Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@jm-keyness Yav komisyonun takdirinde dediğine göre cidden listeler belli. Daha neyi uzatıyorlar ben anlamıyorum.
-
@Priss en sevdikleri is o hocam
-
@priss ben söyleyim gene bazı iller kurtlar sofrasına döndü kesin ondan
-
@brzezinski Yani gerçekten anlamak çok zor. Cumaya sarkıtıp mesai bitiminde açıklayıp gelecek itiraz telefonlarından mı yırtmaya çalışılıyor. Bu kafalar eskidi artık değiştirin bu kafaları ya
-
@priss hocam üstad 17.30 dan sonra demiş zaten size 3 saat daha bekleyelim napalım bu kadar beklemişiz
-
@aksaclı Gece 2'ye kadar da bi açıklama gelmezse benim duyum da patlar. O zaman gerçekten iş cumaya kalır. Değişmeli bu kafalar.
-
Daha fazla aramak illaki bir baskı oluşturacaktır.Sizden isminizi soyisminizi istemiyorlar nihayetinde,arayın çekinmeyin sizde ipin ucundan tutun.
-
@bıçak-sırtı Hangi iller onlar acaba
-
@priss hocam üstad demisse bence boşa dememisdir umudu kesmeyelim bugünden
-
Ben telefonda soylenenlere aldirmiyorum pek.Hep bu tarz seyler soyluyolar sonra bi anda aciklaniyo.Tabi yine de baski yapmak iyidir.
-
@aksaclı Yok ben hala umutluyum dostum.
-
@priss hep umutluyum hocam inşallah
-
@aksaclı, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@priss hep umutluyuz hocam inşallah
-
Bi arkadaş daha vardı listeler belli Salı olmazsa Çarşamba diyen iki farklı yerden iki aynı duyum bugün gelir inşallah
-
bu iş uzadıkça şüpheler ve kaos ortamı artıyor bu işin normali 4 iş günüdür zaten çıkınca belliyse bizim puanlar hadi işlemler sürsün sürsün 4 gün sürsün fazlası şüphe kaos
-
@zeljkobra Bu tabir benim değil komisyonun tabiriydi daha önceden elendiğim şehir için kullandılar. Bekleyelim bakalım ne çıkarsa bahtımıza
-
@hayalimsgk bn karartmiyorumda senin belliki biraz tatmin olmamisin mesleginden hadi sen calis hakimlige buralarda takılma
-
@priss hocam üstad son bilgiyi teyit ettiyse açıklanır bugün herhalde.
-
@bıçak-sırtı hocam hangi sehirden elenmistiniz
-
@mehlikasultan bugün aradınız mı?