HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Umarım düşük kapatır küçük iller
-
@muaccelalacaklı bu ingilizce burdada kusuratalri etkileyecek icimden bir ses oyle diyo
-
Istanbul en cok talep oraya oldu anlamadigim nasil Istanbul dusuk kapatiyo
-
yalnız şu an en çok talebin istanbula olup olmadığından emin değiliz belkide diğer büyük illerden bir farkı yoktur bu sınav için.
-
@adam-smith 2014 de 63 le kapatmıştı sanki İstanbul. bu sene nasıl bi çözüm getirirler muallak sorulara bilmiyorum ama puanını 60 hesaplayanın da şansı var gibi geliyor bana
-
@cokgizliissiz evet 64 ile kapatmıştı. bence 55-60 arasındakilerin şansı epey yüksek.
-
@lewis inşallah kardeşim
-
@adam-smith bende oyle dusunuyorum 55-60 hatta bir kac il boyle olur diger iller 60-65
-
@zenginmemur Çünkü Alım çok fazla Alım sayısını şubelere oranlarsak 250 kişiye tekabul ediyo +Önceki senelerde yerleşebilmek Adına Istanbulu tercih ederler memleketlerine tayin istedikleri için 250 sayısında biraz daha artış oluyo böyle düşünüyorum
-
Hep birlikte istanbul uniye mesaj atalım da açıklasınlar artık.
-
kabak tadı verdi amaaaa ! Açıklandiysa bile neyi bekliyoruz yaa, sıkıldım cidden, hayir yani cuma gunu farz mi aciklanmasi veya biz mecbur muyuz keyiflerini beklemeyi.acikla arkdasim bizde yolumuza bakalim.bekle bekle bekle amaç ne bi aciklasinlar bunu !!!
-
İkidir ailem ruyasinda beni yuzuk alirken goruyor ben de bu sinava yormadan edemiyorum
-
@meltem_90 bende ona yorayim hocam insallah kazanirsiniz ️
-
@raki İstanbul'da uzman yardımcısı olan bi arkadaşım İstanbul'da çok ciddi eleman ihtiyacı var demişti ama 81 ile de kontenjan ayirdiklarina gore 1000 kişinin 500ünu İstanbul'a verecek halleri yok. 260-270 gibi bi kontenjan bekliyorum.
-
arkadaslar bu sınav bence kesin cuma acıklancak ne bankadan nede ıü haber yok bizlere yazık artıknetlessede artık
-
@alexdelarge istanbul için en az 700 kişi mülakata girecek o zaman
-
@alexdelarge geçen yıl 475 uzman yrd da türkiye geneli ilan açılmıştı ama 300’ü istanbula gitmiş. demekki 1000 kişinin de 500’ü istanbula alınabilir?
-
@muaccelalacaklı 500 kişi istanbula alınacaksa 1500 kişi mülakata alınır
-
@adam-smith hocam 500 istanbul alsa diğer illere ne kaldı zaten izmir ankara antalya adana bursa bu iller küçük il değil o zaman küçük illere max 2 ya da 3 kişi alınır bu ne biçim sistem ya
-
@adam-smith sanmıyorum dostum. İstanbul'da genel merkez olduğu icin uzman yardımcılığında oraya alımın yoğun olması normal ama servis görevlisi subelere alınacak