A Grubu Kadro Etkinlikleri
-
@tuketiciranti Siz metni bozmayın dostum. Ben metni de kullanarak haber oluşturayım. Organizasyon ve mevcut duruma dair.
-
Akp genel merkezini,Külliyeyi Maliye bakanligini ve GİB i telefon yağmuruna tutsak mağduriyetimizi anlatsak sonuç alamazmıyız.En azindan sonuç alamasak bile organize bi şekilde denesek..yarindan itibaren herbirini birer dakika arasak 4 dakikamiz gider bir hafta devam etsek en az.sonuç vermezsede yapdik olmadı deriz
-
partilerin bizleri merkeze alacağı,bize yönelik vaadler vereceği sekilde kendimizi anlatmalıyız.
öğretmenlerin binde 1i kadar adımız geçmiyor. -
Yani sizin bütün olayiniz maliye ilani gelmesi mi ! Bu kadar dar bi açidan nasi bakıyosunuz bu olaylara anlamiyorum. Maliye ilani gelse butun sıkıntılar bitecek mi ! Özel ve geçici sorunların peşindesiniz. Daha genel ve kalıci çözüm gerekiyor bize.
Iibf nin genel sıkıntısından, gelmeyen diger tüm ilanlardan, süreçlerin çok uzamasindan ve en önemlisi Mülakat saçmaliğindan bahsetmemiz, bunun kaldirilmasini istememiz gerekir.
-
@tuketiciranti SADECE GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI İÇİN YAZILMASI ÇOK SAÇMA BAŞKA KURUM ALIM YAPMIYOR SANKİ. SGK DENETMENLİĞİ VAR MÜFETTİŞLİĞİ VAR DAHA NİCE KURUMLAR VAR HEPSİNİ BELİRTMEK GEREKİYOR.
-
@shady1 Hepimiz o genel sıkıntıları hep birlikte yaşadık. Peşinde de çok koştuk. 2 senedir bekliyorum ve zaman şu anda çok daraldı en azından bir sınav görmenin peşinde olduğum için odağımı maliyeye çevirdim. Siz bakış açınızı daha geniş tutup o sorunlardan da bahsedin. Benim elimden bu geldi.
-
@erhan-tan sitenin adresi twitterda @ kamubiz_ com mail adresi de kamu biz. com@ gmail. com daha iyi bir metin aklınızda varsa yollayabilirsiniz.
-
@shady1 Bu yüzden mektup konusunu kişilere bırakmak için özgün yazalım dedim ben mesela. İsteyen istediğini bahsetsin ama benim içinde su geçerli 3 ay kalmışken öncelik açılacak bi ilan benim içinde. İşin diğer tarafının çözülmesi için daha kapsamlı şeyler yapılması ve bunun içinde iktidarın bu kanaatte olması lazım.
-
Ağlayıp sızlayacağınıza DERS ÇALIŞMAZSANIZ daha mı iyi olacaktır?
-
Arkadaşlar az önce tahmin ediyorum bimer başvurularımdan birine posta yoluyla yanıt geldi. Genelde mail yoluyla yanıtladıklarından ve zarfın üzerinde bütçe ve mali kontrol gen müdürlüğü ifadesini görünce heyecan yaptım ama içerik şöyle:
İlgide belirtilen dilekçeniz incelenmiştir. Söz konusu dilekçede belirtmiş olduğunuz hususlardan biri olan mali hizmetler uzman yardımcılığı özel yarışma sınavına ilişkin hususlar Başbakanlık izni sonrasında idarelerden alınacak kadro ve talep bilgileri ile ösym ile yapılacak protokol sürecinden sonra kesinleştiğinden şu aşamada anılan sınava ilişkin belirlenmiş herhangi bir bir bilgi ve tarih bulunmamakla beraber ,2018 yılında mali hizmetler uzman yardımcılığı özel yarışma sınavı yapılması planlanmaktadır.Klasik cevaplar olarak düşünebileceğimiz yanıtta bazı soruların cevabı kapalı olarak mevcut mu sizce ? örneğin neden sadece mali hizmetler özelinde bir cevap verilmiş olabilir. ihdasa göre cevap verildiğini farzedersek neden yeni kurulacak birimler için zikredilen vmy ve dguydan bahsedilmemiş? guy ise hak getire...
Anlaşılan 2018 kpss sonrası alımlar iyi olacak arkadaşlar. kolaylıklar dilerim. -
Temel sıkıntı çok belli arkadaşlar. Maliye bakanlığının hiyerarşisi içinde koordinasyon gerçekten çok zayıf. Dışarıya bilgi sızmıyor değil kimsenin olacaklardan haberi yok haliyle bakanın ağzına bakıyoruz. Koordinasyon zayıf çünkü o kadar soru içerisinden en gereksiz olanı cevaplanmış geçiştirilmiş. Müdürlüğün kendini bağlayan kısmının cevabı yerine genel bir bilgi almayı başardığımızda daha şeffaf olacak her şey ama nerde.. Yani diyorki ben bilmiyorum ilan ya gelir ya gelmez.
-
Bence gonderecegimiz mektuplarda bu sefer ayni metni yazmayalim. Bi tanesini okuyup cevaplari da kopyala yapistir yapiyolar. Sikintilar az cok belli zaten. Hrrkes kendi dilince yazsin biseyler oyle gonderelim.
-
Mektupta deginilmesi gereken temel noktalar
*Hiçbir plan program belirlenmeden yapılan alımlar( Bundan dolayı hiçbir zaman bilemiyoruz o sene içinde hangi ilanların açılacağını.)
*Açılan ilanlar ile işe başlama arasında geçen sürecin çok uzun olması
*Mülakat sisteminin yarattığı sıkıntılar ve yaşanan mağduriyetler
*Her geçen yıl büyük bir hızla azalan alım sayıları
*2017 Mayıs ayında KPSS-A yapılmış olmasına rağmen Maliye Bakanlığının hala ilan yayınlanmamış olması ve hiçbir açıklama yapılmamış olması. İhdas edilen 2000 (1000 vmy +1000 DGUY) yeni kadro ve aslında her yıl ilana çıkılan GUY hakkında hiçbir bilgi verilmemiş olması. Bugüne değin açılan DGUY, MHUY, DUY vb. kadrolarinda uzun bir zamandır yeni alım olmaması
*2018 KPSS öncesi 2000 GUY ilanı talebi
*İçişleri Bakanlığından beklenen İlgoc ve Merkez göç ilanlarının trajik şekilde çok az sayıda gelmesi yada hiç gelmemesi
*İçinde bulunduğumuz dönemde hemen hemen her meslek grubu için alım haberleri hükumet tarafından verilirken İİBF'nin tamamen unutulmuş olması ve İİBF'nin 400 bin - 500 bin civarı mezunuyla hiçte azımsanmayacak derecede olmasıEklenmesini istediğiniz şeyleri sizde belirtirseniz finalde ona göre bir şeyler çıkarırız artık.
-
@kaimoğlan mhuy sinavinin eylulde olacagi soyleniyor
-
@paretowilfredo İnşallah meşgul değilsinizdir de haber işini yapabilirsiniz bu haftasonu. Allah kolaylık versin.
-
@Duryy Dostum haber metnini hazırlıyorum, şu an program şu şekilde mi bunda mutabık mıyız?
7 Mayıs Pazartesi : El yazısıyla yazılmış mektupların Sn. Cumhurbaşkanına gönderilmesi
8 Mayıs Salı: Sn. Binali Yıldırım'a Bimer Başvurusu & Siyasi Partilere mail
9 Mayıs Çarşamba: Twitter EtkinliğiEk olarak mektup ana başlıkları;
Mektupta deginilmesi gereken temel noktalar
*Hiçbir plan program belirlenmeden yapılan alımlar( Bundan dolayı hiçbir zaman bilemiyoruz o sene içinde hangi ilanların açılacağını.)
*Açılan ilanlar ile işe başlama arasında geçen sürecin çok uzun olması
*Mülakat sisteminin yarattığı sıkıntılar ve yaşanan mağduriyetler
*Her geçen yıl büyük bir hızla azalan alım sayıları
*2017 Mayıs ayında KPSS-A yapılmış olmasına rağmen Maliye Bakanlığının hala ilan yayınlanmamış olması ve hiçbir açıklama yapılmamış olması. İhdas edilen 2000 (1000 vmy +1000 DGUY) yeni kadro ve aslında her yıl ilana çıkılan GUY hakkında hiçbir bilgi verilmemiş olması. Bugüne değin açılan DGUY, MHUY, DUY vb. kadrolarinda uzun bir zamandır yeni alım olmaması
*2018 KPSS öncesi 2000 GUY ilanı talebi
*İçişleri Bakanlığından beklenen İlgoc ve Merkez göç ilanlarının trajik şekilde çok az sayıda gelmesi yada hiç gelmemesi
*İçinde bulunduğumuz dönemde hemen hemen her meslek grubu için alım haberleri hükumet tarafından verilirken İİBF'nin tamamen unutulmuş olması ve İİBF'nin 400 bin - 500 bin civarı mezunuyla hiçte azımsanmayacak derecede olmasıBunlar üzerinden hazırlayıp, programı haberle beraber sosyal medyaya atalım tamamsak.
-
@paretowilfredo Bence içerik gayet. Aslında altına bir kaç tane de bizlerin hikayesi eklenebilir 3-4 senedir bekleyen çok sayıda mülakattan yüksek puanlarla elenen arkadaşlar hikayelerini yazsınlar sonuna bunlar koyulursa dikkat çekici olabilir. Sonuçta yalan değil yaşadığımız gerçekler.
-
@paretowilfredo bu şekilde Üstad başka yerlerde de bu şekilde yayınladık. Mektup içeriğiyle ilgili sizin eklemek istediğiniz varsa yada çıkarmak istediğiniz inisiyatif sizde o konu da. Mutabakız.
-
Dostlar haber metnini hazırladım. Sosyal medya mecralarında paylaşın sizler de. Ben de bizim sosyal ağlardan paylaşımları yapacağım. Diğer gruplarda da yayılsın, güzel bir etkinlik olsun. Zaten bunlar son demler, bu etkinlikler de verimsiz geçerse malesef bir daha böyle imkan gelmez KPSS gelir. O nedenle herkesten hassasiyet göstermesini umuyorum.
https://www.tercihiniyap.net/haber/iibf-mezunlarindan-kadro-talebi-organizasyonu
-
@paretowilfredo 2 saatte sadece 150 kere okunmuş nerdesiniz arkadaşlar anlayamadım şu haberi elden ele yaysak.