15 Oca 2018 11:13

Biliyorum burda dememiz birşey değiştirmeyecek çünkü Facebook vs heryerde etkinlik için çağrı yapılıyor ama katılım yine az oluyor. En fazla mezun veren belkide KPSS ye giren en kalabalık öğrenci topluluğuyuz. Ancak birlikte hareket sıkıntısı var. Kendimize fırsat oluşturabiliriz doğru hamlelerle. Etkinlik birinin sponsorluğunda belli günlerde olmak zorunda değil bunu hergün neden yapmıyoruz. Hatta günün her saatinde müsait olan herkes belirli kişilere kurumlara Twitter aracılığıyla ulaşabilir. Hergün akşam belli saatler genel etkinlik saati olsun. İl göçte şöyle bir toplu etkili tepki olsa Eminim hiç değilse en yakın zamanda yeni ve yüklü bir alım haberi yayınlamak zorunda kalabilirlerdi. Hala açıklanmayan alımlar var onlara da destek olmalıyız. Kendi göbek bağımızı kendimiz kesmeliyiz. Alım daha gelmeden nelere üzüleceğimizi karşı çıkacağımızı belirtmeliyiz. Burda kendi aramızda konuşarak bir sonuca varamayız. Bu güzel forumun herkesle ilgilenen yöneticilerine seslenmek istiyorum lütfen öncülük edin. Bu duyumdan daha önemli bence. Ortak bir etkinlik karşı alınsın ve bu hergün olsun detaylarını siz daha iyi bilirsiniz hepimizden tecrübelisiniz. Nasıl bir yol izleyeceğimizi karşılaştırıp 10 kişide olsa beraber planlı hareket edelim. Geçen etkinlikte kılını kıpırdatmayacak ki umrunda da olmayacak millet vekillerini bile etiketleyenler oldu. Daha doğru hareket edilmeli diye düşünüyorum. Atanan arkadaşlarımız görevdekiler filan da destek olmalı. Yöneticilerimiz bir ortak karar alın bi sistem yol belirleyin KPSS a grubunda ki her başlıkta bunu yayınlasanız onun bile katkısı olur. Facebook’u olan arkadaşlarımız da ne kadar a grubu sayfası varsa orada paylaşsın bişeler yapalım. İlan gelince sen bizler de elimizi eteğimizi çekmeyelim bizden geçti demeyelim sıkıntılı bir düzen var bunu nasıl güzelleştiririz diye düşünelim. Aklıma gelen bu sadece hatası varda düzeltin lütfen