@baumol 12000 lerdeki bi sıralama ile tek şansım guy galiba..inşallah sayı yüksek gelir ya da ilerleyen dönemde il göçte açar çünkü gerçekten kpss den sonra çok şey kattım ders olarak..
Mhuy ilanı gelir mi
-
4 ana dersten 15 baba soru
-
@jakuppp biraktigimiz gibi dostum olursa duyuracagiz.
-
@baumol hocam peki 250 kişilik alımda sıralama sizce kaça düşer?
-
@marjinalfaydali 7500 e kadar kesin düşeceğini düşünüyorum. 8500-9000 a kadar da umut var bence.
-
@baumol 12000 lerdeki bi sıralama ile tek şansım guy galiba..inşallah sayı yüksek gelir ya da ilerleyen dönemde il göçte açar çünkü gerçekten kpss den sonra çok şey kattım ders olarak..
-
Bu sinavin sorularini goruyorum arada ozellikle iktisat sorulari zorlamis epey.En son yapilan sinavda 60 soruda kac yapan mulakata kaldi veya istedigimiz tercihlerin gelmesi icn nasil bi dogru yapmaliyiz?
-
@luthor 8228 kardeşim. Pek ümidim yok. Ama denicem şansımı.
-
Buraları ne kadar canlı tutarsak o kadar iyi arkadaşlar.
-
https://www.tercihiniyap.net/meslek/mali-hizmetler-uzman-yardimciligi-maasi-sartlari-nedir
Meslek tanitimi surda dursun dostlar. Sinavin kapatma neti degiskenlik gosteriyor. Sinavda derslerin agirliklari esit degil o nedenle ciddi degisimler olabiliyor.
-
@ali-veli Sen calış hocam olursa süper olur olmazsa 2018 kpss den sonuç alırsın.Boşa gitmez.
-
P48 dışında hangi puan türünü ister tahmini olan var mı?
-
P31 puanı işe yarar mı? Ve 200 kişi alsa 81 e düşer mi?
-
@eomer muhasebe ağırlıklı bir puan olabilir. p47 p48 belki p23
-
Yds şartı da gelebilir diye düşünüyorum umarım yanılırım.
-
@istatistikçik hiç sanmıyorum. Çünkü görevde yds 70 istiyor. 3+2 yıl içinde yds 70 alma şartı var. Bu durumda ilanda yds şartı aramaz.
-
Mhuy için neden bu kadar beklendi anlamak güç. Derneklerinin resmi sitesinde bile yayımlandı. 250 civarı Mali Hizmet Uzman Yardımcısı alımına karar verildi diye.
-
Karar Şubatta alındı. Sayı da 250. Hatta bizim kuruma resmi yazı geldi kaç kişi istiyorsunuz diye biz 8 istedik onlar 2 verdi
-
@83istanbul hocam hiç belli olmaz daha önceden çağırdığı puan türünde yds az da olsa etkiliydi. Umarım yanılırım.
-
@priss ee ilan nerde hocam
-
@priss, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
Karar Şubatta alındı. Sayı da 250. Hatta bizim kuruma resmi yazı geldi kaç kişi istiyorsunuz diye biz 8 istedik onlar 2 verdi
Mhuy için hangi puan türü istenebilir?