Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
-
Mülakat deneyimi olan varsa paylaşım yapabilir mi ? İlk defa bir mülakata katılacağım
-
Galiba kimse bankodan mülakata kalmadı ya da buradan haberleri yok çok ilginç. Aşırı sakin bu başlık
-
@misiko evet bende anlayamadım
-
Ben de Mersin ilinden bankoya mülakata kalanlardanım fakat çok aktif değil bu kısım maalesef bilgi de edinemiyoruz haliyle
-
Ben de Ankara'dan mülakata hak.kazandim, geçen sene giren arkadaşlar bilgilerini paylaşabilir mi?
-
Mülakat ne zaman olur sizce arkadaşlar ? Başlık çok sessiz süreç nasıl işliyor bilen yok mu ?
-
@Su28A normalde süreç çok hızlı ilerliyor. Envanter testini mülakatta çözüyoduk. İki gün mülakat oluyodu. Sınav açıklandıktan 2 hafta sonra mülakat olmuştu. Şuan nasıl ilerler bekleyip görücez
-
@misiko envanterden elenme olur mu hocam ? Çok sağolun
-
@Su28A banko mülakatı Eylül ayı içinde müfettişlik kontrolör ve uzman yardımcılığı önümüzdeki ay içerisinde yapılması planlanıyormuş.
-
@idarişube hocam kaynağınız nedir acaba? başka bir arkadaş acil eleman ihtiyacından dolayı hemen yapılacağını söylemişti
-
@kuantummk evet bankoda eleman ihtiyaçları var bankaların,sebebi ise salgından dolayı gişe personelinde hasta,karantinaya vs olanların sayısının fazlalığı olduğu söyleniyor
-
@idarişube envanterde eleme oluyor mu ?
Mülakatta nelere dikkat etmeliyiz ilk mülakatım olacak tecrübem yok . -
@Su28A envanterde geçtiğimiz yıllardan birinde eleme olmuş sanırım forumda okumuştum,benim de ilk mülakatım sizin bildiğinizden fazlasını bilmiyorum
-
@Su28A sanmıyorum hiç öyle bi şey duymadım
-
@idarişube hocam net bilgi mi bu ?
-
@keynesyenizm kesin bilgi değil,dediğim gibi planlama o yöndeymiş değişir mi bilmem.
-
Arkadaşlar ben 2018’de mülakata girmiştim. İstanbulda iki gün süren yorucu Bi süreç. En yorucu kısmı beklemek ilk gün kişilik envanteri ve ardından grup mülakatı şeklinde olmuştu. İkinci gün de genel merkezde sözlü mülakat şeklinde olmuştu. Banko asistanı mülakatı olmasına rağmen bana alanımla ilgili sorular soruldu. Kamu yön. mezunuyum bu arada. Alan soruları dışında bakanlar ve güncel gündem hakkında sohbet havasında geçmişti. Bilemediğim soru bir tane olmasına rağmen elenmiştim tekrar mülakata kaldım ve iki sene sonra aynı heyecanı yaşayacağım için bu işsizliğin tavan yaptığı dönemde şükürler olsun. Aradaki iki senede özel Bi bankada çalıştım hedefler vs. yüzünden bankadan ayrıldım ama devlet bankasının özel kadar acımasız olmayacağını düşünüyorum personel baskısı konusunda. En azından öyle umuyorum mülakat tarihi ile ilgili de genel Bi duyum olarak çoğu kişi hızlıca olup bitecek diyor çünkü pandemi yüzünden personel ihtiyaçları fazlaymış bonko kısmı için. Hayırlısı olsun kazanan kardeşlerime de şimdiden.
-
@nikola-tersLa o mülakatta beni de elediler. Komisyondan zaten anlıyosun seni almayacaklarını. Öyle bi hava oluşturuyolar ki.
-
@misiko galiba doğru cevap vermek istenen bir şey değil.
-
@misiko kesinlikle katılıyorum benimde öyle olmuştu