Bir Kitap da Sen Al.
-
Hocam boyama kitaplari cikti ben bile kendme aldm ki yasm 27 ona boyalariyla beraber alayim.Ekstra yanina dusndugum seylerde varcok tsk ederm benide etiketlediginz icin @Priss
-
Soracağın zaman bunları da sorar mısın @Priss tedavinin hangi aşamasında olduğu önemli oluyor çünkü, bazen ekstra hiçbir şey almıyorlar içeriye
-
@priss kuşa bakmaktan ziyade hocam onların bağışıklık sistemi çok zayıf olur doktorlar izin vermez diye tahmim ediyorum
-
Kuş olmuyorsa sanal bebek olabilir biz çok severdik gerçi şimdi telefonlar var ama fikir olsun işte
-
Bir yakinimin rahatsizligindan dolayi onkoloji hastanesinde refakatciydim bir sure zamaninda. Bir kandil günüydü, önceki günlerden hicbir farki olmayan siradan bir gündü. Sonra bir mahalleden amcalar teyzeler geldi kata. Koli koli yiyecekler, icecekler getirdiler. Acik bufe gibi, ne yoktu ki. Butun mahallenin teyzeleri birlesip kandil günü orda o adini bile anmak istemedigim kotu hastalikla savasan kisileri nasil mutlu etmislerdi, hala dün gibi. Basligi da okuyunca o günleri hatirladim... Cunku gondereceklerimizin onlari nasil mutlu edebilecegini biliyorum. O hastanelerde en dayanilmaz kat kucuk bedenlerin oldugu kat zaten. Onlarin yuzunde ufacik bir mutluga vesile olmak dunyalara bedel.
Ben de insallah yarin bir alisverise cikayim. Hatta ankaradayim, bir organizasyon dusunulurse seve seve katilirim. Allah cumlenizden razi olsun
-
@skryekndmr Dostum
Boyama kitabını @sosyolog arkadaşımız kalemleri de @levent_35 arkadaşımız alacak. Siz başka bir şey düşünebilirsiniz -
Herkese günaydın dostlar. Şu ana kadar alınacaklar listesi şu şekilde. Yazıldıkça güncelleme yapacağım ben buraya
@sosyolog Boyama Kitabı
@maliyeciniz Puzzle (Puzzle severmiş dostum)
@1903bjk Kitap
@yyy Çocuk Kalbi kitabı ve bandana
@impressiveunit Satranç (Bunu soracağım severse yazacağım buraya)
@guyan-gelmiş Kitap
@bengidönüş Zeka küpü Kolye vb.
@levent_35 Boyama Kalemi (kuru) -
https:// www. hediyemen. com/cocuklara-hediye?searchMethod=2&pg=1 arkadaşlar bu site bu konuda ilginizi çekebilir ben kitap yerine
https:// www. hediyemen. com/led-kitap-okuma-buyuteci bunu almayı düşünüyorum mantıklı mı? -
@guyan-gelmiş Bence mantıklı
-
@priss tamam şimdi siparişini veriyorum. Peki şöyle bir teklifim olsa biz burdan bir ankaradaki bir arkadaşa hediyeleri yollasak bir gönüllü arkadaş hem ziyaret edip hem hediyeleri verse olmaz mı? çünkü ben burdan kargoyu verdiğim zaman ne zaman ulaşacağı belli olmaz.
-
@guyan-gelmiş Dostum ziyaret meslesini sordum. Her zaman giriş yapılamıyormuş. O nedenle dediğim adrese kargo vermek daha mantıklı. Biz Ankara'da oturan arkadaşlar müsait olduklarında ayrı olarak zaten ziyarete gideriz.
-
@sosyolog Boyama Kitabı
@maliyeciniz Puzzle (Puzzle severmiş dostum)
@1903bjk Kitap
@yyy Çocuk Kalbi kitabı ve bandana
@impressiveunit Satranç (Bunu soracağım severse yazacağım buraya)
@guyan-gelmiş LED Kitap okuma büyüteci
@bengidönüş Zeka küpü Kolye vb.
@levent_35 Boyama Kalemi (kuru) -
Yeni uyandim başligi simdi gordum hocam, alicilarim kaapali sanirim hediyeyi aklima geitremedim. Sizn aklinizda bi sey varsa onu alayim ne olursa da. Eğer yoksa gun icerisnde dusunup donus yapayim.
-
@by123 Şuan için aklımda bir şey yok maalesef. Siz düşünün daha vaktimiz var.
-
@Priss hocam benim suan icin aklimda net bir sey yok, alisverise ciktigimda raflara bakinca tam belirir. Ama dusuncem kiz cocugunun hosuna gidicek guzel bir süslü canta. Icine de minik seylerle doldururum taki gibi. Fakat daha baska bir sey bulursam onu alirim, ben sana haber edicem
-
@kismetnasip Tamamdır dostum sizden haber bekliyorum. Alacağınız şeyi bana yazarsanız ben de buraya yazarım.
-
Kardeşimizin yaşayacağı mutluluğa bir nebze de olsa ben de ortak olmak isterim, fakat aklıma bir şey gelmiyor, fikri olan arkadaşlar bana da haber verebilir
-
@Priss hocam ben günlük zeka oyunu ve küçük tuval oluyor onun gibi bir şey düşünüyorum alınca yazacağım dışarı çıktığımda bakayım iyice.Sizin başka bir öneriniz varsa dinlerim.Bir de bu küçük kardeşimize bence toka almayalım saçları falan döküldüyse morali daha çok bozulmasın
-
@merveek Evet saçları dökülmüş olabilir. İyi düşündünüz. Tamam aldığınızda bana da haber verin.
-
Seçtim kitabımı, listeye martıyı da ekleyelim