TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    422
    4055
    1300002
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • E
      eakaya @Althusser Son düzenleyen:

@althusser, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı

@the-kaymakam anayasa 4/4, idare 11/14, iktisat 1/6, tr eko 4/4, insan hakları 4/4, tarih 1/2 idi hocam

Kac aldiniz hocam bu sekilde

Baş eğmedik edâniye ikbâl ü câh için; 
      Mâziye, ırka, sancağadır iftihârımız.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • L
        luthor Son düzenleyen:

Arkadaşlar iktisat için Themis İktisat Çalışma Sorularına bakabilirsiniz.Kurumsal olmayan sivil nüfus sorusunu sadece aktif nufus olarak almış onun haricinde gayet sağlam kitaptır.

möözun 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • O
          olurmuolur @olurmuolur Son düzenleyen:

@olurmuolur bu arada içerik olarak hukukları beğendim. Bilgi anlamında sınav için yeterli olur diye düşünüyorum ama o kadar baskı yapılıp güncellemenin üstüne bu hataların olması baştan savma izlenimi bıraktı bende.

• K
            Kaydı Silinmiş Son düzenleyen:

yok mu yeni bir duyum arkadaşlar?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • S
              su-i generist @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@aslan-reyiz teşekkür ederim birde iktisat için Nasıl çalışmalıyım sorular sanki test sınavlarına göre ayrıntılı değil yüzeysel çalişmak yereli olur mu ? Zeynel dinler çıkmış sorular bu sınav için yereli midir

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • B
                birgunolacak Son düzenleyen:

Mulakattan elenip daha sonraki seneler kazanan var mi acaba bildiginiz ya da bir kere elediklerini almıyorlar mi daha sonra ?

vamos S osaduman 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • vamos
                  vamos @birgunolacak Son düzenleyen:

@birgunolacak Alınan 100 kişinin de ilk mülakatı olduğunu sanmıyorum.

• S
                    selmanersoy @birgunolacak Son düzenleyen:

@birgunolacak 4 kez elenip 5 incide olan var hocam ama bir kere elendin mi bir daha elenme olasılığın artıyor

• möözun
                      möözun @luthor Son düzenleyen:

@luthor bunun cevabına bi tek Erdal Ünsal'ın makrosunda karşılaştım. Diğer test kitapları Vs hepsinde aktif nüfus diye geçiyor gerçekten.
                      @olurmuolur TR Ekonomisi için de Yasin Çoban'ın 4lü iktisatı var, oradaki TR Ekonomisi kısmı 4'te 4 için yeterli oldu. Sayfa sayısı az ama olması gerektiği kadar bilgi var. Üstüne Zeynel'in çıkmış sorularını çözerseniz tam olur, naçizane tavsiyem.

Eğer aşkı seversen cân olasın,
                      Kamu derdine hem dermân olasın.
                      Eğer dünya seversen mübtelâsın,
                      Mânî sırrına nerde eresin.
                      🌾Yunus Emre

https://youtu.be/8c94JyQWJgU

• osaduman
                        osaduman @birgunolacak Son düzenleyen:

@birgunolacak, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı

Mulakattan elenip daha sonraki seneler kazanan var mi acaba bildiginiz ya da bir kere elediklerini almıyorlar mi daha sonra ?

Bir kere elenip sonra kazananlar olmasa hiç uğraşırmıyız? Bir tanıdığım var ki 3. Mülakatında kaymakam oldu ve şu an görevde. Kimisine ilkinde olur kimisine sonralarınkinde kimisine de hiç olmaz. Nasip kısmet bir de başka şeyler gerekli. O yüzden ele düşen çalışmak. Sonrasını sonra düşünmek.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • K
                          ksavdliybncıkymk Son düzenleyen:

Arkadaşlar ben çalıştığım için telefondan hazırlanmaya calışcam elimden geldiği kadar . Bu yüzden pdf formatında idare olur anayasa olur insan hakları vs ne varsa elinde olan yollayabilirse çok memnun olurum teşekkürler şimdiden

• T
                            tyr61 Yasaklı Son düzenleyen:

Akşam rüyamda görüyorum 110 kişilik kaymakamlık sınavı ilanı geliyordu. Cok seviniyordum Facebook’ta bir gurupta ilanı paylaşamıyorlar sevinçten yazamıyorum arkadasa yazdırıyorum. 110 kişilik ilan hayırlı olsun diye. :)) işaret mi acaba bilemedim 🙂 suan ertelendi diye KPSS ye dönmüştüm çalışma planımı .

• A
                              Aslan Reyiz @su-i generist Son düzenleyen:

@su-i-generist, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı

@aslan-reyiz teşekkür ederim birde iktisat için Nasıl çalışmalıyım sorular sanki test sınavlarına göre ayrıntılı değil yüzeysel çalişmak yereli olur mu ? Zeynel dinler çıkmış sorular bu sınav için yereli midir

3 mikro 3 makro geliyor ..teorik tanımlam ve matematiksel işlem vs..zeynel yeterli olur .

• H
                                Hukuksever Son düzenleyen:

Arkadaşlar internetteki iktisat videoları sınava uygun mu iktisat konu anlatımlı kitabım yok. çok mu zamanı mı alır bu şekilde çalışmak.

• S
                                  siyaset bilimci Yasaklı Son düzenleyen:

Selamun aleyküm arkadaşlar bir süredir 2017 mülakatları ve burayı takip ediyordum ama sonunda dayanamayıp ben de yorumlara dahil olmak istedim. Gerçekten buradaki samimiyetin farklı olduğunu uzaktan da olsa gördüm:) Gelir gelmez bir soru sormak istiyorum. Sınavda Türkiye'nin sosyoekonomik yapısından sorumluyuz ama Yasin Çoban'ın kitabında Dünya Ekonomisi kısmı da var. Oraları da bitirmemiz gerekiyor mu acaba?

A S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • A
                                    Aslan Reyiz @siyaset bilimci Son düzenleyen:

@siyaset-bilimci, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı

Selamun aleyküm arkadaşlar bir süredir 2017 mülakatları ve burayı takip ediyordum ama sonunda dayanamayıp ben de yorumlara dahil olmak istedim. Gerçekten buradaki samimiyetin farklı olduğunu uzaktan da olsa gördüm:) Gelir gelmez bir soru sormak istiyorum. Sınavda Türkiye'nin sosyoekonomik yapısından sorumluyuz ama Yasin Çoban'ın kitabında Dünya Ekonomisi kısmı da var. Oraları da bitirmemiz gerekiyor mu acaba?

Gerekmez.

• S
                                      salieri @siyaset bilimci Son düzenleyen:

@siyaset-bilimci Hocam aleykümselam hoşgeldiniz 🙂 o kısımlara hiç gerek yok

• ?
                                        Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Vira Bismillah ... an itibariyle başladık yine calismaya , Allah haketmeyi nasip eylesin ...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 23
                                        • ?
                                          Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Yok mu başlığı şahlandıracak bir duyum değerli dostlar

• osaduman
                                            osaduman @KaymakamAdaylıgı Son düzenleyen:

@kaymakamadaylıgı, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı

2018 Kaymakamlık Sınavı. Nisan sonu en geç mayıs başı kontenjan 100 olması bekleniyor.

Vakt-i zamanında üstad söylemiş. Bu söylemden sonra bir değişiklik olduğunu düşünmüyorum

E OFLU61 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 69
                                            • 70
                                            • 71
                                            • 72
                                            • 73
                                            • 202
                                            • 203
                                            • 71 / 203
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti