2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@byteks1 bu arada "biz cahiliz"i kabullenmiyorum gercekten oyle bir imada bulunduysam da ozur dilerim sadece alan biraz genis bir alan onu ifade etmek istemistim ama ben ik'ci olsam sizi alirdim sizde bir enerji var gibi mulakatta yardirin.
-
@lucasinemmisi
Umarız hayallerde mülakata kalırız da bu heyecanı yaşarız.
dostum bizim için gecenin bu saatinde o kadar yazı yazdın, teşekkür ederim her şey için -
@lucasinemmisi dostum senlik bişey yok işi bilmiyoruz, piyasayı bilmiyoruz. Resmen cahiliz işte kendimizi kandırmanın anlamı yok.
Bu arada iltifatların için teşekkürler
-
@byteks1 ben de girdim sinava, tek talebim sakin bir subede ihtiyac, konut, tuketim, tasit kredisiyle ilgilenmek ya da genel mudurlukte muhasebe tutmak siz de katkimiz olduysa ne ala, dualarinizi esirgemeyin yeter.
-
@lucasinemmisi *sizde
-
@duyguuu37 unutmadan GUY olan cok arkadasim var inanin GUY'dan cok cok ondedir. Onemli bir deri markasinin sahibi ya da bir restoran zincirinin sahibi portfoyumdeydi, sadece onlari ve tecrubelerini tanimak bile gercekten bircok seye deger.
-
@lucasinemmisi yazdıklarınızı okuduktan sonra bir düşündüm ben ne olmak istiyorum diye
İşsizlikten herşey olmak istiyoruz. Keşke imkanımız olsa da olmak istediğimiz şeyler peşinden gidebilsek. -
@secret hocam inanin bircok insan sadece yeni kiyafet almak icin calisiyor ya da hirslarini dizginlemek icin. Oysa kutsal ve lezzetli olan, ort 35 yil calisacaginiz alani severek secmeniz. Bir mudurum vardi Siemens Almanya'da muhasebe mudurlugu yapmis sonradan Tr'ye gelen, kadinin yasi biraz gecti diye ona angarya is vermislerdi ama yine muhasebeyle alakali, o kadar severek yapiyordu ki ben hirslanip "siz buranin CFO'su olacak insansiniz nasil olur da bu goreve gelirsiniz" dedigimde gulumser ben muhsebeyi cok sevdigini ve hic gocunmadigini dile getirirdi. Yani seveceginiz is olsun da geridi muhim degil ben beceremedim 3.5 yillik tecrubem hic oldu ama siz yapmaya calisin.
-
@byteks1 +1 hocam sizce kaçla kapatr portföy yatırım? Cevaplari koysalardi iyi olurdu
-
@onuktekin geçen sene Eylülde açıkladılar galiba biraz daha yolumuz var. Sınav yine bu vakitlerdi
-
@lucasinemmisi şu an bana o kadar yabancı geldi ki anlattıklarınız. İstemediğimi farkettim. Hayallerimi gerçekleştirmek için işe ihtiyacım var. Malesef güzel ülkemde bi meslek sahibi olduğumuz işi yapamıyoruz
Olmazsa da üzülmeyeceğim. Hayırlısı olsun .
İyice psikolojim bozuldu. Teşekkür ederim bilgileriniz için -
Herşey çok güzel anlatılmış peki uzman yardımcılığı mulakatiyka ilgili bizi bilgilendirecek detaylı bi yorum yapabilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum mülakatı geçmek için püf noktalar nelerdir hocalarım?
-
@şanslıs her seyi cok bilmeyin bence bankalarin kriteri bu ilginc gelecek belki ama cok konusan her seyi cevaplayani istemiyorlar
-
@şanslıs bu bilgi bir yana gireceginiz komisyona bagli olarak her soru degisir hocam 100 kisi alim var gerci pek fazla komisyon olmayabilir,kimisi saglam alan sorar kimisi genel kultur,kimisi ekonomu yorumlatir,kimide sadece kendini tanittirir,bunlar genel seyler ancak ingilizceniz yoksa kendinizi ve bu meslegi tanitacak bir paragraf ingilizce olarak hazirlayip ezberleyin
-
Ingilizcem yok hocam mülakat da ingilizce soru gelirse büyük ihtimal kalırım ben Onun dışında elimden geleni yapacam
-
@alika28 ben de ayrıca portföy için de girenlerdenim
-
@byteks1 ben de portföye gazi eğitimde girdim
-
60 olan Baraj puan düşermi katım ve diğerleri için
-
@byteks1 Ben de Yatırım/Portföy için girdim.
-
@gmzankr066 Hocam geçen yıl Yatırıma giren arkadaşım 2850 lira alıyorum dedi. Son zamlardan sonra yükseldiyse bilemiyorum. İstanbul tazminatı iştirak olduğu için yok! Bunun haricinde hemen istifa edilirse tazminat olmayabiliyor fakat biraz zaman geçtikten sonra 30 bin olmasa da miktarlar devreye giriyor. Bu arada @lucasinemmisi verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ederiz. Mesleği şimdiden sevdirdiniz. Ben olsam sizi tanıtım ve reklam bölümüne alırdım.