TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
-
İstenen belgelerde diploma icin aslı veya kurumca onaylatilmasi yaziyor .. Universite onaylı geçtim noter onaylı bile yazmamislar
-
@brzezinski kurum demis . Hangi kurum ? Üniversite de bir kurum sonuçta
-
@Shady1 Kurumdan kasit tcdd oldugu .. Universite diye belirtilirdi ekstra
-
Dün başvuruya gittim, gelenlerden biri okuldan aldığı onaylı fotokopi verdi. Yani okuldan onaylısı kabul ediliyor. Bi arayın sorun yine de nolur nolmaz
-
Teftiş başkanlığı hızlı trenin orda mi arkadaşlar?
-
@genclerbirlikli hocam başvuru yeri ankara garın tarafta mı? Ve diploma fotokopisi götürsem onlar onaylar mı?
-
@obsesifsancı aynen orda hocam, onaylarlar
-
@obsesifsancı eski garın yanındaki bina yani
-
@genclerbirlikli teşekkür ederim hocam...
-
@obsesifsancı hocam gittiğinde e devletten alınan mezuniyet belgesi geçerli olur mu sorar mısın
-
@iyilerindostu ben arayıp sormuştum kabul etmediler hocam. Ama belki fikir değiştirirler
-
@dumbass çok saçma ya peki üniversite onaylısını kabul ediyolar mıymış bi de kurum onaylı kpss sonuç belgesi neymiş
-
@iyilerindostu kurum onaylı kpss sonuç belgesine gerek yokmuş, normal çıktı kabul ediyorlar. Okul onaylı diplomayı kabul ederler heralde onu sormaya gerek duymadım, dün gönderdim ben.
-
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile aynı gün olduğundan, olur da Çevre ve şehircilik müf. sınavına hak girmeyi kazanırsam başvurmayacağım.. Aralık ayına kadar bekleteceğim başvuruyu.. Beklenenden biraz daha düşük kapatmasını bekliyorum açıkçası
-
ilk 400 ün şansı var mıdır sizce dostlar ?
-
@hadinbahım var hocam
-
@paretowilfredo pareto kendim için değil de bir arkadaş için soruyorum son zamanlarda kyk tcdd aile denetçi ilanlar geliyor bunların hepsi Ankara’da mı çalışma alanı?Gümrük gibi İstanbul’da çalışma imkanı var mı,Ankara ise hep arkadaş boşuna başvuru yapıp hak yemek istemiyor.
-
@abba10 Bakanlık rehberlik teftiş ve denetim kurulları Ankara'da dostum. Grup başkanlığı olan kurumlar dışında çalışma yeri Ankara. GSB için de geçerli bu. TCDD Merkezi de Ankara'da taşınma söz konusu ama Ankara'da yeni yapılacak binaya sadece. Ankara merkezli çalışılacak.
-
@paretowilfredo Üstad Gsbnin 2 ilanı ve Kyk da da mı sadece Ankara ?
-
@baumol Bildiğim kadarıyla evet dostum çünkü hepsinin bahsettiğim başkanlıkları Ankara'da