Guy ve askerlik
-
Arkadaşlar askerlik ve guy ile ilgili soruları bu başlık altında toplayalım.Benim sorum bu ay yani haziran sonunda askerlik tecilim bitiyor.Guy başvurusunda ve kazanmam halinde atama durumlarında bi sıkıntı yaşar mı yım ??
-
@ekonomist57 herhangi bir sıkıntı olmaz. Önemli olan kazanmak, geriye kalan bütün meseleler çözülür, hiçbir sorun yapmadan sınava hazırlanmalısınız.
-
@antimülakat Hocam benim tecil yakın zamanda bitiyor maliyenin ilanlarına başvurucam.Sınavdan sonra olduda askere gitmek zorunda kaldım mülakat aşamasında bir problem yaşar mıyım?
Birde şuan mülakat sonucu beklediğim kurumlar var.Ben askerdeyken bunlar açıklansa ve kazanmış olsam göreve başlama konusunda sorun oluyor mu kamuda? -
@luthor ben askerdeyken mülakata gelip kazanan olduğunu, askere gidip mülakata girene kadar dönen olduğunu, asker kaçağı iken sınav kazanan olduğu vs. hepsini gördüm. Hiçbiri bir sorun yaşamadı, kurum sınavlarında bunlar sorun teşkil etmez.
-
@antimülakat Eyvallah hocam sağ ol
-
@antimülakat hocam bu başvuru yaparken statüyü ne secicez peki? Sonuçta tecil bitti. Tecil tarihi veremiyoruz. Yaptı ve muaf seçeneklerini de secemiyoruz haliyle.
-
@ekonomist57 dostum sen tecil tarihini e devlete baktinda mi soyluyorsun?
-
@madxd evet reis
-
Benim de muhtemel celb tarihi eylülün sonu
-
@ekonomist57 o tarih doğru değil askerlik şubeye gitmedin galiba,ordan sana verecekleri kagitta 30 eylüle kadar askerlik yönünden sakıncası yoktur yazacak
-
@thorstein-veblen celp tarihi degil o sevk tarihi
-
@madxd aynen hocam yanlış hatırlamışım peki be olacak bir sıkıntı yaratmaz umarım bu durum ?
-
@thorstein-veblen cok kisiden sikinti olmadigini isittim ama askerlik subeyi birde ben arayip soracagim.
-
@madxd sormanıza gerek yok. sorun olmaz.
-
malum ağustos sınav ayı oldu. ağustos celbinde 2, gruba düşmek için rapor falan alabiliyormuyuz bi çıkar yolu var mıdır?
-
Herkese iyi akşamlar benim birkaç sorum olacaktı.
1.si benim sevk tarihim 26.07.2018 ancak 18 ağustosta guy sınavım olduğu için guya girdikten sonra acemi birliğine teslim olmam istiyorum bunun bana ankaraya sınava giderken gbt aramasında bi sıkıntısı olur mu cezai yaptırımı nedir.
2.si sınavı geçtiğim takdirde mülakat aşamasına çağıracaklar ve o sırada usta birliğinde Girnede olacağım izin alma yönünden bir sıkıntı çıkarırlarmı?
3.sü ise mülakatı geçtim diyelim atama oldu ve işe başlamam gerekti ancak halen askerliğim devam ediyorsa bunun için atamam iptal edilir mi ?
İlgilenirseniz sevinirim iyi akşamlar.