9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@paretowilfredo gecmis olsun pareto bey.Allah öncelikle herkese sağlık versin.
-
@paretowilfredo saol kardeş.bu süreçte bilip bilmeden bir anlık öfkeyle veya beklemenin getirdiği kızgınlıkla birçok kurumu, kişiyi olur olmaz eleştiriyoruz o yüzden bu tür konuların teknik boyutunu bilmek lazım o yüzden sordum.Birazda ne olduğunu anlamaya çalışmak lazım yarın birgün belki bizlerde aynı olaylarda birçok insanla muhattap olacaz.
-
@paretowilfredo geçmiş olsun kardeşim çok önemli bir durum yoktur umarım mevsim sıkıntılı iyi dinlenmek beslenmek lazım
-
@paretowilfredo Geçmiş olsun üstat...
-
-
@bcd Haklısın dostum. O nedenle de izah etmek istedim. Çünkü anlamsız geliyor dışarıdan bakınca farkındayım.
-
Hayirli Haftalar Arkadaşlar , umarim bu hafta hayirli ve olumlu sonuclar aliriz.
-
Benim bu haftadan da ümidim yok hatta artık hiç açıklanmayacağını düşünüyorum o derece
-
Gecen süreyi bahane edip mulakatlari iptal etmek gibi bisey yapamazlar oyle degil mi ? Zaten geride kalan 4 ayimizin hesabini kimse veremezken!! Aciklanmadikca kotu seylere odaklaniyor beyin
-
@srdsd Kurum böyle bir "skandalı" kaldıracak durumda değil dostum. O nedenle müsterih olun. ÇSGB'nin toplamda bir seneyi aşan süreçleri olduğunda dâhi böyle neticelenmedi.
-
Üstad bu hafta açıklanma ihtimali var mı @paretowilffredo
-
Mesai başlar, Forum hareketlenir..
Herkesin güzel bir hafta geçirmesini diliyorum. -
@krtalprn Ihtimal var dostum ama seyretmek lazim sureci bakalim. Haber almaya calisacagiz.
-
@paretowilfredo teşekkürler üstad Allah razı olsun
-
@paretowilfredo yüregimize su serpen insan Allah ta senin gonlune ferahlik versin. Sureci en az bizler kadar stresli takip ediyorsun . Her sey icin sag ol
-
Etkinlik yapsak mı? Bu hafta iyice yüklensek nasıl olur?
-
Bu 30 günlük açıklanma süresi ne zaman bitecekti.
-
@deüdem Dün bitti sanırım.(Yönetmelik çıkalı 30 gün)Ama bu konunun umurlarında olmadığı aşikar.
-
@kai-hitwatari hocam yapalım yapmasına da, başkanın attığı tweet üzerine atılanlardan kadar yazsak bile yeterli. Hep aynı kişileri görüyoruz gün içinde maalesef.
-
Arkadaslar ben guy istanbul yedegi olarak kendimi dusunerek aradim sgkyi ️ Baya bir yonlendirmeden sonra atama islerine baglandim orada ki yetkiliye sordum yeni yonetmeligi o da adi ustunde eskiyi kapsamaz dedi. Dedim daha sonuc aciklanmadi il tercihinden sonra ki 10 gunluk atama suresinden bahseettim bilmiyorum dedi uygulanabilir mi bizle alakasi yok mevzuatla gorusmen lazim oladabilir olmayadabilir dedi