı girişim hep 1 soru 2 soruyla kaybediyorum içim yandı ondan yazdım bunları hepinize saygılar...
-
Mülakat tarihi ne zamana olur?
-
Arkadaşlar ilk olarak sonuçlar hayırlı olsun
Mülakatlar tahminen ne zaman olur veya geçen sene guy sonuçlarindan kac gün sonra mülakat olmuş bilen var mı -
@frk Evet ben de tebrik ettim ve nasip değilmiş dedim ama sonuçları görmek kesinlikle hakkımız.Ne yanlış,ne doğru kabul edildi,iptal edilen soru var mı vs. bunlar nasıl açıklanmaz
-
@yeniyolsk geçen sene 3 - 4 ay vardı dostum sınav sonucu ile mülakat tarihi
-
@yeniyolsk mülakat bayağı geç olmuştu.ekim dr sanırım kasıma da sarkmıştı. ama daha hızlı ilerleyebilir yarı sayısı çünkü
-
@kuşçubaşıeşref neyse en azından artık 1 ayda mülakat sonuçları açıklanmak zorunda yanlış bilmiyorsam
-
@fernando-reges hocam neye dayanarak itiraz edecez nereye itiraz edecez o bile belli değil şeffaflık yok hadi itiraz ettik diyelim bize soruları göstermeyecekler yine gerçekten çok üzücü bi durum kimse bunları konuşmuyo herkes ya kazandım ya kazanamdım bence asıl bunların tartışılması lazım..
-
@yeniyolsk o SGK dostum
-
Arkadaşlar mülakata gelince ilk dguy yapılacaktır ki, öyle olması daha iyi listeler de çakışmaz. Guy mülakatlar dguy dan sonra olacaktır. Normal işlerse süreç bikaç ay sonra dguy olur ondan sonra guy
-
@toranj gecen sene mülakatlar 18 Eylül 5 ekin arasıydı
-
Ekim ortasında ve ya kasım başı gibi mülakatlar başlar
-
ben hemen ders çalışmaya başlamak istemiyorum arkadaşlar. tarih açıklandığında mesela bugün açıklandı haftaya başlıyor gibi mi olur ? ona göre çalışayım
-
@busus rahat 45-50 gün oluyor hatta daha fazla
-
91 Sakarya çok şükür
-
@gannicus aa 1 ay kaymış zihnimde . peki şimdi neredeyse 1 ayı gitti zaten. tarihlet ne zaman açıklarlar acaba . sayı da daha az
-
@gannicus bende ayni seyi dusunuyorum hocam bize bu guzelligi yaparlar umarim
-
@köyün-ağası ağzınızdan bal damlıyor hocam,inşallah dediğiniz tarihlerde olur da geçen yıl gibi cok beklemeyiz
-
@yeniyolsk 2 bucuk ay diye biliyorum
-
ölü evinde def çalmak olmaz aslında keşke moderatörler ye başlık açsa