Memurlar.com vs tercihini yap
-
@antimülakat 3 yıl geçmiş, @paretowilfredo alttan verdin müziği hem hüzünlendim hem bi garip oldum
-
-
İlk iletimi buldum ben de hey gidi. 2 Eylül 2016 Saat; 21:33
MESLEK TANITIMLARI: İDARİ YARGI HAKİMLİĞİ
-
@paretowilfredo sert bir giriş olmuş siteye hocam! Yılların eskitemediği meslek tanıtımı
-
Sayfa elden gidiyor herkes duygusala bağlamış
-
@antimülakat Bugün hala güncelliğini koruyor söylediklerimiz kardeşim
-
Eskiden kariyersahibi vardı. Çarşı nickli bir üstad vardı meslekleri tanıtan. Orada da bu siteye benzer samimi bir ortam vardı.
-
@mr-aday Bilirim dostum. O da o mecranın bağrından çıktı ama yürütemediler orayı. Sonra bize nasip oldu bugün aykırı bir hareketi hayatta tutmak çok şükür
-
@paretowilfredo Orada da aynı nickle bulunurdum. Sürekli teknik aksaklıklar oldu bir süre erişim sağlanamadı derken eski hareketliliği kalmadı forumun. Çoğu da kamuya girdikten sonra uğramaz oldu, ben gibi 3-5 kişi dışında.
-
@antimülakat çok güzel bir karşılaştırma olmuş.Aynen yazdığın gibi
-
Gerçeği söylemek gerekirse ilanlar için devamlı memurlar.coma bakarım ama hiçbir zaman forumlarını okumam. Forum konusunda tercihini yap bir numara..
-
@hukuksever Halbuki tüm ilanlar benden dağılıyor piyasaya
-
@paretowilfredo
Bugün memurlar forumda sizi epey konuştular. Tercihini yap da ortalık bayram yerine dönmüş,sayfanın tanınmış bir kişisi ,ün yapmış ,sözüne güvenilir bir şahsı ,ekim duyumu vermiş diye.Kulaklarınız çınlamıştır belki:))) -
@paretowilfredo doğrudur
-
Hayırlı sahurlar
-
@möözun ordu fındığını küçümseme çakıldakta olsa yeniyor sonuçta
-
@isildur O konuda bir fark yok. BDDK, SPK ya da BTK gibi kritik kurumların mülakatları esnasında da o site gibi bu sitedeki yazılar da okunuyor ilgililer tarafından. İnternet ortamında hiçbir popüler sitede özgürce yazılabileceğini düşünmüyorum.
-
@möözun hocam bunu yeni fark ettim giresun fındığı vardı altınsarısı sanıyorum adı gerçekten çok iyiydi. Yüksek randıman demişlerdi
-
@odtüsbky kime hangi konuda cevap verdin? Baktım ama çözemedim çünkü yazdığını anlamak istedim. Öncesine bakayım dedim burada bulamadım. Muhtemelen başka bir başlıktaki konuya cevap verdi.
-
@aliveli
"altın sarısı" sosyetik ismidir, biz asıl ismi olan "tombul fındık" deriz :)) ve randıman konusu doğrudur hocam