2018 İdari Yargı Sınavı
-
@kendinehakime ben monopol Eylül basım adlı yargı kamu hukuku ve özel hukuk aldım hocam
-
@osman-paşa edebim el vermez edepsizlik edene...
Susmak en güzel cevap edebi elden gidene...Hakkım helal olsun sana kardeşim selametle...
-
@1umut valla be yazıp yazmayacağımı sana soracak değilim. Kimse birşey yazmadı ben de öğrendim sonra yazdım. O lafı senin gönlün art niyetli oldugu için öyle anladın. Kişi kendinden bilir işi. Size zaman harcamayacağım.
-
@mehmetemir Bak ne güzel konuşuyosun, şöyle baştan konuşsan da tartışma büyümese ya. Ben de aynı şekilde düşünüyodum ama artık sabrım taştı, içimde biriktirmek beni yoruyor. Benimki de sana helal olsun. Hayırlı akşamlar.
-
@sena_25 fakültenizle görüşüp yöksis'ten güncelleme yapılmasını isteyebilirsiniz o halde.
-
@osman-paşa :)) ahahah... en azindan ima ettigi seyin arkadasinda durmani beklerdim
Neyse, mükemmel kalbinle mutluluklar........ -
@1umut yoo zaten arkasında duruyorum. İma falan yok sözde. Gönlün pisse pis gönlüne göre gönlün güzelse güzel gönlüne göre versin. Yukarıda da bunu anlatmak istedim zaten. Allah yardımcın olsun işin zor. Şu tavırların, eski mahalle dizilerinde “caart kabakağıt” diyen teyzeler gibi.. yazık yakıştıramadım.
-
@osman-paşa sayıştay başlığında yazdıklarını takip ettim orda da sürekli ortalığı karıştıran mesajlar yazıyordun biraz sakin ol ya çok fevrisin
-
@rootofallevil Aynen dostum ortalığı ben karıştırıyorum. Şimdi sıra buraya geldi. Duymak istedikleriniz yalanları değil duymak istemediğiniz doğruları söyleyenlere vurulan yafta alışığım.
-
@james-buchanan Peki bu durumda yeni fakülte ismi lehimize olur mu çünkü ben mezun olduktan sonra fakültenin ismi değişti. Yani okul düzeltebilir mi? Doğrumu anladım.
-
Tam bitti diyorum biri gelip bir odun daha atıyor ateşe.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4671/forumda-neden-kavga-etmemeliyiz?page=1
Şunu tekrar okuyalım, başlıkta bilgi arayışında olan insanları rahatsız etmeyelim. Herkese saygılarımı sunuyorum.
-
@mehmetemir, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@kendinehakime ben monopol Eylül basım adlı yargı kamu hukuku ve özel hukuk aldım hocam
nasıl peki?beğendınız mı?cevapları hemen sorunun altındamı kıtap sonunda mı?Ceavaplar justıcıde kı gibi konu tekrarı gıbı uzun mu?
-
:)) aynen arkadaslar biraz degisik bi muhabbete vesile oldum. Kendi adima ozur dilerim️ Herkese kolay gelsin:)
-
arkadaşlar ceza da ceza kanunu dışında uluslararası adli iş birliği yasasını ve suçluların iadesiyle ilgili sözleşmeyi okumalımıyız. malum zaman dar vakit kaybetmek istemiyorum
-
@sena_25 hocam çok detayları bilmiyorum. öğrenci işleri veya fakülte sekreteriyle bi görüşün isterseniz.
-
@agor, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Tam bitti diyorum biri gelip bir odun daha atıyor ateşe.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4671/forumda-neden-kavga-etmemeliyiz?page=1
Şunu tekrar okuyalım, başlıkta bilgi arayışında olan insanları rahatsız etmeyelim. Herkese saygılarımı sunuyorum.
@Agor hocamı meşgul etmeyin.
-
@james-buchanan Makul olan o sanırım tekrardan teşekkürler hocam .
-
@kendinehakime evet hocam özenle hazırlanmış. Her sorunun altında cevabı çok güzel anlatılmış. Kamu ve özel şeklinde 2 cilt yaklaşık 2500 sayfa yapıyor. Ben çok sevdim. Konsensüs filan 280 TL. Monopol ise 140 TL.
-
@toranj o kadar gerek yok hocam. Geri verme sürecinin nasıl olduğunu bil yeter ki o da notlarda ve kanunda yeterli anlatılır...
-
@mehmetemir teşekkürler hocam