KOSGEB KOBİ UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
-
Sonuçlar hakkında bir duyumu olan oldu mu ?
-
@mülkiyeli45 kurumu aradim zaman assagi yukari bir zaman bile vermediler. Kutumuzdan herşey çıkabilir
-
@asdfghjkl o zaman uzun bi sürece hazır olalım bekleticekler baya
-
@mülkiyeli45 inş uzamaz çok fazla.
-
Bunlar ne zaman açıklamayı düşünüyolar ya beklemekten ne olacağız böyle
-
Arkadaşlar, anasayfada yer alan ilk slayt kaldırılmış; acaba bu bi şeylere mi delalet :))
-
@bas-caglar başka bir forum sitesinde aradık sorduk güvenlik soruşturmasından sonra açıklanacak sonuçlar demişlerdi ama
-
bende aradim 2. Defa banada oyle dediler
-
Soruşturma ne kadar sürermiş bişey söylediler mi peki ?
-
Soruşturmadan sonraysa 2 ayı geçer muhtemelen
-
Süre soylemediler malesef ogrenen varsa benide yeşillendirsin
-
Ben mülakata girmeden ısrarla sormuştum ama ik personeli soruşturma evresi bizim dışımızda işliyor biraz da emniyet bize sonuçları ilettiğinde yayınlarız zaten demişti büyükşehirlerde yaşayanlar çoğunluktaysa uzun sürebilir sonuçların açıklanması
-
Acaba sınava giren herkesi mi soruşturuyorlar yoksa sadece kazananlari mi ?
-
Muhtemelen kazananları soruştururlar. Lakin niçin önce liste yayınlayıp sonra soruşturmadılar anlayamadım
-
@bas-caglar ilçe emniyete gidip sorsak o zaman soruşturma varsa en azindan ya kazananiz yada yedegiz demek degil mi ?
-
@asdfghjkl valla bu benimde aklıma geldi
-
@asdfghjkl Ben de düşündüm ama bu kez de henüz vermedilerse kazanamadım düşüncesine kapılmak var işin ucunda :))
-
@bas-caglar inş vermişlerdir.vermemişlerse rahat ocagı bulur gibi
-
Güne açıklanan GUY ile başladık. Varsa kazanan arkadaşları tebrik eder, darısının buraya olmasını temenni ederim...
-
@bas-caglar umarım kazanmişsinizdir.ben kurum sinavinda saçmalayip mulakata kalamamiştim mulakatlarda %50 ihtimal guzel ihtimaldi