Mhuy ilanı gelir mi
-
@müşrif kpss oncesimi yoksa bu yıl için mi
-
@müşrif herkes öyle söylüyor hocam ama biz etkinliklerle gazete ilanı ile kpss öncesi gelmesi için elimizden geleni yapıcaz,yapmalıyız...o yüzden tüm arkadaşlarımızın maddi manevi desteğini bekliyoruz..
-
@mervenil Bende öyle düşünüyorum sıkı bir etkinlikle görünmese de gelir inşallah.
-
@erhankestevur Kpss öncesi için sanırım
-
guy olanlar başvurur mu sizce?
ve 350 kişilik ilan gelse sizce kaça kadar düşer -
@çölkaplanı guy olanlarin pek başvuracağını sanmam.İlan bir gelsin konuşulur hepsi .
-
@müşrif tk?
-
@hayırlısıı Tuğrul koçer
-
Naci agbal bütçeyle ilgili açıklama yapmış.2020 de performans esaslı dan program esasliya gececez diye.Yaklaşık 65-70 civarında program, 250 civarında alt program üretilmiş.
-
@çölkaplanı gaylar başvurmaz büyük ihtimal. 76 77 bandı bir puan aralığı olur tahminim dostum
-
@yakup-cemil, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
@çölkaplanı gaylar başvurmaz büyük ihtimal. 76 77 bandı bir puan aralığı olur tahminim dostum
Dostum iyi güldürdün:)
-
@muhalba, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
@yakup-cemil, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
Dostum iyi güldürdün:)
Yeni farkettim.duzeltme süresi de geçti. Ahh t9
-
Face grubunda birisi 350 kişilik ilan gelicek ama sonbaharda olabilir kpss önceside yazmış
-
@marsiyal gelsinde artık sonbahar da olur
-
Guy yerine Mhuy'a yoğunlaşsak daha mantıklı gibi.Sonuçta 20 katı aday çağrılacak az bir rakam değil.Alım yeni tamamlandığı için Guy alımına sıcak bakmayabilirler
-
@erhankestevur erken gelmeli. Sonbahara kalmamalı. Bız sonbaharda gireriz sınavına. Erken gelsın de.
-
@marsiyal hangi grupta
-
@tükendikagrubu eğitimi Eylül-Aralık arasında görünüyormuş hocam gelirse büyük ihtimal kpss öncesi gelecektir
-
350 kişi olsa ilk 10.000 sınava girer
Sadece 700 kişi mülakata kalır. -
@eomer olsun hocam guydanda vazgeçmeyelim..ikisi içinde yapalım etkinlikleri