İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@kemankeşş adamlar hızlı yav örnek alsin her kurum
-
@NYXZ, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Yav siz neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum geçen alımda 71 ile kapattı 45 kişi alınıyordu soruları da taşranınkine benzerdi 800 kişi çağrılacak 70 ile kapatır hatta yönetmelikde yazmasa bile 60 a düşer 3-5 kişi 100 aldı diye 100 ile kapatmıyor arkadaşlar kasmayın bu kadar bu felaket tellalları her zaman olacak 100 alan arkadaşa da sesleniyorum inşallah mülakatı da geçersin de senin için yıkım olmaz kardeş iptal gereken soruda var daha taşrada 2 tane özellikle ıs-lm sorusu ve philips eğrisi hangi okula göre sordun be adam kısa dönemde kayar diyon hem kısa dönemde hem uzunda geçersiz sayan okullarda var... soru diye soruyorlar işte
-
@gencbiraday kesinlikle katılıyorum, likidite Tuzağı dışında tüm noktalar sıfır etki değil ki onu B şıkkı kabul etmek resmen zorlama olur
-
Yav siz neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum geçen alımda 71 ile kapattı 45 kişi alınıyordu soruları da taşranınkine benzerdi 800 kişi çağrılacak 70 ile kapatır hatta yönetmelikde yazmasa bile 60 a düşer 3-5 kişi 100 aldı diye 100 ile kapatmıyor arkadaşlar kasmayın bu kadar bu felaket tellalları her zaman olacak 100 alan arkadaşa da sesleniyorum inşallah mülakatı da geçersin de senin için yıkım olmaz kardeş iptal gereken soruda var daha taşrada 2 tane özellikle ıs-lm sorusu ve philips eğrisi hangi okula göre sordun be adam kısa dönemde kayar diyon hem kısa dönemde hem uzunda geçersiz sayan okullarda var... soru diye soruyorlar işte
45 kişi alıyormuş hatta - 75 yazmışım düzelttim 45 kişide de 71 ile kapatıyorsa-200 kişide 100 ile kapatır ( vice versa)
-
@scofieldmustafa aynen knk adamlar müloları bitirdiler yetmedi 2. Sınavı yaptılar takdire şayan gerçekten hazırladıkları birkaç soru hariç
-
@gencbiraday dilekçeyi göç Web sitesinden maktu olarak indirip dolurabiliyor muyuz yoksa boş bi a4 kağıdına kendim mi yazayım dilekçeyi
-
@NYXZ Gecen sinav daha zordu, bu çok daha basitti. Ancak ilk sinavin zor olmasi kaliteli oldugu anlamina gelmiyor, ikisi de kalitesiz sorulardan olusmaktaydi.
-
1-memur maaş ödemesi -cari harcama olması lazım ( kamu tüketim yazılmış)
2-ıs-lm sorusu hatalı soruya göre lm nin dik olması lazım şıklarda yok
3-philips eğrisini hangi okula göre soruyorsun yeni klasiklerde philips eğrisi geçersiz(kısa+uzun)
4-Vergi erozyonu/vergi çölü kavramları sıkıntılı gibi bence benzer özellikler hiç yoktan -
@gencbiraday hocam olay yavaş yavaş ben bunu doğru yaptım, ya da doğru işaretledim niye iptal edilsine doğru çeviriliyor. Diğer taraftan da ben bunu yanlış yaptım bu soru da iptal edilsine doğru gidiyor O yüzden isteyen istediği başvuruyu yapsın elbet kurum bir karar verip sonuçları açıklayacaktır. Sabırlı olup beklemek lazım.
-
Hocalarım konuyla alakalı değil ama birşey sormak istiyorum.
Şimdi bu önceki alımda 190 küsür kişi mülakata girdi ve oradan 45 kişi alınacak , diyelim ki 45 kişi açıklandı mülakatı geçmişler.
Eğer bu 45 kişi bizim girdiğimiz Sınavda ilk 800 içinde ise ne olacak aynı görev için tekrar mı mülakata girecekler yoksa onların yerine ikame mi yapılır ? -
@kameralizm 45 kişi mülakata girmez öncesinde açıklanırsa
-
@kameralizm güxel soru kurum inşallah bu soruna bir çözüm getirir yoksa 45 kişi az buz değil büyük haksızlık olur
-
@kameralizm ben mülakatlar açıklandıktan sonra bu sınavın yazılı sonuçları belli olur diyorum o kadar da olmaz
-
@kameralizm Yerlerine ikame edilme durumu olmaz mülakata kalan listesinde geriye kalan kişilerle devam ederler.
-
@kemankeşş hocam ilk sınavın mülakatına giren bir arkadaşada sormuştum bunu sunan günü tanıştığım bana şöyle söylemişti ne kadar doğru bilmiyorum artık
Mülakata gireriz, heralde İl seçimi için öncelik tanırlar o zaman vs gibi birşey söyledi bana çok saçma gelmişti aynı pozisyon İçin tekrar mülakata girmek ki o mülakatı geçecek 45 kişi %95 bu sınavda ilk 800 deler -
Ben YANLIŞ sorulan bütün sorular İSTİSNASIZ iptal edilsin diyorum soru doğru şık hatası varsa sadece o da düzeltilebilir ben doğru yapmışım yanlış yapmışım farketmez ama birisinin doğru yaptığı soruyu iptal edip öbürünün yanlış yaptığı soruyu iptal etmezsen eğer iki soru da GERÇEKTEN yanlışsa o zaman resmen az yapan çok yapanın önüne geçirilmiş olur o yüzden arkadaşlar işinizi şansa bırakmayın eğer sorunun gerçekten yanlış olduğu kanıtlarıyla da ortadaysa hemen itirazınız yapın!!
-
@Ertuğrul-Bey hocam haklısın belki 45 kişi mülakata girmez ama kurum şunu yapar mı aslında sorun bu , 45 kişi mülakata girmedi onların yerine 800 den sonraki 45 kişi diye birşey olabilir mi ?
Bana heralde yapmazlar gibi geliyor. -
@kameralizm yok onu yapmaz zaten 200 kişi alacak yeterince aday var seçim yapabileceği.
-
@NYXZ vergi erozyonu ve kamu tüketim harcamaları sorularına sıra gelene kadar dışlama sorusu ve stagflasyon sorusu daha yanlis
-
@İbbfli19 benim itiraz yazısından anladığım 1 soru da olsa 5 soru da olsa 25 tl yatırmak gerekiyor sanırım. O yüzden yanlış olarak adlandırılabilecek her soruya itiraz edilmeli ki toplamda konuşulan zaten 4 5 soru var. Kesin kanıt olayı olmasa da olur hocam çünkü bir hoca çıkıyor a diyor diğeri çıkıyor a b olmaz soru iptal diyor. Hocalar bile anlaşamamışlar kendi aralarında. Zaten bu sorulara yapılan başvurularda buna iptal başvurusu gelmiş bunu iptal edelim buna şık düzeltme gelmiş o zaman düzeltelim yapacak halleri yoktur. İtiraz sadece soruyu baştan incelemelerine yarayacaktır nihai kararı gene soruları hazırlayanlar vereceklerdir.