2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
ilan mı geliyor bu puan konuşma hareketliliği nedir arkadaşlar?
-
@karamell evrene pozitif mesaj gönderiyoruz hocam
-
@poncik evet iki sene arasında böyle bir fark var evet.
-
@stradivarius Gel artık bütünleş, ey guy, ey gönlümün süruru
Vadide kurtlar geziyor, sakın geç kalma! .
Gençler yolunu gözler..
* -
@MartinLuther bir an heyecan yapmıştım tüh ya
-
@frank hocam sizin ki daha yakın sıralama yani. Şimdi neye göre hesaplama yapılıyor 2018 de sizin sıralamaya 78 puan gelmiş 2019 da 73.81 benim puana da 6 binde sıralama gelmiş ????
-
@izzo haklısın ilan bu hafta gelecek
-
SGK da açıklanacak gibi gözüküyor
-
@stradivarius ben iki sene de sınava girdim ama bu fark 2019 lular için kötü olacak gibi hocam Maliye ve muhasebe faktörü yüzünden puanlar düşük sıralama yüksek geldi keşke 1000+ kişi 2018 1000+kişi 2019 dan alsalar
-
@themutsuz ayrılsa demi değilse adil bir yarış olmayacak malesef
-
@Su28A maalesef puana göre aldıkları için böyle bir tahliksizlik yaşayıp belki açıkta kalabiliriz hocam keşke ayırsalar ama sanmıyorum. inşallah yüksek bir sayı gelir de bir çoğumuz girebilir sınava diyorum
-
@themutsuz ben 2019 da girdim sınava sanki hali hazır sınavlarda bana epey handikap oldu şimdiden cidden çok alım olursa 2019 Lular çok handikaplı olacak 1.5 2 puan kadar
-
@jamiryoo yahu askerlik bir haftalık olay mı koskoca 6 ay .bugün gelmezse 1 ay sonra gelsin gen askerdesin nasıl olcak nasıl çalışcan
-
sgk açıklanırsa guy için avantajdır. 1 2 puan oynatır guyda. Yüksek puanlılar gidecek çünkü
-
@Willsmithh doğru hocam ama yapacak bişey yok ne yazık ki ilan gelsin de nolucaksa olsun modundayız
-
2019 76.3 5123. sıra herhalde 2000 kişilik alımla görürüz kurumu
-
2019 82 puan 1770. Sıralama guy gelme ihtimali nedir
-
@Anhedoniccc şöyle bir matematik yaptım da hocam 2017 de 70 e kadar düşmüş puanlar ,sıralaması 17 binlerdeymiş o zaman 70 alan kişinin de ve 1000 kişilik ilanda olmuş bu ama 2016 puanları dahil edilmemiş.. şimdi 2000 gelirse 15-16 bine kadar düşerse zaten 2018 de 74 alan 10 binde 2019 da 6 binde yani toplam 16 bin kişi oluyor ve hepsinin bu sınava başvurmuş hali oluyor yani büyük ihtimal gelir.
-
@themutsuz Şöyle de bi olay var 2019da iyi puan alanların büyük bi kısmı 2018den 75-80 alanlar diye biliyorum. 16 bin kişi bile etmez büyük ihtimalle
-
@Anhedoniccc onlardan biri benim :man-raising-hand: