2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@kai-hitwatari Aynen dostum Hepiniz çok sağolun. Bu ekibi hala birlik görmek duygulandırdı beni. Dile kolay 7 ay geçirdik. Hepiniz Allah'a emanet olun. Sınava girecek arkdaşalarım hakkında da her şeyin hayırlısını dilerim. Umarım bundan sonra karşıdaki insanı itham etmek bu kadar hafife alınmaz. Hayırlı günler herkese.
-
@hickskaldor Ankara yine net degil dostum ancak gecen yilda net degildi ve 79la kapatti gecen yil nasil dusuk kapattiysa bu yilda olabilir mi iste onu bilmiyorum.Cunku bursa ve antalya 73ten bir anda 82ye kadar cikti.
-
Çocuk gibi şurada taştışmayın en küçüğümüz 25 26 yasında yazık ya.
-
Bursa bu sene uçar mı yoksa çakılır mı şeytana uyup 9000 le yazasım var
-
En çok merak ettiğim il İstanbul
-
@swl35 ben de İzmir düşünüyorum. 79,4 ile. Çok korkuyordum açıkçası. Ama İstanbul yazmak da istemiyorum. Başka neresi yazılabilir onu da bilmiyorum
-
@mathilda hocam Guyda soyle bir durum var. Uc sene de bir dusuk kapatir. Bir sene yuksek kapatan il bir dahakine dusuk kapatir diye yazilir fakat yine yuksek kapatir. Artik ucuncu sene yine yuksek kapatacak diye yazilmaz dusuk kapatir. Sistem az cok boyle isliyor. Kacla kapatir bir fikrim yok ama genel bi gorus olarak yazayim dedim.
-
@zenginmemur aynen öyle hiç birşey net değil. Arkadan gelen puan olmaması ve 2000-3000 civarı önümüzden atanan olması avantajken 1000 kişilik alım olması dezavantaj ne olacağı belli olmaz. Kimseyi etkilememek adına Ankara tahminimi belirtmek istemiyorum zaten şuan hiçbir tahmininde geçerliliği yok bence
-
Arkadaşlar merhana guy sınavına ilk defa gireceğin. Su anda kpss A çalışır gibi kurumlara çalışıyorum. Sizce metodumu değiştirmeli miyim ?
-
@aliyar-bey, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@casanova selamün aleyküm ben de 3. @22121121 nasılsın kardeşim ben de ankara seçecem şakası bi yana ben yokum guyda ama 3. @22121121 olduğum net
Oooo kimler gelmiş
-
@hickskaldor aynen ben de onun değerlendirmesini yaptım atanmış 2000-3000 kişiyi atanmamış kabul edersek eğer ilanın 1400-1600 kişi gelmesiyle aynı şeye tekabül ediyor şu an 1000 kişilik ilan farkında olalım ayrıca puanlarda da 2015 ve önceki puanları değerlendirmek için 2 puan ekleyiniz
-
@jkeynes mantıklı bi düşünce kardeşim. Önceki yıllarda böyle bir durum yoktu değil mi bu seneki gibi? Yani halihazırda önden atanan çok kişi olduğu bir alım olmamıştı pek?
-
@no33 teşkilata denk geldik aga ciğer böbrek dalak gitmeden kaç kaç kaç boss çağırdı arkadaş geçen sene kritik Bi puanım vardı guy başlığı öyle bir hale gelmişti ki artık millet çiğnediği sakız markası ve dinlediği şarkı adı paylaşıyordu birbirini çaya davet ediyordu kavgalar dövüşler sitem edip amacından saptığını dile getirdiğim de dayak yiyordum hep İbrahim Tatlısesin Yıldız Tilbeye dediği gibi sana verecek cevabım var ama veremiyorum, veremem, verirsem şerefsizim misali son iletim bu olayla ilgili.
Bir kere sürecin içinden gelmiş, bu süzgeçten geçmiş insansan eğer lafını sözünü iki kez düşünüp yazarsın. Duruyormudur bakmadım bayburtu yazdık ben ve 20 arkadaşım diye dalgalar dönerdi hep facede de çok olur bu dünden beride bu konuyla ilgili dönen dalgalara bakarım hep güle oynaya kimisi 85 den aşağı düşmez der, 75 le kapatır kimisi o il çok tehlikeli der müneccim gibi talebi kısar. Kimisi ben ve 9984568235723813542 arkadaşım İstanbul yazdık hepimiz 105 puan aldık der, puanına gülen güler puanı olmayan etkilenir. İnsanların ağzı sütten yandı, yoğurt değil tüm süt ve süt ürünlerinin türevlerini üfleyerek yiyorlar benim gördüğüm duyduğum bildiğim bu ama doğru ama yanlış. Makul bir şekilde sinirlerin gergin olduğunu, o an o klişe lafı görüncede tepkimi anında bildirdim çünkü kimseye güvenemezsin hiçkimseye sistem buna mecbur etti insanları acı tecrübelerle. Uzamasın diye ayılık yapmış olalım dedim, balık bilmezse halik bilir kalsın hesabımız mahşere dedim adam meydan dayağı atmaya aşiret getirdi Beşer şaşar forumun sakinliği ve şüpheli davranışlar insanın aklına herşeyi getirir hata yaptıysak affola ki yapmışız kabullenmek alçalmak değil erdemdir fakat seninde insanların bu kadar gergin olduğu zaman o şekilde gelip ben ve bir kaç arkadaşım demen aha ben trolüm diye algılanmana da fake hesap kullandığına da şüphelenmek için sebep olur bunuda sen kabul et. tekrar diyorum hakkında hayırlısı olsun polemiğe girip kalbini kırdığım her kim varsa en ağır lafımın sonuna gene hayırlısı olsun laf olsun diye değil gerçekten yeminle samimiyetle söylüyorum bunu hakkın kaldıysa alırsın hakkını dedim gene de diyorum sulandırmanın manası yok 3 sayfa boş ileti yazıp kirletmenin manasında yok Bu arada tebrikler ölmedim de sakat kaldım aşiret az daha vurursa belki, seçim sizin vurmak isterseniz etiketlemeniz yeterli sevgili aşiret üyeleri seçim sizin kolay gelsin -
Neyse anlaşılan kimse 1000 kişilik kontenjanı pek umursamıyor hayırlı olsun herkes hakkında.
-
@hickskaldor sanmıyorum bir ilan sonuçları belli olmadan kpss’nin yapılmış olduğu yıl varsa yeşillendirin buraları arkadaşlar bilelim.
-
@22121121 @Kai-Hitwatari @nonbisinidem @aliyar-bey @Shady1 @tudisiar @maricinal vayyy bee hepiniz aynı hesapmışsınız demek:))) (çok gülem emoji) azıcık ciddi olun biraz kelepçeden feyz alın hiç mi bir şey öğrenmediniz :D:D:D ben de II.Poisson um bu arada:)))
-
şu guy’un spekülatif para talebini bile özlemişiz .)
-
herkesin 80-85 lerle spekülatif yapıp son gün istanbul yazacagı gerçegi var bide
-
@hamzaömerhalid Hocam var umursayan ama ben de umudu kestim forum genel olarak guy sayısını kabullenmiş hemen ve asla kılını kıpırdatmayacak belli ki.. öğretmenler olsa şimdi ortalığı yıkmıştı
-
@casanova Boşver uzatmaya inan gerek yok. Burda iki tane laf söyleyip egonu tatmin etsen ne olur etmesen ne olur. Hadi hadi ders çalış diye bir üslupla yaklaşan insanları, isterse tüm forum desteğe gelsin, bunlar boş şeyler. Ben ki bir saygısızlık yapmadım, 33 yaşında bir kadınım çok şükür nerede ne üslupla konuşacağımı ailem ögretti. O yüzden burada sürece yeni dahil olan, bilgi almak isteyen bir sürü insan var, bu boş muhabbetler asıl onların hakkını yemek olur. Iyi çalışmalar dilerim