TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    422
    4055
    1296403
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Ö
      öktem_ilteriş Son düzenleyen:

Arkadaşlar daha önce önce savaş park dershanesinin düzenlediği kaymakamlık kampına katılan var mı?

A Y 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • A
        ayran @öktem_ilteriş Son düzenleyen:

@öktem_ilteriş ben katıldım kardeşim

Ö 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • Ö
          öktem_ilteriş @ayran Son düzenleyen:

@ayran özelden yazım hocam, cevaplarsanız sevinirim, teşekkür ederim..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • K
            kdr @swl35 Son düzenleyen:

@swl35 Yardiminiz için çok teşekkürler

• Y
              yea.sbf Sayıştay Denetçileri @öktem_ilteriş Son düzenleyen:

@öktem_ilteriş bende katıldım kardeş. Tavsiye ederim kampı. Mikro ve türkiye ekonomisi iyi değildi ancak anayasa idare insan hakları faydalı oldu. Ha tabi kısa sürede bütün konulara deginilmiyo hazırlanmış açık uclu sorular üzerinden ders ilerliyor.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • Y
                yea.sbf Sayıştay Denetçileri @öktem_ilteriş Son düzenleyen:

@öktem_ilteriş türkçe ve tarihte ıyi değildi. Makro özgür özcan hoca girdi gayet iyiydi

kemoenes 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • kemoenes
                  kemoenes @yea.sbf Son düzenleyen:

@yea-sbf, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı

@öktem_ilteriş türkçe ve tarihte ıyi değildi. Makro özgür özcan hoca girdi gayet iyiydi

zaten bu kamplarda mikro makro insan hakları önemli bence. Geçen sene sırf iktisat için online ders aldım. 3. 4. dersten sonra bıraktım. Sınava yönelik ne anlatmıyorlardı ve derin şekilde konular işleniyordu. Mikro-makro konusunda hakikaten henüz net bir şey bulamadım. Kendi çapımda hazırlanıyorum.

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • G
                    GÜLNUR33 @kemoenes Son düzenleyen:

@kemoenes merhaba ,2018 de kaymakamlık sınavına girmek istiyorum. tarihini öğrenebilir miyim?

teşekkürler.

S A I 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • S
                      Suigeneris @GÜLNUR33 Son düzenleyen:

@gülnur33 ne zaman olmasını isterdiniz Gülnur hanım . Ona göre tarih koyalım : )

"Vicdan yoksa, bilgi ruha sadece zarar verir."

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 12
                      • Y
                        yea.sbf Sayıştay Denetçileri @kemoenes Son düzenleyen:

@kemoenes eyvallah. Bende kendi çapımda hazırlık yapıyorum. Net olan hiç bişey yok zaten.

• A
                          ayran @GÜLNUR33 Son düzenleyen:

@gülnur33 Mart için çok ağır şekilde belirtiler var kardeşim. Büyük ihtimalle martta olacak duyumlar göre.

• T
                            tyr61 Yasaklı Son düzenleyen:

Tam detaylı bilgi alamamakla beraber söylenen su çok yoğun bir acık var sürekli sınav yapmanın gayretindeler. Zaman tarih olarak net bisey demedi ama bilgi alınca bana söyleyecek konuştuğum kişi. Belirtiler yakın tarihi gösterir mi bilemedim. @can-mavi arkadasin dedigi tarih olabilir kaymakamlık sınavı icin

• kemoenes
                              kemoenes @tyr61 Son düzenleyen:

@tyr61, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı

Tam detaylı bilgi alamamakla beraber söylenen su çok yoğun bir acık var sürekli sınav yapmanın gayretindeler. Zaman tarih olarak net bisey demedi ama bilgi alınca bana söyleyecek konuştuğum kişi. Belirtiler yakın tarihi gösterir mi bilemedim. @can-mavi arkadasin dedigi tarih olabilir kaymakamlık sınavı icin

yakın zamanda sınav olacağını birçok kişi dillendirdi. İnanıyorum boş duyum değil hiçbirisi. Ancak bir daha 100 kişilik alım olur mu onu bilemiyorum. Sanırım bu son 100'lük 🙂

T ? 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • kemoenes
                                kemoenes Son düzenleyen:

Arkadaşlar; KANUNLARI alıp henüz hazırlamayan birçok arkadaşımız bulunmaktadır. Bir şekilde zaman ayırmak gerekiyor. 42 üye var grupta ama henüz kanunların yarısı hazırlanmadı.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • I
                                  issiz @GÜLNUR33 Son düzenleyen:

@gülnur33 sinavimiz 31 subat tarihinde yapilacaktir. basarilar dileriz.

• T
                                    tyr61 Yasaklı @kemoenes Son düzenleyen:

@kemoenes katılıyorum son 100 lüğe giriliyor:)

• ?
                                      Eski Kullanıcı @kemoenes Son düzenleyen:

@kemoenes, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı

@tyr61, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı

yakın zamanda sınav olacağını birçok kişi dillendirdi. İnanıyorum boş duyum değil hiçbirisi. Ancak bir daha 100 kişilik alım olur mu onu bilemiyorum. Sanırım bu son 100'lük 🙂

önümüzdeki sınav son 100 lük sınav olacaktır kardeşim 😉

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                      • D
                                        DevletEbedMüdded Son düzenleyen:

2017 sınav ilanı yaklaşık 3 ay önce mi gelmişti arkadaşlar ?

Ö 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • Ö
                                          öktem_ilteriş @DevletEbedMüdded Son düzenleyen:

@devletebedmüdded yok kardesim, iki aya yakın bir zaman kala ilan gelmişti ama üç ay önceden tarihi net olarak yazan duyumlar vardı..

• M
                                            Mülkiyeli45 KOSGEB UZMAN YARDIMCILIĞI @kemoenes Son düzenleyen:

@kemoenes hocam kendi adıma önümde şuan yakın tarihte iki sınav var onları atlattıktan sonra vargücümle çalışmalara asılıcam. Kusuruma bakmayın

• 1
                                            • 2
                                            • 39
                                            • 40
                                            • 41
                                            • 42
                                            • 43
                                            • 202
                                            • 203
                                            • 41 / 203
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti