TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
-
Biri şunlara işsiz olduğumuzu ve Ankara dışında oturanlar için her sınavın minimum 300 lira maliyeti olduğunu söylesin artık.
-
@kizilderili, içinde söyledi: TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
Bu neyin ücretidir anlamıyorum. Değerlendirmeye dahi ücret istemişler.
Bu bir soygundur
-
Ya ne saçma şu belge işi kpss sonucunun aslı nedir? Biz çıktı almıyor muyuz zaten aslı o olmuyor mu neden çıktının kurumca onaylı örneği demiş mantığı anlamadım. Bir de mezuniyet belgesi dediği e-devletten alınandır herhalde değil mi?
-
@mk5561 o kisimlara takilma dostum. Ilan sonuclarin posta ile eve gonderildigi gunlerden kalma metni kullaniyor halen. Su an mevcut uygulamaya uygun hazirlayacaksiniz belgeleri
-
Meslek Tanıtımı: https://www.tercihiniyap.net/haber/tcdd-mufettis-yardimciligi-meslegi-sinavi-ve-maasi
Özellikle turne konusunu özel olarak soruşturduk dostlar.
-
@aslan-reyiz o kadar masraf yapıyoruz zaten o da yetmezmiş gibi birde değerlendirmeleri için ücret istiyorlar. Sanki 500 kişi alacaklar altı üstü 5 kişi. Çoğu kişi başvurmaz bile o kadar sınavla üst üste denk geldi. Şahsen Ankara da yaşasam bile başvuru yapmazdım o 5 kişinin 2-3 kişisini tanıdıklardan alırlar bize 2 kişilik referanssız yer kalır bizde yaptığımız masrafla kalırız
-
hayır bir de itiraz için bile para istiyorlar. normal mi bu? ben daha önce karşılaşmamıştım.
-
3 ay ile 9 ay arası turne mi? Özellikle bayanların iki kez düşünmesi gerek demektir bu zaten bildiğim kadarıyla( yanlış olmasın) erkek ağırlıklı alım yapılıyor böyle mesleklerde. 5 kişinin hepsinin de erkek olma ihtimali çok yüksek yani. 20 liraya ve belgelere yazık iyi düşünmek gerek hepimiz için
-
400 kisilik is teftis 88 le kapatiyosa, tcdd heralde 200le kapatir
-
@shady1 gençlik bakanlığının sınavlarıda kaçla kapatacak az çok tahmin edebiliriz artık
-
@bonus mufettislik bence 85 civari kapatir ama denetmenliği kestiremiyorum.Tek puan turu oldugu icin is mufettisliginden daha dusuk kapatacaktir.
-
@luthor 85 84 altını da görmez ama tek puan olsa bile
-
@bonus Aynen minimum 84 bence.Ama denetmenliği hiç kestiremiyorum gerçekten.Şu is teftiste 300 kisi p48 den basvuran varsa oda gelmez.
-
@luthor pek düşmez ikisinde biri 85 86 diğeri 84 85 kapatır gibi
-
Is mufettisliginde p48 den başvuran sayısı 165 kişi eğer yanlış saymadıysam
-
@bonus Tek puan olması iyi ama.İs teftiste p48 den basvuran sayisi 160 kusur kisi.Hadi basvurmayan falan max ilk 500 de 250 kisi aktif olarak her ilana saldiriyor.O yuzden gsb denetcilik yuksek kapatabilir ama mufettislik bence 85 dolaylarinda olur.
-
@luthor evet doğru yorumladın kardeşim. kimse yerleşmedi daha 2017 puanıyla
-
@bonus Bekleyip göreceğiz dostum senin de mi kaçtı iş teftiş
-
@luthor benim puanım düşük 82 civari beklemiyordum arkadaş ısrarı ile başvurdum kargo parası değilde vesikalıklarıma yanıyorum
-
@elinor-ostrom https://www.tercihiniyap.net/haber/csgb-2018-is-mufettis-yardimciligi-sinavi-taban-puanlari-aciklandi Burada var dostum kaçar kişi olduğu.