TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Ilk maaş❤

DİĞER
    77
    174
    30409
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • B
      buseneatanıyorum Yasaklı Son düzenleyen:

Yapacağım ilk iş kesinlikle Mısır'a gitmek olacak.Bütün ihtiyaçlar ve istekler ikinci planda.

Ramses'in Nefertiti'nin Kleopatra'nın ve diğerlerinin yaşadığı, nefes aldığı, hükümranlık sürdüğü topraklara basmak, havasını solumak istiyorum.Bu kadar gizemli ve kendine çeken büyülü bir yer daha bilmiyorum.

Keops'a dokununca yapımında çalışan işçilerin yorgunluğunu, firavunların hırsını, gücünü, antik çağın hayrete düşüren bilim ve tekniğini ve binlerce yılın tılsımını o piramit taşları arasında bulacağımdan eminim.bütün taşlara, tapınaklara, heykellere dokunucam.

I 1 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
      • T
        tiebout 2018 kpss Son düzenleyen:

Nasip olur da sınavı kazanıp atanırsam, ilk maaşımının hepsiyle kpss kitapları alıp çekilişle dağıtacağım.

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • T
          tiebout 2018 kpss @tiebout Son düzenleyen:

@tiebout, içinde söyledi: Ilk maaş❤

Nasip olur da sınavı kazanıp atanırsam, ilk maaşımının hepsiyle kpss kitapları alıp çekilişle dağıtacağım.

Eğer bir gün gaflete düşer de bu yazdığımı unutursam bana hatırlatın 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
          • I
            ilerlemeyedevam @buseneatanıyorum Son düzenleyen:

@buseneatanıyorum Siz anlatırken o anı yaşadım hocam.O nasıl anlatıştır öyle.İnşallah en yakın zamanda hayaliniz gerçekleşir.Hayırlı akşamlar dilerim.

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • B
              buseneatanıyorum Yasaklı @ilerlemeyedevam Son düzenleyen:

@ilerlemeyedevam teşekkür ederim.umarım hepimizin hayalleri gerçekleşir.o vakit ordan kart atarım size 🤗

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • Agor
                Agor Son düzenleyen:

Bir gün mesaili ve sabit maaşı olan bir işte çalışabilirsem ilk maaşımla bugüne kadar ne yapıyorsam onu yapacağım. Zaten üç kuruş para veriyorlar, başka ne yapılabilir ki. 😞

(Özel sektör kastedilerek yazılmıştır.)

Her şey hak ettiğiniz gibi olsun...

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                • Antimülakat
                  Antimülakat @Agor Son düzenleyen:

@agor merak etme kamuda farklı değil. Emin ol biz senle öğrenciyken çok daha fazlasını yapabiliyorduk.

Agor 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • Agor
                    Agor @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat ben hala öğrenciyim ve sanıyorum ki hala senden fazlasını yapıyorum 🙂 Allah yardımcımız olsun hepimizin, gerçekten üç kuruş kazanmak için paha biçilemez hayatlarımızı stres, mutsuzluk, bıkkınlık içinde geçiriyoruz 😞

Her şey hak ettiğiniz gibi olsun...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                    • ucanbalon
                      ucanbalon Son düzenleyen:

İlk maaşımın hepsini çekip yastığımın altına koyup sıcagında uyuyacağım😂😂

ucanbalon 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                      • 1
                        1umut @buseneatanıyorum Son düzenleyen:

@buseneatanıyorum birlikte gidecegizz ama:( onu yazmayi unutmussun🙄

“Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır.”

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • LioN
                          LioN Son düzenleyen:

İlk maasla kangal kangal cumhuriyet sucugu alacam esseegin samani yedigi gibi yiyecem :))

Efsane geri dönüyor 🐅🐾...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 8
                          • B
                            buseneatanıyorum Yasaklı @1umut Son düzenleyen:

@1umut biz seninle roket takımıyız ayrılabilir miyiz hiç 😁 her zaman benimlesin 🍒

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • P
                              plansız Yasaklı Son düzenleyen:

İlk maaş...
                              Öyle borçlandım ki değil ilk maaş ödemeyi ilk birkaç maaşa yaymak gerekiyor 🙂 Zaten okurken de borçla okuduk -krediler- oradan da vardı; başlıyoruz bakalım ödemeye:) Tüm bunlar bir tarafa elbette bugüne kadar desteğini hiç esirgemeyen aileme ufak tefek de olsa hediyeler almayı ihmal etmedim, dostlarımızın tatlı tatlı talepleri oluyor 🙂 hala onlara yetişmeye çalışıyorum. "Kesene bereket" sözünü her işittiğimde bir gün bana da söylenecek mi acaba diye düşünürdüm. İnsanlarla paylaşabileceğin yeni imkanlara kapı aralaması anlamında, araçsal olarak yaklaşıyorum tabi ki konuya.

Güzel bir duygu, henüz yaşamamış olanlarımızın tez vakitte yaşayabilmesi dileğiyle.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                              • Antimülakat
                                Antimülakat Son düzenleyen:

O değilde ilk maaştan sonra ki aylarda her geçen gün paylaşma duygusunun günden güne azalması konusunda bir çok insan ortak hareket ediyor.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                • S
                                  sinavparambitti TCMB Son düzenleyen:

Ben işe girip ilk maaşımı aldığımda kitap ihtiyacı olan 5 kişiye totalde 500 tl yi geçmicek kitap alcam,1 tane kuzu kestirip fakirlere dagitcam.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                  • S
                                    sinavparambitti TCMB @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat çünkü hepimizin ihtiyaçları var mecburen azalması normal , azalmaması anormal geliyor bana ,

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • S
                                      sinavparambitti TCMB @sinavparambitti Son düzenleyen:

@sinavparambitti kaldıki zamanla aile kuracağımız için artık kendi çocuklarımız için yatırım yapmamaız lazım zamanla paylaşma duygusu ondan azalır

1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • 1
                                        1umut @sinavparambitti Son düzenleyen:

@sinavparambitti halbuki paylastikca cogalir,azalmaz:)
                                        Insanlarin cogu para kazanmaya basladikca azcik bile yardimi cok goruyor kendilerine. Mesela en basiti bayramlarda cocuk sevindirmeyi bile kendilerine yuk goruyorlar. Ama o tarz kisilerin “biriktirdikleri” hic bereketli olmuyor gibi geliyor bana. Yillarca ugrasiyolar ama bi arpa kadar yol katedemiyolar. Ama paylasanin azina bereket veriyor Allah, cogaldikca cogaliyor:)
                                        Allah hep veren el olmayi nasip etsin, veren el hep ustundur🙌

“Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır.”

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
                                        • H
                                          Hukuksever Son düzenleyen:

İlk maaşımı sadece babama harcamak istiyorum.Sonra aileme sonra yine aileme... daha sonra kendi ihtiyaçlarım inşallah.Allah nasip etsin inşallah.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                                          • K
                                            karar Son düzenleyen:

yakacağım

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7