2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@justice75 önümüzdeki cuma derken yarından sonrayı kastettiniz değil mi hocam.Çok heyecanlandırıcı bir duyum bu
-
@eksi-ikibucuk yemekhanede yemek yerken komisyon başkanı Bilal Bey yanımızdan geçti, arkadaşım heyecandan suyu döktü üzerine. Allahtan öğleden önce girmişti
-
@makif34 ziraat bankasında yönetici bir abimiz vardı mülakat günü 34 yaşındaydi onu hatirladim
-
17 aralıkta girenlere selam olsun
-
@makif34 idealleri uğruna savaşan gencin yakasını bırakmayan aşk hikayesi...tutar bu film :).....yakışır hemşerime başrol..mutluluklar
-
@makif34 Allah gönlüne göre versin hemşerim:)
-
@wicksell53 :)))))
-
@moonlight amin
-
@mehmetfatih amin hepimiz için hayırlısı olsun
-
Dostlar herkes dilediği gibi yazsın rica edeceğim çiçek gibi muhabbet vardı gündüz sonra ortalık gerilmiş. Uzun süre yaprak kımıldamamış forumda. Bu arada @makif34 üstadım sağolsun üzerimizdeki tozu biraz olsun silkelemiş:) günü özetler gibi oldu kusura bakmayın ama yok o onu yazmış o onu yazmamış. İsteyen istediğini yazsın dileyen okur cevap verir dileyen okumaz. İsteyen hikaye anlatır Allah aşkına bırakın iki lafın belini kıralım şu stresli günlerde
-
Eskişehir’den var mı arkadaşlar
-
@conmaynard Aynen dediğiniz gibi bu cuma ama inşallah haftaya ki cumaya kalmaz.Çünkü yukarıda da belirttiğim gibi bana söylenen bu cuma olmadı haftaya cuma kesin açıklanacağı yönünde. Dediğim gibi en geç haftaya bitmiş olacak bu mülakat stresi umarım hepimiz için en hayırlı şekilde nihayetlenir bu süreç.
-
mülakatta konusma yaptırılıp konusanları tebrık ederım. bana yaptırmadılar ama o streste cumle kurmak bıle zor. 17 aralıkta bayagı konusturma yaptırdılar
-
ben de 19 aralıkta girdim , o günde birkaç kişiye konuşturma yaptırdılar
-
@can-mavi son günde de bir çok adaya konuşma yaptırıldı ben dahil
-
hey millet çorum, ısparta,burdur, antalya, afyon ve konyadan kimseler var mı?
-
@selmanersoy Konya yığınla hocam
-
İnşallah yarın bitiyor bu süreç
-
@praefectus duyum mu tahmin mi hocam?
-
beklediğim tezler dün geceden itibaren gelmeye başlamış