29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@zubizubi hic bir sey olmaz meslege basladiysa kazanilmis hak
-
Arkadaşlar verginin full olması nasıl bir standart sapma getirir?
-
ühüühühühü....
-
@Mamacola kesinlikle sıralama önemsiz. Ben gecen sene 6. Oldum da ne oldu. Ben dahil 7. 8. Falan elendi. Sırf iibf li olarak verdiğimiz emeklere yazık.
-
Arkadaşlar bu sistemde görünen kendi kitapçığımız mı? Bir soruyu A yaptım diye kafamda tutmuştum sistemde görünen kendi kitapçığımizdaki sıralama mı bilgisi olan var mı
-
@elitnur Hocam sonuçlar daha belli değil nasıl sizin kitapçığınız olsun
-
@elitnur hahahah ya onu demek istemedim kitapçıklar kişiye özel ya sisteme yüklenenler de herkesin kendi kitapçık sıralamasına göre mi sorular ilerliyor acaba diye :))) 1 soru 1 sorudur kafayı yedim dusunmekten :)))
-
@elitnur Yok hayır bu genel kitapçık sorular ve şıkların yeri farklı. Sizin kitapçığınız sonuçlar açıklandığında açılacak.
-
Hocam beni de ekleyin gk 21 alan 56 arladaslar hic mi umut yok
-
benim kesin ve kesin olarak 16/60 umut var mıdır acaba arkadaşlar
-
@justice000 alan çok iyi keşke biraz daha gkgy olsaymış ama eğer sapmadan puan gelirse alanınıza bence imkanı var.
-
Arkadaşlar itiraz için dilekçeyi elden mi teslim etmek gerekiyor ?
-
58 23 yorumlar alim
-
@birsorumolacaktı olur
-
Arkadaşlar bu soru iptal başvuruları hakkında ne diyorsunuz? Ciddi ciddi en az 15 soru için iptal başvurusu yapicam yapicam diyen tipler var her yerde? Geçen senelerde de mi böyleydi bu? Cidden insan yaptigi nete bile emin olamıyor şu iptal goygoyu yuzunden
-
@2pacalypse bana kalırsa ösym hiçbirini kabul etmicek ama yargıya taşınıp iptal olabilicek soru var. Çünkü kop sorusu kadar bariz hatalı soru yok.
-
@adalet kop sorusu dediğiniz hangi soru hocam
-
@çalışma-uzmanı kaymakamlıktaki soru
-
@adalet iptallik sorular mevcut. En azından meb ösym yargıya taşınır ise bariz iptal olacak buna sorduğum hocalar da öyle söylüyor . Meb ösym olduğu için değil,şıklara olmayan bir kurulu var gibi yazıp onun kararları dedikleri için.
-
@elitnur Genelge kapsamında, ilgili kanun ve kararnamelerde Para-Kredi Koordinasyon Kurulu'na yapılan atıflar; Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu ile Hazine ve Maliye Bakanlığı'na, Özelleştirme Yüksek Kurulu ve Bölgesel Gelişme Yüksek Kurulu'na yapılan atıflar Cumhurbaşkanı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na tevdi edildi.
Atıflar CB'ye ve Bakanlığa yapılmış sayilacak demiş kurulun kaldırıldığı genelgede. Yani IYUK 20/A'da hala varolan OYK'nın degismesine gerek yok. Zaten atıflari bu genelge yönlendirmiş. Bu yüzden reddedilir diye düşünüyorum bu gerekçe gosterilerek.