HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Sadece Servis Görevlisi Sınavı'na girecek arkadaşlar 1000 kişilik alım için burada toplanalım.
-
@paretowilfredo şu halkbank basligina burada devam etsek. Oteki tarafa alisamadik
-
@shady1 O zaman düzenliyorum başlığı dostum sadece Servis Görevlisi buraya devam etsin
-
@paretowilfredo hayir mufettusleri de alalim halkbank ilani diye genel baslik olsa cok iyi olur
-
Diyelim ki alan=60 doğru, gk-gy =20,İng= 0 olsa yeterli puan gelir mi servis görevlisi için
-
@shady1 E genel başlığımız orası dostum ikincil başlık anlamsız olur öyle
-
@paretowilfredo basligi buraya israrla actik ama siz kitlediniz neyse hocam nasi isterseniz. Kaldirin o zaman bunu
-
@shady1 dostum bu baslik servis gorevlisi icin acildi
-
Arkadaslar hangi iller var bilgi verebilir misiniz kaç il bide ekran fotosu çekebilecek varsa çekip atsa
-
@paretowilfredo basligi actik ama sen biraz suslsen daha iyi olcak herhalde
-
Servis Görevlisi kaçla kapamıştı daha önce istanbul icin? Ingilzce baraji yüzünden uzmanlk sınavına başvurmayınca servis görevlisinde yığılma olur diye düşünüyorum.
-
klasik bir soru...maaş ne kadar arkadaşlar?
-
@kontrolluinsan, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
klasik bir soru...maaş ne kadar arkadaşlar?
Halk Bankasında Uzman Yardımcılığı yapan bir arkadaş işe ilk başladığında 2200 net maaş , 317 yemek kartı , 3 ayda bir çift maaş , yılda bir veya iki kar dağıtımı olarak maaş veriliyormuş. 6 aylık süre sonrasında vergi dilimine girince maaş 2000 civarına ddüşüyormuş. Yani yılda 18 maaş + yemek kartı
-
Bende sadece servise girecegim.herkese basarilar..arkadaslar banka ve finans kismi icin nasil calisacaksiniz ya da xalisacak misiniz?toplami 9 soru.ticari aritmatik,para banka vs neyse de banka muhasebesi vs bilmedigimiz konular
-
@mzffrzyrk 2200 yok hocam net maaş. O brüt rakam. Ele geçen max. 1800 civarı.
-
@bireysel-başvuru hocam servis ne kadar aliyo asgari ucretse zaten kiralar 1000 lira
-
Biri şu maaş olayini netlestirse iyi olur... ingilizceme guvensem bir fakika bilr durmadan uzman yardimviligina basvururdum ama işe ihtiyacim çok var
-
@bolulu İlk başlıkta servis görevlisi bir arkadaşın yazdığını kopyala yapıştır yapıyorum.
Servis görevlisi en az 1 yıl olmak üzere banko asistanı olarak göreve başlar daha sonra ihtiyaç ve performansa göre operasyon asistanlığı yada müşteri ilişkileri asistanı olarak çalışma hayatına devam eder. Tek maaşı 2200 lira, üç ayda bir ikramiye senede iki maaş temettü alır. Prim almadığı varsayılırsa 18 maaş alır yılda. Net ortalama 3000 TL’ye yakın. Ayrıca günlük 15 lira multinet İstanbul ve Ankarada servis imkanı var. Sağlık sigortası imkanı da muazzam.
-
@luthor cok tesekkur ederim cok sağol
-
Bu hafta basvurmayi dusunuyirum arkadaslar sizce Ankara Istanbul Izmir gibi illerden hangisi yazilmali