29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@1umut peki teşekkür ederim.
-
@legolas imzalı ve mühürlü değil mi sizlerdeki. Aslı diye ona diyorsunuz ?
-
@resentahkik evet bende bi tane var o da imzali ve mühürlü. Biraz kalin bir a4, kartonumsu farkli bi kagit .
Simdi bakiyorum da almadigim hukuk dersi yok heralde, hukukçudan çok hukuk görmüşüz -
Diploma ve transkriptin asılları onaylı suretleri hepsi elimde başvuru günü savcılığa gitmem yeterli olacak
-
arkadaşlar külliyat idari hakimlik 3. baskı kasım çıkmış, 5678 soru varmış, daha önce kullanan var mı sorular nasıl acaba ? tensipte anayasa idare ve idari yargı kısmını güncellemiş 30 ekimde çıkıyormuş arkadaşlar, tensip kullananlar yorum yaparsa sevinirim.
-
@legolas anladım teşekkür ederim hocam:) valla ne güzel konuya vakıfsınız o halde başarılar:)
-
@kendinehakime hocam themis anayasa için yorumunu dikkate alacağım kendi adıma. Birde yanılmıyorsam sende monopol anayasa son baskısı mevcuttu. eğer öyleyse iki kitap hakkında yorumlarını alabilir miyim? Cevabın için Şimdiden Teşekkürler.
-
@mehmetemir, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
iktisat çözümlü 120 soru
https://drive.google.com/file/d/1CnnElLiVGihE9c3rBlyadcLlsSmaicVx/view?usp=sharing
medeni hukuk 35 çözümlü soru
https://drive.google.com/open?id=1LSw6an56ax9bCCS4Z2WEHD4CWn4rFSwX
Sağol kardeşim soru atman çok iyi oldu.
-
Arkadaşlar idari yargı hakimliği kısmı için vergi hukuku bölümüne nurettin bilicinin vergi hukuku ve türk vergi sistemi kitapları yeterli olurmu ve 2016 baskılar sorun yaratırmı sizce
-
@meminerd sorun olmaz dostum @Aslan-Reyiz burda vergi hukuku güncel bilgiler paylaşmıştı onlari da bir indirip okuyun uzerine yeterli olur
-
@olursaolur teşekkürler dostum bu arada bir soru daha sorayım @Aslan-Reyiz idari yargı içinde kitap önerisi paylaşacağını söylemiş ama herkesin farklı değerli önerisi vardır mutlaka ceza hukuku için ne önerirsiniz.
-
@meminerd hocam imkanın varsa yeni baskı alabilirsin çok değişiyor bunlar. İmkanın yoksa önce değişikliklerin derlendiği notu bul onunla beraber kitabını kendin güncelle.
Ceza için ben sadece kanun düşünüyorum ama ceza hiç oturup doğru düzgün çalışmışlığım olmayan bir ders soru pratiğimde yok fazla şüpheliyim -
@meminerd ismail ercan veya monopol. ya da yeterli olduğunu düşündüğünüz bir başka kaynak.
-
@olursaolur hocam ben de sizi gormusken yazayim , hem de arkadaslar da bilgilensin.
Gecen gun yeni kimlik kartlariyla ilgili 1-2 ayi buluyormus gelmesi demistim. Nette oyle yaziyordu. Ama sali gunu gittik, kardesiminki dun geldi. Bizimkiler de suan dagitimda gelir birazdan. Hizlanmis kisaca gelme sureleri:) bilginiz olsun. Ayrica eski alanlarin eski nufus cuzdanlari duruyordu, yani 2sini birden kullanabiliyorlardi. Ama bizim nufus cuzdanlarini direk kestiler orda. Gecici kimlik belgesi verdiler. Tabi ben gec gelir diye stres yaptim sinavlara girecegim bunla ya kabul etmezlerse vs diye, sef her yerde gecerli stres olma dedi. Haberiniz olsun️ Ama yine de fotonuz taninir haldeyse hic bu atraksiyonlara girmemek gerek -
Justice ek idari kitabi tamami çözümlü mü arkadaslar ?
-
Hocalarım bir şey danışacağım ; şimdi bu iktisat maliye ne yazık ki başımın belası bi doğru düzgün çalışma imkanı da bulamadım gerçi o ayrı da 'benim hocam' videoları makro-mikro iktisat ve maliye dinlesem soru bankalarını çözsem fazla mıdır ancak mı yeter deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz ?
-
@legolas evet
-
@kilici, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@ïfeelgood diploma ve diploma fotokopisi, transkript ve fotokopisi, ösym başvuru çıktısı, bakanlığın başvuru formu. Tüm belgeler bunlar. Diploma ve transkriptin asıllarına bakıp fotokopilerini alacaklar.
Benim kafam 2016’ya gitti direkt bunları yazdım ama artık ösym başvuru formu ve bakanlık başvuru formu yokmuş kusura bakmayın. Yanlış bilgilendirmiş oldum. Yukarıda yazdığım İlk iki belge gerekliymiş sadece.
-
Arkadaşlar daha önce de sordum ama kilitlenen başlıkta kaldı. Elimde mailden gönderilmiş mühürlü imzalı bir transkript belgesi var bunu çıktı olarak aldığımda aslı sayılır mı yani direkt bunu gönderebilir miyim? İkinci olarak ta e devlet geçici mezuniyet belgesini de çıktı olarak yollayabiliyoruz galiba yanlışmı biliyorum ? Aydınlatabilecek olan varsa şimdiden teşekkürler.
-
@meminerd dostum ben ceza hukukuna ismail ercan dan çalıştım uzerine de uluslararasi adli işbirliği yasasını indirdim okudum ordan soru bekliyorum nasipse bu yil.bir de justice i çözdüm ceza hukukunda pürüzüm kalmadi size de aynı şekilde tavsiye ediyorum kolay gelsin