İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@ygndz Bakalım artık hocam.Pek olacak gibi değil bekleyip görücez.
-
Geçmiş olsun arkadaşlar, mülakatlar bitmiş. Allah, hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin. Komisyonun soru havuzu geniş anlaşılan, akıllarına gelen her şeyi sormuşlar.
-
Benim de kötü geçti arkadaşlar merkez varken neden bu diyip durdular
-
@claark İki listede de adınız var ve onu mu sorguladılar tam olarak anlayamadım?
-
@claark merkeze alacağınız kesinse ben müsaade alayım deseydiniz
-
@black Ben de bunu merak ediyorum İki listede ortak bir sürü isim var sanırım, komisyonun işi zor
-
Başka bir kamu sınavına girdiniz mi diye sordular mı size de?
-
@dellafeu Bana sordular
-
@luthor Büyük ihtimalle biliyorlar mülakata kalinan diger sinavlari
-
@dellafeu Olabilir hocam
-
@dellafeu şimdiye kadar girdiğim her mülakatın demirbaş sorusu
-
@black rahat olabiliriz o zaman
-
@dellafeu tedirgin olacak bir durum zaten yok ama iyi yerde mülakatı olanları kafadan elediklerini düşünüyorum tabi bu benim fikrim
-
@claark Bana da sordu içişlerinde 4 mülakatın var hepsi olursa hangisini seçcen diye ilgöç demek büyük yalan olacağı için diyemedim
-
@black sanmam hocam, mülakat olması demek bir şey ifade etmiyor ki her kurum bu şekilde dusunup elese kimse bir yere giremez
-
@dellafeu ama şöylede bir durum var bu adam oranın sınavını kazanabildiyse elense bile tekrar iyi yerlerin mülakatını kazanır ve alsak da başka yere gider diye düşünür. Bu şahsi fikrim böyle de olmayabilir iki mülakatta taşra veya ikiside merkez içinse sıkıntı olmaz ama biri taşra biri merkez içinse benim dediğim şekil olabilir yoksa boşa sormazlar
-
Hangi kurum mülakatlarına girdiğimizi soruyorlar, bu sefer de bu bizde durmaz gider diye düşünüyorlar sonuç işsizlik
-
Açıklanmasının ne kadar süreceği hakkında bilgi alabilen oldu mu?
-
Ben bugün girdim. Maskotu bana da sordular görmedim dedim. Buranın adresini ezbere biliyor musun dedi. Internet sitemize girdin mi ne aradın girdiysen ne gözüne çarptı dedi. Hangi kanuna bağlıyız kanun numarası ne dedi. Biz kime hizmet ederiz dedi. Iktisattan sağlam iki soru sordu. Istisnai memuriyet ne dedi. Mevzuat sordular bi kaç soru bi de
-
@miltonkynes hocam sana iktisattan ne sordular çoğuna alan sormamışlar