*GUY İZMİR*😎
-
@genclerbirlikli ben bu ili yazmıyorum hocam. yani bir çıkarım yok. yanlis anladilar. yazmam hocam tamam. en basta yanlis anlasildi.
-
@james-buchanan 3 4 şehirde aynı ileti olunca şüphe uyandırıyor hocam. O tarz iletilerden kaçınmak en iyisi, başarılar şimdiden.
-
@genclerbirlikli sağolun hocam. size de başarılar.
-
@james-buchanan teşekkürler hocam
-
Guy la ilgili bütün başlıkları takipteyim suna uzuluyorum arkadaslar yapmayın artik 80 82..yle su ili yazmaya cekiniyorum yahu arkadaşım 100 le mi kapatcak bu iller nedir bu milletin içine kuşku serpmeniz insanların bi ümidi var onu da elden aliyosunuz
-
@genclerbirlikli Öyle dememiştim hocam ama canınız sağolsun
İzmir GUY Anket https://www.strawpoll.me/15978426
Spekülatif amaçlı ankete katılan atanamaz inşallah.
-
bende izmir yazmayı düşünüyorum.geçen sene mülakatından elendim belki bu seneye nasip olur.
-
@erhankestevur hakkınızda hayırlısı olsun, benim de aynısı, kısmet bu defayadır inşallah
-
@erhankestevur ben bir kere elendim izmirden bir daha yazmam
-
Arkadaşlar ben geçen sene İzmiri seçtim, kurum sınavında da hayli yüksek puan aldım fakat geçen sene puanı yüksek olanların bir hayli rağbeti oldu o açıdan bir dez avantaj oldu kanımca bunun 2 sebebi vardı; 1.si ege bölgesindeki tek il'di, 2.si ise toplam alım sayısı içindeki nisbi oranı düşüktü. Bu sene bu iki neden de ortadan kalktı.
-
@samuelson aynen katılıyorum. doğru.
-
@samuelson ayrıca bu sene atanan çoğu kişi kpss ye girdi söylediğiniz gibi.
-
@james-buchanan hocam hangi başlığa girsem sen varsın valla tebrik ederim
-
arkadaşlar 81.81 ile izmiri yazmayı düşünüyorum sıralamam 3317 açıkçası çekinmiyor değilim geçen seneki antalya ve bursa muhabbetinden varmıdır bi öneriniz bi çıkarımınız?
-
@emraaydin ege illeri cok fazla risk bölünebilir her an hersey olabilir düşünebilirsiniz
-
@emraaydin dostum etkilemek için yazmıyorum yanlıs anlama da, geçen sene 82 ile kapattığı için çekiniyorsun sanırsam. Fakat gecen senenin 82 puanı 6,7 bin civarı bir sıralamaya denk geliyordu. Puana göre değil sıralamaya göre bir değerlendirip gönlünden geçeni yapmanı öneririm. Çünkü bu sene tek yıl puanları geçerli ondan dolayı puandan cok sıralama daha önemli bir husus
-
@gannicus hocam geçen seneye göre sıralamalar iyi ama geçen sene alım 2000 kişiydi yani ister istemez işler yine kumara dönüyor.
-
Evet 2000 kişiydi ama 2015 ve 2016 yıllarının puanıyla alıyordu. Bu yıl sadece 2017 puanıyla alıyor, o bence o açığı kapatıyor gibi. Kumar işine gelince sonuna kadar haklısın hocam, bu guy işi tamamen kumar bildiğin kumar oynatıyorlar insana benim gecen yıl aşağı yukarı üstteki arkadas gibi bir sıralamam vardı. Çok takılmadan tercih yapmıştım, gelmezse guy tarihine gecerim herhalde demiştim
Gelmeme ihtimali tabi var bu kumar sistemi olduğu sürece ama oldukça düsük bana göre
-
@vlkrt Evet 2000 kişiydi ama 2015 ve 2016 yıllarının puanıyla alıyordu. Bu yıl sadece 2017 puanıyla alıyor, o bence o açığı kapatıyor gibi. Kumar işine gelince sonuna kadar haklısın hocam, bu guy işi tamamen kumar bildiğin kumar oynatıyorlar insana benim gecen yıl aşağı yukarı üstteki arkadas gibi bir sıralamam vardı. Çok takılmadan tercih yapmıştım, gelmezse guy tarihine gecerim herhalde demiştim
Gelmeme ihtimali tabi var bu kumar sistemi olduğu sürece ama oldukça düsük bana göre
-
@samuelson bu yil da sayi yari yariya azaldi. Yani geçen yil ki muhabbet yine gecerli. Yuksek puanlılarin yazdigini varsayarsak..