KPSS Alan mı, B grubu mu?
-
a kadro kariyer mesleklere ilgim vardı sağ olun soğuttunuz ya
-
@burcuburcu @guyan-gelmiş in bahsettigi dhmi kadrosu hava trafik degil merkezi atamayla yapilan memur atamasi bi de yeni bir kadro daha var simdilerde aim memuru merkezi atamada ..hava trafik kontrolörlüğü icin kpss istenmiyor yds yeterli
-
@brzezinski asistan hava trafik kontrolörü için kpss p3, yds ve kontrolör lisansı isteniyor.
-
@brzezinski stajyer kontrolör için de kpss p3 ve yds isteniyor.
-
@genclerbirlikli eyvallah p3 de isteniyormus onu unutmusum ama mülakat vs oluyor aim memuru ve memur kadrosu direk merkezi atama zaten b grubunda yüksek yapan adamlar 90 + dhmi yaziyor b nin nirvanasi.. Aim memuru ve memur maaslari da hava trafik gibi yüksek özellikle yeni cikan aim memuru
-
@brzezinski aim ne ki ilk defa duydum. Stajyer kontrolörlük için başvuru yapardım ilan gelse bu sene p3 ten 90 almak lazim
-
@genclerbirlikli hava trafik kontrolörlüğü kisaca ingilizce atc diyolar aim de ingilizce kisaltma bi ara bakmistim da anlamina unuttum atc gibi önemli meslek aim de girenlere daha sonra ingilizce dersleri ve sinavlar oluyor .. Aynen atc gelirse kacirmamak lazim kpss b den de 90 ve uzeri alinip ankara dhmi yazilsa tam olur
-
@brzezinski bi çok a grubundan daha iyi geldi göze bu sene kaçırmamak lazim geçen seneki ilan kaçtı
-
@genclerbirlikli aynen bi uzman yard arkadaş hava trafik kontrolörü oldu gecen
-
@brzezinski DHMİ'nin hiç bir kadrosu KPSS'siz almıyor.
-
Para sıkıntın yoksa a grubu. Çünkü 2 3 sene işsiz olacaksın masraf baya fazla. Düz memur ol çalışacak vakit de bulursun zaten. Nacizane fikrim
-
@burcuburcu evet Öyle bi an unuttum merkezi atama disinda da kpss şart
-
@aslan-reyiz bende aynı şekilde düşünüyorum. Çok teşekkür ederim
-
@eserabia hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Düşüncelerinizin benim için ne kadar önemli olduğunu bilemezsiniz
-
Aynı sorunu bende yasıyorum. sınavın temmuza alınması planlarımı bozdu.
şurda kalmış 5 ay, temmuzuda sayarsak.2017 p48 puanım 68
yani 75 falan alabılseydım guy olurdum belki bir yerde. tabi kurum sınavını gececegım süpheli. Ek olarak hiçbir referansımda yok.
elimde olan sadece Yds +80 ve Genel yetenekten +50 net yapabılırım
kalan süreçte genel kültür mü çalışmalıyım ki tekrar tarih coğrafya calısmak bu yastan sonra ölüm. Veya A grubuna mı odaklanmalıyım. Buna odaklanmaktan çalışamıyorumda hiçbir şeye
-
@guyan-gelmiş
Mülakatta bu zaten memur deyip eleyen yerler varmıdır -
Kimse kimseyi b kadroda çalışıyor diye a kadrodan elemez. Sadece referansın güçsüzdür bu yüzden elenirsen ve kendini teselli edebilmek içinde bir işim olduğu için diye teselli edersin.
-
@antimülakat hocam bu b grubunda alımlar ne kadar sürede sonuçlanıyor ortalama, a grubundaki gibi 5-6 ayı buluyor mu?
-
merhaba arkadaslar kpss 2016 81 p35 2017 p 48 de 75 benım 4,5 ay kaldı alandan mı b den mı kuvvetlı calıssam cıkmazdayım bu sene tamamen b ye yonelen arkadaslar var cok guclu puan alamıyorum zaten halk bank mulakat sonuclarınıda beklıyorum acaba b den calısma taktıgı olan varmı en azından 80 lı puan almak ıcın
-
@mehmetsakin44 hocam bende başlayacağım b grubuna tonla mülakat sonucu beklememe rağmen benim en büyük tavsiyem matematiği 25 civarı yapmaya çalışman bildiğin gibi tarih filan kumar çalıştığına değmez ali veli ezberlersin gider mahmut sorar sana üzülürsün ama bunu matematikte yapamazlar bu yüzden mat yapan bence 90 a atar kendini bu sene bunu deneyeceğim ben:)