2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@baelish Mevcut sayı için bu fikri işittim dostum.
-
@paretowilfredo peki hocam mevcut sözlü mülakatları yapılacak olan 300 kişilik dguy alımında 300 kişinin tamamını alırlar mı yoksa vmy gibi kadro sayısının yarısı kadar mı asil belirlerler görüşünüzü merak ediyorum.
-
Gib alımlarında bugüne kadar kırpılma olduğunu duymadım. Sayı ne ise o kadar alıp 1/4 ü kadar yedek kontenjan ayırıyorlar.
-
@bucalı Bu tamamen Bakan Bey'in inisiyatifi. Bir şey demem doğru olmaz ve afaki olur dostum şu aşamada.
-
Kpss öncesi guy ilanıda ozman zora giriyor yapılanma yüzünden dogru mu anlıyorum ? @paretowilfredo
-
@paretowilfredo insallah ustat:) tesekkur ederim ayrica boyle bir forum icin:)
-
@maliyeci123 Sürecin hızına bağlı dostum bu. Yine net bir şey diyemem buna. KPSS den evvel yetiştirilebilir ama bunu öngörmek için erken.
-
@paretowilfredo mülakat tarihleri normal olarak (3ay sonra mesela-yeni normal) açıklansaydı, bu ay ilan gelecekti o zaman. Üff
-
@paretowilfredo bilgin icin sağol ancak bu kadro ihdaslarinin sayi anlaminda alinmasi gerekmez mi?Birde vergi müfettiş yardımcılığı alimi 500luk alim iptal oldu yeni ilan yada yeni unvan sonrasi bu kadroya yuklu bir alim sizce gelir mi?
-
@zenginmemur Denetim ve teftiş için her zamanki düzeyde alim olur bence. Ihtiyaç çok saha personeli anlamında. Ama tabi hiçbir ihdas edilen kadroyu bir kerede almak ya da kesin olarak almak zorunda değil kurumlar. Kadroları kaydırabilir başka ihtiyaç olan kadrolara ya da almayıp yakabilir. Bunda bir mani yok.
-
@paretowilfredo ben yinede bu ay için guy ile alakalı bir şeyler bekliyorum. Bakalım neler olacak...
-
Haberler hep olumsuz. Maliye'de zaten yaprak kıpırdamıyor. En azından insanların oyalanacağı,boş durmayıp çalışacağı 250 kişilik bir Mhuy, Duy, Muy açılsın dedik o da yok. Ağbal'ı aratmaz umarım.
-
@paretowilfredo anladım hocam sağolasın
-
@fernando-reges Ağbal cennetlik adammış vesselam bunların yanında.Herkes kendi rant kavgasının peşinde,bizim ne şartlarda hayata tutunduğumuzu görseler diyeceğim de bunların bürokratik vicdanı kurumuş,insani düşüncelerinden arınmışlar.
-
@paretowilfredo insallah dostum bekliyoruz artik cok yorulduk 90 alamadik ama 80 puanada onceden en az 3 sinava girilirdi simdi guy gelmezse hicbir degeri yok.
-
@paretowilfredo önümüzdeki dguy mülakat sürecinde belirtilen sayıdan daha az kişi alma ihtimali var mı .?
-
@tysbyno-hi Yine Bakan Beyin inisiyatifinde bu durum dostum. Bunun yaşandığı kurumlar oldu başka alımlarda. 0 alan/hiç almayan bile oldu: Yök uzman yardımcılığı. Tabi burada böyle olacağını beklemek güç ama dediğim gibi Bakan Bey ne derse, o.
-
Ağbal mı cennetlik adam(!) bakanlığı döneminde çalışanlarına "marabalarım" diyen adam mı? Yine bakanlığı döneminde egm ye meb e bi dünya kadro izni verip iibf-sbf mezunlarının gireceği mesleklere zırnık koklatmayan adam mı? Müsteşarlığı döneminde maliyede yeni başlayan personele tepeden bakan, memurun fazla çalışma karşılığı olan mesai hakkının gaspedilmesine sebep olan adamdır ağbal!
-
@rootofallevil Sayın Ağbal Duverger'in izinden en sadakat ile ilerleyen bürokrat açık ara.
-
@paretowilfredo dostum ağbal'ı maliye çalışanlarına sor bir de sen çok güzel anlatırlar:) maliye çalışanlarının en sevdiği bürokrattır kendileri