Shady1 ‘e Tebrik !
-
@Shady1 hocam tebrik ederim.
-
@shady1 E dostum değiştirebilirsin dilersen ancak şöyle imzana küçük bir dokunuş yaptım hediye olarak :))
-
@maricinal, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
@shady1, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
@gök-kız, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
@shady1 yaa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun hocam
Sgk almadi ama tmsf aldi . Demek ki kisa zamanda evrim geçirmişiz dostum simdi iyi ki olmamis sgk diyorum .
Bazen bi kuruma cok üzülüyoruz ama hayırlısı deyip devam etmek zor olsa da böyle yapmalıyız demek ko arkadaslar.Hocam Senin vesilen ile tüm sgk 9. Pro dostlarimiza selam olsun
Shady1 vurdu gol oldu hayırlı olsun dostum
Eyvallah
-
@sayıştay, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
@shady1 hayırlı uğurlu olsun , darısı bizim başımıza
Teşekkür ederim dostum. insallah en kisa zamanda
-
@gigi, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
Yaaaa kendim kazansam bu kadar mutlu olabilirim sizi tanimiyorum ama emeginizin karsiligini almak mutlu etti tebrikler @Shady1
Cok teşekkür ederimm
-
@plansız @officialsecret eksik olmayin dostlar teşekkür ederim
-
@sinavparambitti, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
@Shady1 hayırlı olsun.Her sinav başlığında seninle karşılaşıyordum sevindim valla
Kurtuldun dostum hadi iyisin
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
@shady1 E dostum değiştirebilirsin dilersen ancak şöyle imzana küçük bir dokunuş yaptım hediye olarak :))
Ooo yakişmiş üstat
-
@shady1 kardesim Yüce ALLAH tadini aldirsin. Ailenin ve senin gozun aydin olsun. Yeni meslek hayatinda basarilar dilerim.
-
@lion, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
@shady1 kardesim Yüce ALLAH tadini aldirsin. Ailenin ve senin gozun aydin olsun. Yeni meslek hayatinda basarilar dilerim.
Teşekkür ederim ne güzel dua ettin hocam . Bilmukabele insallah sağolun
-
@shady1 adam tmsf fon denetçisi yaa
-
@shady1 anlasilan bugün size uyku yok hocamm
-
@Shady1 Helal olsun aramızdan birini daha uğurluyoruz. Allah utandırmasın kardeşim. Fon ihtiyacımız olursa yazarız özelden
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
@shady1 adam tmsf fon denetçisi yaa
Ah bir hazine kontrolörü degil ama şükür
-
@ladybug, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
@shady1 anlasilan bugün size uyku yok hocamm
Vallahi cok degisik duygular... Allah tüm emek verenlere yaşatsin.
-
@shady1 hayırlı uğurlu olsun ne güzel Allah bize de bu sevincin yaşatsın.
-
@paca08, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
@Shady1 Helal olsun aramızdan birini daha uğurluyoruz. Allah utandırmasın kardeşim. Fon ihtiyacımız olursa yazarız özelden
Paca dostum sen de en cok ugrasan, hakedenlerdensin hep görüyorum. Bir gün istedigini alacaksin. Devletimizin sizin gibi başarılı insanlara ihtiyaci var. Güzel haberlerinizi bekliyorum
-
Dostum, kardeşim, 9.pro yol arkadaşım... İnanılmaz mutlu oldum inşallah bu sonuç gibi hep gönlünden geçen şeyler nasip olur (tabi bu kadar beklemeden olur bundan sonrası inşallah:)) Allah utandırmasın kardeşim:)) Not: Normalde kazanandan ne ısmarlıyorsun diye beklenir ama haber o kadar güzel ki bu müjdeli haberden dolayı ilk görüşmemizde tatlın benden
-
@hukuksever, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
@shady1 hayırlı uğurlu olsun ne güzel Allah bize de bu sevincin yaşatsın.
Amin hocam insallah dualarim siz emekçilerle
-
@aliyar-bey, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
Dostum, kardeşim, 9.pro yol arkadaşım... İnanılmaz mutlu oldum inşallah bu sonuç gibi hep gönlünden geçen şeyler nasip olur (tabi bu kadar beklemeden olur bundan sonrası inşallah:)) Allah utandırmasın kardeşim:)) Not: Normalde kazanandan ne ısmarlıyorsun diye beklenir ama haber o kadar güzel ki bu müjdeli haberden dolayı ilk görüşmemizde tatlın benden
Yemek de benden sayin müfettişim Ne güzel insanlarsiniz tesekkur ederim .