11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@milton bakan değil vdk başkanı ertelenebilir p.teri belli olacak dedi twiterda
-
Üzülerek izliyorum yazik gercekten umarim böyle bi sey olmaz .
-
Ertelenmesi gereken yada baska tarihe konmasi gereken sayistay ptt ziratti.Ben ziraate basvurmadim ayni gun diye.Bide bir suru kisi yer ayarladi bunlar nolcak.
-
Ziraat Vmy çakışmasına kimse sesini çıkarmadı. Bu vize final sınavı mı ne gün değiştirmesi diyen bile oldu. Üstüne Ptt,Sayıştay da eklendi yine ses yok. Şimdi sınavı ertelerlerse yine sessiz kalacak çoğu kişi. Haksız uygulamalara karşı gelmek için başımıza gelmesini beklersek bize saygı göstermemeye devam edecek kurumlar. Mağdur olmaya da devam edeceğiz.
Mülakatların çok uzun sürede açıklanmasına bile birlik olup karşı çıkmıyoruz. Bizim değişmemiz gerekiyor bu muamelenin değişmesi için. -
Ertelenecekse sinavi teste döndururseler iyi olur.klasik sınav sorulari ne kadar bilindik basit sorular olsada,sinavin okunmasi konusu insan faktöründen ne kadar uzak olursa bence o kadar iyi.
-
Ertelenme sebebinin sınavların aynı güne denk gelmesi olduğunu düşünüyorum.Kurum zaten açtığı kadroyu doldurmuyor sınav kontenjanının dolmamasını pek umursamazlar bence.
-
@luthor denk gelmesi olarak dusunmuyorum diye yazcaktiniz herhalde
-
Erteleme sebebi kurum ici bir sorundan kaynaklida olamaz.Ya bu 500luk alimı yanlıs buldular yada sayı az geldi arttirmak istiyolar.Herikisindede hak kazananların magdur olmayacgi bir düzenleme olması lazim
-
@zenginmemur Yok hocam bazı arkadaşlar kontenjan dolmadı, düşük kapattı o yüzden iptal falan olabilir yazmış.Bence bundan ziyade sayıştayla aynı güne denk gelmesi etkili olabilir anlamında söyledim.
-
@wroclaw gözetmenlere mail gitmişş iptal oldu diye
-
Acaba Sınav ertelenirse 2018 puanıyla sınava başvurma imkanı doğar mı ?
-
@mahmut-htt olabilir
-
@yetkili-ağabey baktım şimdi öyle bir şey paylaşmamış , ya da ben göremiyorum
-
@can-mavi yanıtlara bakacaksınız.
-
@mahmut-htt erteleme yazmıs bence olmaz
-
@gmsmustafa şimdi gördüm , bu nedir arkadaş , sayıştay için bedava ucak bileti harcadık , vmy için harcadık , yeter artık ya, gidiş donus bileti 350 lira eee bilet iptal olmuyor , ne iş bu , koskoca bürokratlar iyice çocuk oyuncağı yaptılar bu işi
-
@can-mavi, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
@gmsmustafa şimdi gördüm , bu nedir arkadaş , sayıştay için bedava ucak bileti harcadık , vmy için harcadık , yeter artık ya, gidiş donus bileti 350 lira eee bilet iptal olmuyor , ne iş bu , koskoca bürokratlar iyice çocuk oyuncağı yaptılar bu işi
Bedava derken biletimi yandı anlamında
-
@can-mavi valla Allah bize ve ailelerimize kolaylık versin.odedigimiz meblaglar bizim de uzerimizde ister istemez baskı yapıyor
-
@can-mavi hocam bari sayistaya kaydi yenileseydiniz. Ben ne olur ne olmaz diye yeniledim basvuruyu.
-
@beveridge-eğrisi Allah'tan yeniledim