TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

KPSS A
    sayıştay denetçi 2018 sınav
    443
    6433
    1143128
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • A
      antireferans Yasaklı Son düzenleyen:

Arkadas saka gibi ya gercekten inanilmaz sacma bir durum.Ne yani simdi 28 inde bi sinav sonra sorulari baska olan bi sinav yapilacak burada nasil adalet saglanacak? @paretowilfredo

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • T
        toranj Yasaklı Son düzenleyen:

sayıştayın yargı fonksiyonun elinden alınması ve ünvanının da denetçi değil uzman olması planlanıyormuş. umarım öyle bişey olmaz

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • A
          antireferans Yasaklı @toranj Son düzenleyen:

@toranj, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

sayıştayın yargı fonksiyonun elinden alınması ve ünvanının da denetçi değil uzman olması planlanıyormuş. umarım öyle bişey olmaz

Kim planliyormus nerden bu bilgi bi dayanak var midir

• M
            monser Yasaklı Son düzenleyen:

Bunu nereden öğrendiniz acaba ilk defa duydum gerçi epey mantıklı geliyor.

22121121 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • 22121121
              22121121 @monser Son düzenleyen:

@monser pareto üstad dedi

• 1
                1umut Son düzenleyen:

Pareto da benzer şeyler yazdı sayıştay için son actigi baslikta:((

“Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır.”

• mahmut.htt
                  mahmut.htt Sayıştay Denetçileri Son düzenleyen:

Kılavuz koşullarını ösym nin salak sisteminden dolayı açamıyorum.
                  Rica etsem kılavuz koşulları için link paylaşabilir misiniz

fiscaldrag 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • B
                    bulut Son düzenleyen:

Öncellikle belirteyim yazacaklarım tamamen kendi fikrim, hiçbir duyumum yok bu yönde lakin bu konuda duyumum olsa dahi böyle düşünürdüm.

Sayıştay 155 yıllık geleneğe sahip bir Kurum. "Hesap Yargısı" kamu maliyesinin olmazsa olmazlarındandır. Ayrıca Sayıştay' ı işlevsizleştirmek ciddi tepkilere yol açar, bazı düzenlemeler enine boyuna düşünülür. Duyumlar ne olursa olsun kimse canını sıkmadan bu güzel mesleğin sınavına çalışsın. İçinizi ferah tutun hiçbir şey olmaz "Sayıştay Denetçiliği" mesleğine.

Sadece beni tek üzen konu aynı düşüncelere "Mülki İdare Amirliği" konusunda sahip olamamam.

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • B
                      bulut Son düzenleyen:

Farklı sorularla aynı değerlendirmeye tabi tutulmak hususu ise tam anlamıyla rezillik. Bu konu üzerine çok net tepkiler vermek gerekiyor diye düşünüyorum, oldu olacak sınav ücretlerini de sınav sorularının kolaylığına göre yapsınlar. Premium sınav 500 lira olsun, Gold sınav 350 lira, Standart sınav 200 lira.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
                      • T
                        toranj Yasaklı @bulut Son düzenleyen:

@murky evet kaymakamlık için çok kötü eğer gerçekleşirse tabi

• kilici
                          kilici Yasaklı Son düzenleyen:

Farklı sınavlar olursa çok açık sınavın iptal sebebi olur. Kurumun bunun farkında olacağını ve böyle birşey yapmayacağını umuyorum yoksa boşa giden bir süreç olur yargının vereceği kararla.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                          • fiscaldrag
                            fiscaldrag @mahmut.htt Son düzenleyen:

@mahmut-htt http://www.osym.gov.tr/TR,14950/2018-sayistay-eleme-kilavuz-ve-basvuru-bilgileri.html

...

yürümek, ayakkabımızı eskitmek değildir emelimiz.
                            emelimiz, varmaktır.

-yunus emre

mahmut.htt 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • B
                              bunekadarçalışma Son düzenleyen:

Deneme sorularına baktınız mı geometri sorusunu var biz oradan nasıl çözelim illaki önümüzdeki kağıda karalama yapacağız şekli tekrardan çizmek gerekeçek bunların hepsi zaman kaybı zaten 90 soru 9@ dakika işimiz İyice zorlaştı bu sınav çok can yakavak gibime geliyor

• A
                                antireferans Yasaklı @1umut Son düzenleyen:

@1umut, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

Pareto da benzer şeyler yazdı sayıştay için son actigi baslikta:((

Bulamadim ben tam olarak ne yazdi yada link atar misin

1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • A
                                  antireferans Yasaklı @toranj Son düzenleyen:

@murky evet kaymakamlık için çok kötü eğer gerçekleşirse tabi

Kaymakamlik icon soylenen nedir?

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • mahmut.htt
                                    mahmut.htt Sayıştay Denetçileri @fiscaldrag Son düzenleyen:

@fiscaldrag teşekkür ederim 👍🏼

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • T
                                      toranj Yasaklı @antireferans Son düzenleyen:

@antireferans pareto hocam güzel açıklamış isterseniz seçimle ilgili başlıkta oradan okuyun yanlış bilgilendirmek istemem . atama usulüyle ilgili hükümetin görev süresiyle sınırlanacak anladığım kadarıyla

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • 1
                                        1umut @antireferans Son düzenleyen:

@antireferans hocam şu sayfada https://forum.tercihiniyap.net/topic/3851/24-haziran-2018-erken-seçim-kararı-ve-i̇lanlar

“Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır.”

• Z
                                          zümrüdanka Son düzenleyen:

Sınav elektronik ortamda yapılacaktır diyor. Ben mi yanlış okudum ? Yani kağıtsız kalemsiz. Lütfen biri aydınlatabilir mi ?

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • B
                                            bunekadarçalışma @zümrüdanka Son düzenleyen:

@zümrüdanka kağıt kalem var ama sorular eve cevaplar bilgisayar ortamında tabi bununda sıkıntıları var mesela ösymnin sitesinde şimdi örnek sorular yayınlanmış geometri sorusunu çözerken ben önümdeki kağıta çizdim öle çözdüm soruyu buda zaman kaybı

MaxMin E 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 31
                                            • 32
                                            • 33
                                            • 34
                                            • 35
                                            • 321
                                            • 322
                                            • 33 / 322
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti