(Anket)Kpss A grubunda girilecek en iyi kurum hangisi
-
Evet arkadaşlar bugün forumun bilinmeyen bir özelliği ile karşınızdayım haydi bakalım oylayan elleriniz dert görmesin. Siz de başka kurum yazmak isterseniz giri şeklinde yazın.
Bir diğer anket;
https://forum.tercihiniyap.net/topic/3941/anket-girmek-istediğiniz-kurumlar
-
Oo bu başlıkta çok tartışma çıkar ben mısırımı alayım
-
Oyumu kullandım sonucu heyecanla bekliyorum
-
@kilici :))))) ben de hazirim:D
-
Açılışı yapıyorum dostum, eline sağlık güzel anket olmuş.
Özlük hakları ve kariyer olanağı bakımından ilk sırayı Sayıştay ve İdari Hakimlik alır. Akabinde Mülki İdare gelir.
Bunları müteakiben Üst Kurul Uzmanlıkları ve Teftiş Kurulları, sonrasında ise Merkez Uzmanlıkları gelir benim nezdimde.Bunlardan ayrıksı olarak değerlendirdiğim kurumlar var. Biraz standart A Grubu kadrolarının dışında görüyorum. Merkez Bankası meslekleri bunlardan örneğin. Keza Hazine, Ekonomi ve Kalkınma mesleklerini de bir başka başlıkta değerlendiriyorum.
Oyumu Sayıştay'dan yana kullandım. Bunun sebebi de hem Ankara'da olması hem de 7200 Ek gösterge sahibi olması. Keza kariyer imkanı da diğer Ankara'daki rakip mesleklerinden ve özlük hakkı dengi hakimlikten bir adım önde bence. Bunun sebebi de mevcut azlığı meslek mensubu bazında.
Bakalım görelim tartışmaları. Hazine oyunu veren kim ola ki? @genclerbirlikli
-
@paretowilfredo sagolasin hocam açıklamalar için. Sayıştay koptu gitti sayistay-hakimlik-kaymakamlık harici en iyisi diye mi anket acsak napsak bu arada kim hazine demiş ya kesin @kelaynak tır
-
İçlerinde en niteliklisi merkez bankası gibi geldi bana ama yanılıyor muyum acaba ?
-
@genclerbirlikli hahahsjsj ben çekimser oy kullandım:D
-
@luthor Dedim ya dostum onu apayrı bir yere koymak lazım. A grubu mesleği olarak nitelemekten daha çok ayrı bir başlık açarak değerlendirmek gerek. Yanına da BİST Uzmanlığını da koyarak hatta.
-
@paretowilfredo bende sayıştaycıyım yazdığınız artılarına ek olarak lojman imkanları (ankaranın en iyi yerlerinde ve boş lojman çok fazlaymış), kurumun altındaki çıcuk kreşi bizzat baktım benim diyen kreşe taş çıkartır, yemekleri bence kurumlar arasındaki en iyi yemek ce son olarakta başka şehirlere denetime gidildipindeki muamele ve araç tahsisi çok iyi
-
@paretowilfredo Gerçekten çok kalite kurum hocam.Benim gibi ingilizce fakiri biri için hayalden öte geçemeyecek ama kazananlara çok imrenmişimdir
-
Sonuç zaten sayıştay olur gibi onu zorlasın diye kaymakamlığı oylayalım her ne kadar şuan zorlayamasada
-
@bunekadarçalışma Kesinlikle son olarak fitness salonu da eklendi bina içerisine onu da söyleyeyim. Kurum personeline kıymet veriyor. En ciddi kriter bu bence.
Not: Saymüüüd nerdesin senin konulara geldik koş :))
-
kendi mesleğimi seçtim hemen ama sayıştay en iyisi o tartışılmaz
-
@kelaynak uydurma çekimser yok
-
@luthor Merkez Bankası mensupları düz memur olanları dahi 6000 TL civarı bir ücret alarak lejyoner hayatı yaşıyorlar Ve şu garip gelir bana hep. Her meslek kolundan çok sayıda tanıdığım olmasına rağmen Merkez Bankası'nda çalışanlar sanki Ankara'da yaşamıyorlarmış gibi hiç ortalıkta gözükmüyorlar ve çevremize ekleyemiyoruz kendilerini.
Çalışın kazanın da bu eksiği kapatın dostlar rica ediyorum
-
@paretowilfredo saymud bu fitness salonunu duymasin hocam ya:))))
-
@1umut Duyamaz zaten kendisi 160 yaşında falan olduğundan artık duyamıyordur bence
-
@paretowilfredo “Anketlerle uğraşırsınız ama ders çalışmaya gelince çalışmazsınız. Ama abdulkerim öyle yapmadı azmetti kazandı... Sayıştay... Sadece çok çalışan kazanır...”
-
@kilici Ben hala Hulusi gibi ağzımda sakız volta atıyorum