9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@baumol Bu süreye uyulmazsa bir yaptırımı var mı peki ? Ben bu süreyi çok umursayacaklarını sanmıyorum. Açıklayacaklarsa süreden degil bazı önemli tarihler gelmeden açıklamayı düşündükleri için olur. Bir sonraki alımda da 30 günde açıklanması bana hayal geliyor.
-
@ilanmılano Yönetmelikte yazan bir yaptırım yok. Valla açıkçası umrumda da değil kardeşim 110 gün oldu. Bi 40 gün daha bekleriz alıştık gayrı
-
Ben onu bunu anlamam yaptırım var mı yok mu süre geçerse idare mahkemesi verecek kararı
-
@Baumol Aman dostum ağzını ayrı aç lütfen ne 40 günü Kurum bir an önce açıklamalı çünkü sadece bu sınavın sonucunu bekleyen 1600 kişiyi değil il göç sınavına başvuracaklar ayrıca bu süreç içersinde gelebilecek ilanlar ve en önemlisi guy yedekler beklemekte yani 1600 kişiden çok daha büyük sayıları ilgilendiren bir sonuç olacak o yüzden ekstra hassasiyet gösterip açıklanması gerekmekte tabiki bürokrasi olacaktır ancak 110 günlük bürokrasi tahammül sınırını doldurmuştur..
-
@baumol sizi çok iyi tanımadığım kaynağınızı merak ettim kaldı ki pareto üstada kaynak sormak abes kaçmaz mı duyduğunuz duyum kaynağa göre şu x kişi demeyeceğinizi tabi ki biliyoruz sadece bakanlık mı sgk mı üst düzey bir konum mu diye sordum ki sanıyorum siz bir şey yazdığınız da size sormamak lazım kaynaginiz nedir diye
-
@alexdesouza kendinizi niye yakacaksınız çsgb ve sgk binasına molotof atın onlar yansın
Cidden Ankara'da ikamet eden arkadaşlardan 5-10 kişilik bir grup bakanlığı ziyaret etse en azından daha somut bir bilgi edinebilir hiçbir şey olmazsa bir çay kahve içip gelirsiniz
-
@black giden arkadaşlar oradan da "yakında" cevabı alırsa cidden yakarlar orasını
-
@kai-hitwatari yüz yüzeyken arkadaşlar tepkilerini daha içten dile getirirlerse kesin tarih alamasalar da belki işleri hızlandırırlar sonuç bekleyen kitlenin ne kadar kızgın olduğunu yakından görürler
-
@krtalprn Hocam sert bir tepki verdim kusura bakma. Sürekli mesaj geliyor kaynağın ne diye millete kızdık senin kalbini kırdım. Hakkını helal et.Hocam Bakanlıktan duydum. Öyle çok üst düzey bir yetkili değil ama kaldı ki Bakanlıkta şu an süreçten haberdar olmayan kimse yok gibi bişey
-
Bakanlikta olmasi gvslerin devam etmesi mi demek yoksa
Sadece imza isi kalmasi mi demek ? -
@baumol helal olsun hocam önemi yok süreç sıkıntılı zaten insan aşırı tepki verebiliyor böyle normal
-
Bedeli Ödenecek İlaçlar Listesinde düzenleme olmuş yine
Bu gün de bitti. -
@budageceryahu o listeye bize yaşattıklarının bedelini de ekleyiversinler
-
En geç şubatin ilk haftasi bitecek gibi
-
@paretowilfredo hocam hepimizi artık bimerden istek te bulunsak etkisi olmazmı. En azından resmi bir yol
-
Sizler ne diyorsunuz arkadaşlar Bimer üzerinden sonuçların açıklanmasıyla ilgili istekte bulunsak
-
Müfettişlik hafta içi açıklanacak dendi onda bile cuma gününü bekliyor kurum da alışkanlık oldu bu iş:) acun un programında kutu açma sahnesi geldi aklıma hani yarım saatte kutu açılmıyor tam açılacak reklam giriyor sonra bir daha aynı seromoni
-
@aday-memur cuma bizimkisi ile birlikte duble yapacak kurum inşallah
-
@krtalprn hocam çok iyimsersiniz her ne kadar sgk=belirsizlik olsa da olumlu şeyler duymak iyi geliyor insana
-
@krtalprn inşallah kardeşim