30 Haz 2017 15:47

Merhaba arkadaşlar KPSS bitti ramazan bitti derken kurum sınavlarına çalışmanın vakti geldi.

Ben şu anda yeni hukuk ve iktisat kaynakları arıyorum.

Hukuktan elimde tek kitap da var, ayrı ayrı ders kitapları da, bir de monopol idari yargı hâkimliği notları var. Bunların bazıları yetersiz oluyor monopol ise fazla geliyor gibi.

İktisattan ise genelde herkesin elinde olan kitaplar bende de mevcut. Ancak KPSS'de sonra yeni kaynaklar almam gerektiğini de dusundum çünkü özellikle iktisatta benim kitaplarımda asla geçmeyen konulardan sorular vardı. İktisat kaynaklarim Zeynel dinler KPSS iktisat, Erdal Ünsal makro mikro, yüksel bilgili karşılaştırmalı okullar, Abuzer pınar para banka milli gelir kamu maliyesi... Ve birkaç da soru bankası falan.

İnsan bazen aynı kitapları çalışıp durmakta da sıkılıyor. Son bir iki yıl içinde çıkan, güzelce gerekli konuları anlatan, örnek sorularla konuyu pekiştirmeyi sağlayan iktisat ve hukuk kaynakları var mıdır? Aslında girebileceğim bir iki sınav var ve klasik sınavlara yonelik hazırlanıyorum ben.Test olarak sadece sgk teftiş sınavı görünüyor girebilecegim. Ancak ondan da endiselerim var çünkü bu yıl KPSS'de hukuk ve iktisat beni çok şaşırttı ben de kendimi yenilemek istiyorum doğrusu.

Tavsiyeleriniz var mıdır...