2016 Aralık GUY Sınavı
-
@wesley10 açıklanmayan mülakatlar açıklanmalı. ŞU SÜREÇTE İSTEDİĞİ KADAR SINAV İLANİ GELSİN HERKES GUY SINAVINA GİRECEK. Kimse hakkından vazgeçmez. İlanlar önce gelecektı ki mulakatlar açıklanacaktı anca senin dediğin olurdu.Şu zamandan sonra boşuna ilan diye ölmeyin. Belli ki sgk istiyorsunuz guy la işiniz yok, kendinize çok güveniyorsanız guy sınavına girmeyin ozaman kimsenin mülakatlar da garantisi yok.Her sınav ayrı ayrı değerlendirilmeli
-
@guyan-gelmiş evet evet çok yeni çıkmaya başladı ama bir ihtimalin peşine düştüm hocam bakalım
-
@wesley10 birbirimize destek olalım ona varım ama kimse kimsenin aklıyla oynamasın samimi olsun. Guya puanı olan herkes başvurcak hatta hali hazırda guy olmuş il değiştirmek isteyenler bile. Destek olalım eyvallah ama destek olun önünüzden şu kadar kişi eksilsin vs demek hoş değil.
-
@guyan-gelmiş evet evet çok yeni çıkmaya başladı ama bir ihtimalin peşine düştüm hocam bakalım
-
Mugla açarsa benimde ilk tercihim olur
-
Hayırdır ben muğlalıyım ben yazmıyom gömü felan mı bulundu memleketimde:D
-
@kzxp üniversiteyi orda okudum
-
@endeks ilk sene sevmedin demi muğlayı. ama son sene dönerken aslında iyiydi demişsindir:))
-
@kzxp kesinlikle öleydi muğlaa. Kötekli bile şehir olmuş. İlk sene kaçıp gelicektim
-
@lal İlan diye ölmeyin ne demek ? Belli ki aldığın puan yetersiz ilan gelse de işine gelmiyor kenara çekiliyorsun. Hocam ben kendimi düşünmüyorum sadece, 8.promosyon mülakatına girdim sonuçlanırsa GUY sınavına başvuru yapmayacağım, ve böyle onlarca tanıdığım var. Bu kadar ilan kıtlığında ilan diye ölmeyin demek '' puanım yetmiyor ben giremezsem kimse giremesin ilan seneye gelsin şansım artsın '' kafasından başka birşey değil. Bencilliğin sana kaybettirecektir.
-
@miss-smith 8.promosyon sonuçlanırsa emin ol yüzlerce kişi GUY'a başvurmayacaktır hocam.
-
@83istanbul muğlanın tek sorunu kira. oda arz talep meselesi ev yok talep çok:))
-
@kzxp ilk otogarında indiğimde burası gerçekten mugla mi demiştim ama zaman geçtikçe aynen bahsettiğin gibi vedalasmak zor oldu akyakasi ulası bodrum u Fethiyesi her biri ayrı güzel
-
Denizin yanında sanarken dağda buldunuz kendinizi sizide anlıyorum:D:D
-
@83istanbul sorma biz mezun olduk mugla Büyükşehir oldu
-
@wesley10 haklısınız hocam 300 kişi bu mulakati bekliyor ve puanları yüksek kişiler Ins. guy gelmeden açıklanır. Ben girmedigim halde sgk ya başkana twit atıyorum
-
şu eksi verenleride görelim artık adminler. sacma sapan eksi veriolar . görelim kim veriomuş...
-
Tugrul hocanin dun basbakan onayladi tweetini silmesini nasil yorumladiniz? Uyari mi geldi acaba hocaya? Yoksa onaylanmadi mi daha?
-
@paretowilfredo nunda artık pili bitmiş nerde eski duyumcular. Bakan in aciklamalarindan sonra belli olması lazımdı
-
@Antimülakat @paretowilfredo @aliveli sevgili forum yöneticileri. Öncelikle emeğinize sağlık güzel amaçlarla çok güzel bir site gerçekleştirdiniz. Ama nacizane bir şekilde bir kaç durumu dile getirmek istiyorum.
Öncelikle herkesin düşüncesine saygı duyduğunuzu biliyorum ona göre davranmaya çalışıyorsunuz ama sanırsam bu konuda gözünüzden kaçan bir kaç detay olmuş olabilir.
Bence artık forumda özellikle GUY sayfasında sadece muhabbeti sabotaj etmek isteyen tüm amacı trollük olan insanları engelleme ya da yazılarını silme aşamasına geldik.
Bir trolün yüzünden arkadaşların siniri bozuluyor sayfalarca o konu dönüyor. Açıkçası şahsım adına troller yüzünden guy sayfasını okumak istemiyorum. Eskiden diğer arkadaşların heyecanını düşüncesini okumak, seninle aynı sıkıntıları yaşayan insanlarla fikir alışverişinde bulunmak zevkli oluyordu. Şimdi troller yüzünden önüne geleni eksileyenler yüzünden bu sayfa değerini kaybediyor. Ve inanın bazen yazasım bile gelmiyor. Bu troller yüzünden site zarar görüyor ve insanlar soğuyor. Benim malumları bırakma nedenim tamamen trollerden kaba saba konuşan insanlardan dolayı.
Eksileme konusunda nacizane bir önerim var. Mesela belli bir saygınlığa gelmemiş üyelerin eksi artı verme özelliğini kaldırın. Takdiri size bırakıyorum saygınlık ölçüsü konusunda.
Aynı şekilde de trollük yapanı illa hemen atmaya da gerek yok ama mesela belli bir süre ya da gün yorum yapması engellenebilir.
Bir de e-mail onay olayının gelmesi lazım. Bir şekilde gereksiz hesapları önlemek için.
Bunlar benim nacizane fikirlerim. Sanırsam artık trollere gereksiz önüne geleni eksileyenlere bir müdahalenin siz de farkındasınızdır.
İyi çalşmalar, kolay gelsin