TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017

KPSS A
    guy 2017 mülakat gelir uzmanlığı hazırlık
    523
    10449
    2976026
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Antimülakat
      Antimülakat @sofuoglu Son düzenleyen: Antimülakat

@sofuoglu GUY sınavına günde 2 saat, kalan vakitler içinde kaymakamlık sınavı. bana soracak olursan ikisini de kafaya koymuşsun, kim ne derse desin hayat tecrübelerden ibaret bir yerde, bu nedenle bu tecrübeleri senin edinmen gerekiyor. Dediğim gibi 2 saat guy, kalan vakitte kaymakamlık. İkisinde de başarılı olmanı sağlar. GUY için sabah zihnin açıkken çalışma yapmanı öneririm.

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • sofuoglu
        sofuoglu Son düzenleyen:

@Antimülakat değerli görüşlerin için teşekkür ederim hocam,ben de şu aşamada o fikre doğru yöneldim .Gerekli kaynakları alıp en kısa zamanda başlangıcı yapacağız Allah'ın izniyle.

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • H
          Hipokrat @sofuoglu Son düzenleyen:

@sofuoglu kanka hangi kaynakları alıcaksın

sofuoglu 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • T
            toranj Yasaklı Son düzenleyen:

merhaba arkadaşlar konu dışı ama burası aktif olduğu için buraya yazıyorum mecburen. vergi dairesinden kyk borcuna ödeme emri gelmiş. işim gücüm olmafığı için haliyle ödeyebilmem imkansız ne yapmalıyım

darkpassenger 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • sofuoglu
              sofuoglu @Hipokrat Son düzenleyen: sofuoglu

@Hipokrat Kanunname ve KAS almayı düşünüyorum ilk etapta kardeşim.Elimde Kutluay Kararlı'nın 2015 basımı İnsan Hakları ve Demokratikleşme kitabı var iş görürse bunu kullanmayı,şayet yetersiz kalırsa ilerleyen vakitlerde belki Ahmet Nohutçu'nun İnsan Hakları ve Demokratikleşme kitabını almayı planlıyorum.Ekstra olarak mikro ve makro notlarım var,türkiye ekonomisi kısmı içinde yasin çoban'ın kitabı var.O yüzden o kaynakları temin etmeyeceğim

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • G
                gokhangermen @Antimülakat Son düzenleyen:

@Antimülakat sımdıden baslamalı mıyız hocam guy mülakatına

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • sofuoglu
                  sofuoglu Son düzenleyen: sofuoglu

@gokhangermen hocam soruyu üstad'a yöneltmişsin ama ben de fikrimi beyan etmek istedim 🙂 Bana sorarsan şuan başlamakta başlamamakta senin elinde,başlamasan çok şey kaybetmezsin,nitekim ben daha başlamadım ve kendimi rahatsız hissetmiyorum.Nedeni alan'da sağlam bir altyapımızın mevcut olması ve mülakat ilanı geldikten ortalama 2/2,5 ay sonra mülakatların başlıyor olması,bu süre zarfında çok rahat çalışırsın mülakata.Fakat elinde kaynak varsa ufak ufak bakabilirsin de çünkü belirli bir tempo yakalama açısından faydalı da olabilir.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • Antimülakat
                    Antimülakat @gokhangermen Son düzenleyen: Antimülakat

@gokhangermen çok sıkmaya gerek yok hocam. Neticede mülakat. Ben olsam son bir ay sıkı çalışırım, mülakat sürecini uzun çalışarak halletmek sıkıcı olabilir. Gerçi hoş ben son bir ay çalışırım dediğim mülakatlarda da iş son hafta çalışmaya döndü ama siz sakın o kadar riske girmeyin. @sofuoglu arkadaşımız iki uğraşı bir arada götürmek istediği için ona göre bir metod olsun diye söyledim iki saati. Siz böyle bir süreç yaşamayacaksanız sıkı 1 ay çalışmak yeter mülakata.

J G 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • J
                      James Buchanan @Antimülakat Son düzenleyen:

guy da bilgi ölçülüyor mu. bana sorulan 9 sorudan 8 tanesini doğru yanıtladım ama yedeklere bile giremedim. asıl merak ettiğim guy da önemli olan nedir. kim neye göre karar veriyor. hadi mhuy desek eh işte azıcık adalet var diyebiliriz.

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • darkpassenger
                        darkpassenger @toranj Son düzenleyen:

@toranj mal bildiriminde bulun işim gücüm yok üzerime kayıtlı malvarligim da yok diye

“Masallar; küçükken uyuyuncaya kadar, büyüyünce de uyanana kadardır.”

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • davetsiz
                          davetsiz Son düzenleyen: davetsiz

valla sıkıntıdan survivor a bakıyorum Allah affetsin.
                          sahura doğru endonezya futbol liginden maç falan izliyorum.
                          gündüz esra erol sabah da müge anlı..valide hanım alıştırdı bizi.
                          yakında kısır gününe de götürür gibi duruyor.
                          teravihde de kız beğeniyor her akşam, gib kurtar beni gib

Gelir Uzman Yardımcısı 2019 - Sakarya

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 10
                          • G
                            gokhangermen @Antimülakat Son düzenleyen:

@Antimülakat cevabın için teşekkür ederim hocam ben de böyle düşünüyorum ama bilirsiniz burda birileri çalışmaya başlayınca benim gibi bos oturanlara bi batmaya başlıyor 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • G
                              gokhangermen @davetsiz Son düzenleyen:

@davetsiz hocam mustafa ve ceyda naptılar ben bugun ızleyemedım de 🙂 hakaten aynıyız yalnız kafayı yemenin arifesi buydu guy kurtardı bıraz yıne gırecez o donguye

• H
                                Hipokrat @sofuoglu Son düzenleyen:

@sofuoglu anladım kanka sağolasın kolay gelsin bu arada

sofuoglu 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • sofuoglu
                                  sofuoglu @Hipokrat Son düzenleyen:

@Hipokrat eyvallah kardeşim sağolasın

• U
                                    U.Ü.Eko Son düzenleyen:

Arkadaşlar ben şöyle bi yorumlara göz attım bölümünle alakalı sorular gelebilir öncelik olarak bölümüne bak falan demişsiniz ben Ekonometri mezunuyum 😕 mülakatta bana ekonometri sormazlar herhalde sorarlar mi yok artik 😄 bi de kurum sınavına hazirlanirken İmece'den calistim iyi de bi puan aldim.( tabi bunun yaninda zeynel , 4t, donüşüm falanda cozdum) mülakat icin de imeceden yararlanirim diyordum. Siz Tüyo 'yumu onerirsiniz? Imece yeterli olmaz mi?

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • A
                                      aysesal Son düzenleyen:

Arkadaşlar merhaba, mülakat tarihleri ne zaman belli olacak? Bir bilgisi olan var mı?

kenanus123 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • kenanus123
                                        kenanus123 @aysesal Son düzenleyen:

@aysesal kimsenin bilgisi yok sanirim herkes tahmini bisey solicektir bence sinav agustos un 7 sinde ya da 14 unde baslicak:)

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • A
                                          aysesal @kenanus123 Son düzenleyen:

@kenanus123 en gec o tarihler olur inşallah hocam

• N
                                            nitrogb @U.Ü.Eko Son düzenleyen:

@U.Ü.Eko hocam Z tablosunu felan sorduklarını duydum. Ekonometri ve İstatistikle alakalı sanırım.

Düşten Gerçeğe...

• 1
                                            • 2
                                            • 44
                                            • 45
                                            • 46
                                            • 47
                                            • 48
                                            • 522
                                            • 523
                                            • 46 / 523