DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@mülkiye_13 benim YDS puanım 40 ben geçtim mesela
-
@Cura sagolasin kardeş sayende görebildik yoksa açılmıyor liste
-
Site açılmaya başlamış. Mulakatlar 24 Aralıkta. İlk 20 ogleden once
-
İktisat-77,5
Maliye-72,5
Muhasebe-95
Hukuk-67,5
İngilizce-50
Genel ortalamam 72,5 ama ingilizce barajına takılmışım İngilizce de 20 doğru çıkmış sanırım dört tane daha çıkartabilsem listedeydim şuan nasipten öteye yol yok mülakatı görecek herkesi başarılar şimdiden -
@karagergedan bunları yayınladılar mı. Nereden baktınız.
-
@jook Aradım rica ettim söylediler sağolsunlar
-
@karagergedan Sen bosversene kardesim birbirini tanimadan insanlar burda birbirine giriyo.Sana gecmis olsun uzuldum cok dun soylemedim daha iyi yerlere insallah
-
@RagnarNurkse Sağolasın kardeşim inşallah inşallah mücadeleye devam dünkü lollipopu önemsediğimden değil mülakata kalamamışsın onun üzüntüsü var üstüne gelmiş birde ileri geri konuşuyor o ayarımı bozdu yoksa dediğin gibi her türlü model var forum içerisinde
-
@karagergedan bende 5 soruyla ingilizceden dolayı kalamadım. Sağlık olsun kazanan ve hakeden arkadaşları tebrik ediyorum.Mülakatta başarılar diliyorum.
-
Arkadaşlar kurum mulakatlarin kısa sürmesini beklediği için bir ön görüşme yapmayı düşünüyor. Bugün konuştum. Ankarada ikamet edenler için bir gun dışarıdan gelenler için bir gün dediler. Yalnız bunun zorunlu olmiyacagini isteyenlerin katılabileceğini soylediler. Pazartesi günü arayacagiz dediler
-
@hanniball Siz mi aradınız yoksa onlar mı sizi aradı?
-
@Shadowmoon ben aradım hocam tabiki
-
@hanniball on gorusme derken ev ziyareti gibi bir sey mi? Bi de mulakatlarin suresiyle ne ilgisi var bu durumun anlamadim.
-
@kpssınavı 3 saatte ilk 20 kişinin mulakatini bitiricekler.Sitede öyle yaziyor.Adam başı 10 dakika anca surucek yani.Bu sebeple kurum bizi genel müdürlüğe çağıracak ev görüşmesi falan yok yani
-
@hanniball Sağolun hocam haber verdiğiniz için
-
Kazanacak olursanız harika bir kurum harika bir meslek.
-
Bugün görüşmeye giden oldu mu arkadaslar
-
görüşme gazi üniversitesinin oradaki genel müdürlükte oluyor değil mi ?
giden arkadaşlar varsa neler sorulduğunu ve kimlerle görüşüldüğünü yazabilirmi -
Haftaya gidecegim. Başkan görüsecek dediler.
-
Arkadaşlar aranızda ön görüşmeye katılan oldu mu