Hukuk konu anlatim icin tavsiye ?
-
@goodwill A kadro icra iflas bana 2016 kpss'de 5'te 5 yaptırmıştı ve dershaneden birçok öğrencinin duasını almıştı ancak 2017 için soru kaçırdığını ben de duymuştum. Yeni baskıya eklemeler yapıldı mı bilmiyorum.
-
@luthor 4t özel hukuku tavsiye etmem çok eksiği var
-
@goodwill idari yargilamada da 2 soruya deginilmemisti galiba.
-
@luthor kullandım faydalı bence ama detay istemiyorum dersen a kadro derim
-
@oguz23 4t kamu hukuku nasıl peki? ve özel hukukta tavsiyeniz nedir?
-
@krtalprn Yok fasikül istemiyorum hocam.Detay olsun.Sağol.
-
@oguz23 Gözünüze çarpan eksikler neper hocam?
-
Kpss için
Temelim var diyorsanız a kadro ya da murat fasikül tekrar niteliğinde olur
Sağlam çalışcam diyorsanız murat 2 cilt kamu ve özel hukuk her ne kadar sıkıcı da olsa piyasanın en iyi kaynaklarından
657 nin konu kitapları da iyidir ama kamusu zayıf özel iyi
Kutluay hocanın kamuyu kullanıyorum orta seviye ne çok özet ne çok ayrıntı bazı şeyler pratikleştirmiş o açıdan bakılabilir amaben beğenmedim nedense eksik geldi bana
Hakimlik için ;
Temel varsa monopol ders notları
Temel yoksa tek tek kitaplar ( ikinci sayfa ,savaş,themis..)
-
@manifatura1 hocam kamu hakkında bilgim yok özel de borçlar için kesinlikle a kadroyu öneririm ticaret için 657 yayınları güzel
-
@luthor hocam direk şu eksik diyemem ama konu çalışıp soru çözmeye başlayınca farkediyorsunuz eksiklikkeri ve kitabın alışkanlığı pek yok en azından benim için böyle
-
@oguz23 Sağol hocam.
-
Bu arada arkadaş da yazmış, ben de murat in fasikül olmayan özel hukuk kitabındaki icra iflas kısmını beğendim. Soruları cozduruyor gerçekten. Çok kapsamlı mi onu bilemem ama. Konu akılda kalsın diye altına yanına VS tablo da koymuşlar. Sadece tablo ile direk gösterdiği kısımlar da var ve konu aralarına ilgili kpss çıkmış sorular da eklenmiş . 2-3 okuma ile size hitap edebilir. İflas kısmına da biraz daha ağırlık verirseniz bu konuyu da halledersiniz inş. Eğer görürseniz bir yerde, kurcalayin. Diğer içindeki hukuk konuları çalışma fırsatı yaratamadigim için bilmiyorum. :l çok kalın kitap. İcra iflas kısmı 100 sayfayı buluyor. Ticaret baya 200 sayfayı geçiyor.
-
@krtalprn alt yapim fazla olmasada var hocam a kadro cok mu yuzeysel aceba soyle bi algi varda acikcasi murat cok detay a kadro da yuzeysel diye
-
Arkadaşlar Feryat yıldızın çıkmış sorular muhasebesi pdf elinde olan acil atabilir mi?
-
@zdrn kurum sınavları için a kadro ideal bence ben onla hazırlandım kuruma ama kpss için aynı şeyi düşünmüyorum 4t veya murat konu anlatım olabilir ben 4t kullandım murat iyi diye biliyorum duyduklarim sadece
-
.........
-
@kelaynak YouTube’a erhan güneş yazın isem,Murat, yargı ve daha fazla yayıncının derslerini anlatıyor videolarını izleyin onun yanında data veya kuzey akademiden kitaplarını alabilirsiniz.
-
@krtalprn tesekkur ederim hocam yardimci oldunuz.
-
@zdrn rica ederim
-
@magduriibfli hocam soho konu 30 ve üzeri yaptırır mı temel var.