1000 Vergi Müfettiş Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
@paretowilfredo burayıda unutmadık, alırız bir duyum inş:))
-
@zenginmemur teşekkür ederim.
-
Buralar neden bu kadar sessiz @paretowilfredo @Priss üstadlar var mı gelişme?
-
- Promosyon kazananlar ne zaman iş başı yapacak arkadaşlar yok mu duyum
-
- Promosyon kazananlar ne zaman iş başı yapacak arkadaşlar yok mu duyum
-
@iktisatcikiz muhtemelen temmuz ayı içerisinde. Duyum değil öngörü.
-
@hayallervmy umarım Haziran'da olur
-
Hadi bakalım bekliyoruz
-
Seçim öncesi kanunda öngörüldüğü gibi 1000 kişilik ilan gelir ve 5 katını çağıracak olurlarsa ve yine eski sistemdeki gibi p23 p28 gibi işletme ağırlıklı puanlar kullanılırsa, 5500-5600 lü sıralamalara düşer mi? Puan olarak 78,8-79 civarındayım
-
Puan 77.50-78.10 aralığında olacak yanlış görmüşüm ilk başta
-
@rootofallevil O puan türleri muhtemel evet.
En son 300 kişilik alımda 2500e kadar gelmiş görünüyor. 1000 kişi için orantı kurduğunda o sıralamaları çokça geçer bence. Böyle bir kadronun ihdas edilmesi, bakan açıklamaları ve seçimlerin olması bu ilan gelebilir çünkü zemin hazır. Bu şansın bir an önce farkına varmamız lazım kesinlikle. -
@2iki banada oyle geliyo sonucta kadro ihdasi her sey hazir sayida belli 1000 vmy alimi bizim olmali evet hemde tek seferde
-
@rootofallevil hocam vmy önceki sınavlarında 80 ve üstü puan olarak ilana çıkmıştı diye hatırlıyorum
-
Bin kişilik alım bir kerede olursa acaba eski sistem test sınavına dönüş olur mu ki.
-
@gizo11 her ikisi de olmaz.
-
@gizo11 bncede test olmaz cünku vdk muhasebe konusunda cok hasssas.
-
1000 kisilik alim olsa vdk 5 katini yaziliya cagirdigina göre 5000 kağit eder. Buni klasik usulde nasi okusunlar? Bence teste dönme ihtimali var.
-
@shady1 vdk ya 1000 kisi imkansiz. Zaten o kdv de iade duzenlemesinden geri donulmus. Su an konusulan sayi 500. 80 puan altina dusmezler ve klasik olur.
-
P23 p28 gibi işletme ağırlığı olan puanlar kullanılacak olursa ve 1000 kişiyi yekün olarak alırlarsa puanım ve sıralamam yetecek inşallah. 80 altına düşeceğini hatta 77,5-78 civarlarına düşeceğine inanıyorum. Fakat şöyle bir durum var olası bir yüklü alımın yazılısından veya sözlüsünden geçemezsem böyle bir alım çok zor gelir. O yüzden en az 2-3 parçada alınması taraftarayım hem vmy hem dguy
-
@ouzakbas bana göre 500 bile cok vdk ya ben zaten sasiriyorum hocam nasi olcak bu diye.