2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@hopefully zafer diye bir kullanıcı demiş.
-
@hayırlısıı inşaAllah doğrudur hocam bu süreç bitsin olumlu veya olumsuz olsa bile önümüze bakalım artık
-
Arkadaşlar gönlünüzü ferah tutun eğer böyle bir duyum varsa çok yakındır o zaman yarın ola hayrola inş en kısa sürede açıklanır
-
@jokerface gönlümüz ferah hocam ama merakta etmiyor değilim. Tercih ettiğim ilden 2.siradan girdim mülakata inşaAllah emeklerimizin karşılığını almak nasip olur.
-
@hopefully mülakatlar aciklanmadimi
-
@hopefully hocam eğer sıralama olsa puanla direk atanmamız lazım ben de 4.sıradaydım ama başka kriterler ön planda olduğu için ne olacağı konusunda hiçbir fikrimiz yok.inş bu alımda puanları baz almışlardır.
-
@balans-etkisi yok hocam açıklanmadı daha
-
@jokerface inşaAllah olumlu sonuçlanır ve hakedenler kazanır
-
@ginikatsayisi hocam kulağınıza bişey değdi mi. Atlılar ne zaman geliyor
-
Oldum olası Ne montumun cebinde para unutabildim ne aldığım atıstırmalıkları unutup yemeden durabildim Burası da aynı hesap bakıp durmaktan bir işe odaklanamiyorum nasıl geçicek zaman
-
Neden gelmiyor bu sonuçlar
-
@urfaspor63 bu atlılar Hatay'daki atlar gibi kaybolmasına hocam
-
Öğleden sonrasına kaldı galiba
-
@marmarakazim valla hocam at hırsızı deyiminin anlamını, ne demek olduğunu daima merak etmişimdir. sağolsunlar öyle güzel bir ülkede yaşıyoruz ki uygulumalı yaşayarak bir anlamda merakım giderildi
-
@hopefully bugün kesin mi ki ?
-
@hopefully bugün açıklanıyor bilgisi kesin galiba?
-
@gencbiraday sizde bir duyum varmı hocam
-
ya arkadaşlar saçma sapan sorular sormayın allah aşkına.
''Bugün kesin mi?'' Duyumu olan arkadaş bakan değil bakan yardımcısı değil nerden bilsin kesin mi değil mi. Akşam 5 e kadar bekleriz kesin olup olmadığını anlarız. -
Sanane istediğimizi sorarız
-
@berkayyy Tabi ki sorabilirsiniz.
Arkadaşlar tam 5 e kadar kesin açıklanır mı?Yoksa 5 i 1 geçe veya 5 i 3 geçe açıklandığı olmuş mu?
Arkadaşlar kesin imzalamış mı bakan?Bakan imzaladıktan hemen sonra kesin açıklanır mı?Yoksa acunun programları gibi biraz bekletirler mi?
Arkdaşlar bakan izmalamışsa listeyi taşıyan kişi kesin asansör mü kullanır yoksa merdiven mi tercih eder?